Vind een opleiding

Over NTI

NTI

NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan, van korte cursus tot volledige Masteropleiding. Bij NTI studeer je op jouw moment. Je studeert waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Betaal jouw NTI-opleiding met opleidingscheques!
Je weet natuurlijk al dat je bij het NTI flexibel studeert waar en wanneer je wilt en dat je bij het NTI modern studeert dankzij het unieke Blended Learning leerconcept. Maar wist je ook dat je nu bij het NTI wel héél voordelig kunt studeren omdat de Vlaamse overheid meebetaalt aan jouw studie? En dat je op deze manier tot wel 50% op het totale lesgeld van de opleiding van jouw keuze kunt besparen?

Het NTI is sinds juni 2006 erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker en voldoet hiermee aan de gestelde kwaliteitseisen. Hierdoor kun je bepaalde NTI-opleidingen betalen met opleidingscheques. Voor de opleiding(en) die je met de opleidingscheques betaalt, wordt per cheque de helft door de Vlaamse overheid betaald. Dit betekent dat jouw totale korting op een NTI-opleiding kan oplopen tot wel 50%!

Wie komt in aanmerking voor opleidingscheques?
Alle werknemers met een arbeidsovereenkomst, die wonen in Vlaanderen of het Brussels Gewest kunnen voordelig studeren dankzij de opleidingscheques. Dit geldt echter niet voor niet zelfstandigen en jongeren tussen de 16 en 25 jaar die uitsluitend werken op basis van een studenten- of arbeidsovereenkomst van minder dan 80 uur per maand.

429 cursussen van NTI