Vind een opleiding

Allround Beautyconsulent - Centrum voor Afstandsonderwijs

Doelgroep:

iedereen


Duur: 9-15 mnd
Richtprijs: €990.00
Taal: Nederlands
Aanbieder: Centrum voor Afstandsonderwijs

>> proefles

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up, en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of Schoonheidssalon? Of misschien wil je wel starten als zelfstandig erkend Schoonheidsdeskundige of Allround Schoonheidsspecialist?

Dan ben jij geknipt voor de opleiding Allround Beauty- en Wellnessdeskundige! In vier modules leer jij hoe je je klanten in de watten kan leggen, en hoe je hen laat stralen van kop tot teen.

In de eerste module leer jij alle mogelijke schoonheidszorgen toe te passen op je klanten. Zo leer je naast gelaatsbehandelingen ook hoe je het hele lichaam verzorgt. Denk hierbij maar aan een professionele ontharingskuur, lichaamspakkingen en zo meer. Jouw klanten kunnen er op rekenen dat hun body, mind én soul heerlijk verwend wordt.

Om je klanten een totaalpakket te kunnen aanbieden, word je ook opgeleid tot pedicure. Je leert professionele freestechnieken aan, en bouwt een grondige kennis op van anatomie. Ook klanten die last hebben van hun voeten, zal jij kunnen verder helpen. Je leert immers alles over dermatologische afwijkingen, nagelproblemen en pathologische nagels.

Omdat jouw klanten er niet alleen graag goed uitzien, maar ook willen genieten van de behandeling, krijg je eveneens een grondige opleiding in massagetechnieken. Verkrampte spieren worden door jou vakkundig weggewerkt, zodat klanten jouw zaak als herboren verlaten. Reken maar dat ze deze extra service zullen weten te waarderen!

Tijdens de laatste module krijg je zelf de keuze hoe je je verder specialiseert. Kies je voor de module Nagelstyling dan worden jouw skills als nagelstyliste verfijnd. Mooie en verzorgde nagels zijn immers hét visitekaartje van elke zelfbewuste vrouw. Naast een professionele manicure leer je ook werken met gel, zodat ook kunstnagels in jouw aanbod kunnen worden opgenomen.

Daarnaast kan je ook kiezen voor de module Visagie. Zo leer je zorgen voor een extra vleugje make up, zodat de schoonheid van je klant nog eens extra in de verf wordt gezet. Of je klant nu graag smokey eyes wil voor een feestje, of een laagje nude make up voor een glamour effect overdag: jij kan zonder problemen aan hun wensen tegemoet komen. Na het voltooien van jouw laatste keuzemodule ben jij helemaal klaar voor een succesvolle carrière als Allround Beauty- en Wellnessdeskundige!

SKILLS
  • Individuele behandelplannen op maat opstellen én perfect uitvoeren
  • Zonder twijfel het juiste penseel, de correcte vijl, het meest geschikte verzorgingsproduct,... kiezen.
  • Professionele gelaats- én lichaamsbehandelingen geven
  • Je cliënten stralend en vol zelfvertrouwen door het leven laten gaan

CARRIEREMOGELIJKHEDEN
  • Beautyspecialiste
  • zelfstandig Schoonheidsdeskundige
  • Allround Schoonheidsspecialist
  • Eigenaar/Medewerker Schoonheidssalon
  • Eigenaar/Medewerker Wellnesscentrum
  • Workshops geven


>> Meer info