Vind een opleiding

Opleidingen - Make up

Wat is Make up ?

Voor elk moment is er een aparte make-up: voor de dagelijkse outfit, zakelijk, casual, voor een feestavond of zelfs een bruiloft. In de cursus Make-Up leer je alles over het aanbrengen van de juiste make-up voor de juiste gelegenheid. Zo weet je precies wat de laatste trends op make-upgebied zijn en hoe je de mooiste combinaties voor elke gelegenheid maakt.

Make-up is een belangrijk onderdeel van de outfit van veel vrouwen – en tegenwoordig zelfs sommige mannen. Voor elk moment is er een aparte make-up: voor de dagelijkse outfit, zakelijk, casual, voor een feestavond of zelfs een bruiloft.

Overzicht cursussen Make up


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-15 mnd     Richtprijs: €990.00      Taal: Nederlands    

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up, en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 8 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Voor elk moment is er een aparte make-up: voor de dagelijkse outfit, zakelijk, casual, voor een feestavond of zelfs een bruiloft. In de cursus Make-Up leer je alles over het aanbrengen van de juiste make-up voor de juiste gelegenheid. Zo weet je precies wat de laatste trends op make-upgebied zijn en hoe je de mooist..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €247.00     Taal: Nederlands    

Ben je graag met make-up bezig? Overweeg je visagiste te worden, maar wil je eerst ontdekken of het vak bij je past? De basiscursus Visagie is een uitgebreide introductie in dit vakgebied. Na afloop weet je wat visagie precies inhoudt en hoe je mensen mooi maakt. Vind je het een uitdaging om mensen te schminken?..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 8 mnd     Richtprijs: €188.00     Taal: Nederlands    

Echte schoonheid zit van binnen? Misschien wel, maar iedereen weet: je voelt je lekkerder als je er goed uitziet. Een specialist in schoonheidsverzorging weet precies wat je daarvoor nodig hebt. Tijdens het volgen van de cursus krijg je tips en aanwijzingen voor een stralend(er) uiterlijk. Van make-up tot haarve..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 9 mnd     Richtprijs: €399.00     Taal: Nederlands    

Wil je wat meer weten over het vak van schoonheidsspecialiste? Bijvoorbeeld omdat je wilt ontdekken of het vak bij je past? De cursus Schoonheidsspecialiste is een goede introductie. Een schoonheidsspecialiste beschikt over verschillende vaardigheden. Je weet mensen op hun gemak te stellen, je voert gemakkelijk ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €349.00     Taal: Nederlands    

Hoe adviseer je de juiste geur, geef je praktische tips over huidverzorging en cosmetica en hoe maak je mensen mooi? De juiste vakkennis is van groot belang om bij een parfumerie te werken. Met de opleiding Verkoopster Parfumerie leer je alles over parfumerie, cosmetica, make-up en huid. Klantgericht advisere..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €399.00     Taal: Nederlands    

Houd je van mooie kleding en heb je gevoel voor stijl? Vragen je vrienden je bij een sollicitatiegesprek of een date vaak om stijladvies? Dan is de Imago Stylist opleiding ‘geknipt’ voor jou. Binnen een jaar kun je aan de slag als zelfstandig imagostylist(e). Als imagostylist(e) adviseer je klant..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00      Taal: Nederlands    

Lentetinten, zomertypes, winterkleuren, ... je leert er alles over in deze gespecialiseerde thuiscursus Kleurenconsulent Subseizoenen. Stap voor stap dompel jij jezelf onder in de 12 subkleurtypes en leer je deze herkennen bij je klanten om hen professioneel stijladvies te geven. Wil jij betaald worden om ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00      Taal: Nederlands    

Dagelijks verzorgen we onze huid met allerlei producten. Wat doen die producten eigenlijk met onze huid? Die vraag is zeker relevant. Verzorgingsproducten zitten namelijk vol chemische ingrediënten die vaak irriterend werken. Bovendien zijn ze vrij milieuonvriendelijk en erg duur. Gelukkig is er een gezond alte..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €499.00     

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar! Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €299.00     

Is make-up jouw passie? Laat je graag mensen stralen? Dan is de thuiscursus Visagie echt je ding. Heel wat mensen zijn namelijk op zoek naar een creatieve en bekwame Visagiste! Ze zijn op zoek naar jou! Visagie vraagt om een heel persoonlijke aanpak. Elk gezicht is anders. Iedereen heeft andere wensen. Dankzij ..
Meer info