Vind een opleiding

Over De Schoonheidsschool

De Schoonheidsschool

De Schoonheidsschool is dé toonaangevende opleidingsverstrekker op het gebied van beauty, wellness en fashion. Als onderdeel van een internationale opleidingsgroep biedt onze school klassikale opleidingen, virtual classes en thuisstudies aan in verschillende Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons een gevestigde waarde en een groeiend bedrijf op de Belgische markt.

Als expert in onderwijs en ondernemerschap leren we jou op een snelle en praktische manier een beroep aan, zodat je direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld, of dat nu in loondienst is of als zelfstandig beauty-expert. Onze cursussen zijn samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring die je laten zien hoe het er écht aan toegaat in de praktijk en je de knepen van het vak leren.

 

 

De Schoonheidsschool wil voor jou het verschil maken en doet er alles aan om jouw opleidingstraject vlot te laten verlopen. Daarnaast helpen we je graag met het vinden van je droomjob, het boosten van je carrière of het starten als zelfstandige. Kies voor De Schoonheidsschool en geef je toekomst vorm in de beauty-, wellness- en fashionindustrie!

203 cursussen van De Schoonheidsschool