Vind een opleiding

Over edureka!

edureka!

Er zijn talloze online onderwijsmarkten op het internet. En dan zijn wij er. Wij zijn niet de grootste. Wij zijn niet de goedkoopste. Maar we zijn wel de snelstgroeiende. We hebben het hoogste voltooiingspercentage in de branche.

En de reden is dat we niet opgeven. Wanneer een student zich committeert aan een cursus, committeren we ons aan de student. We gaan je niet pamperen, we zullen je compleet maken, wat er ook gebeurt. Je hebt misschien niet goed nagedacht waar je je voor aanmeldt, maar we geloven dat je je aanmeldt voor kennis die nuttig en compleet is. En wat we doen, doen we om die overtuiging werkelijkheid te maken. We zijn heel toegewijd aan onze studenten en we zorgen er voor dat je geen excuses meer hebt om de cursus niet af te ronden.


Onze visie
Het grootste online lerende ecosysteem voor permanente educatie worden, in samenwerking met bedrijven en de academische wereld.


Onze missie
Een alternatief platform creëren voor studenten die cursussen willen blijven volgen en vervolledigen door live online cursussen bij te wonen, met behulp van een team van toegewijde leraars, geholpen door een 24 x 7 ondersteuningssysteem. Door ons team van branche-experts van wereldklasse in te zetten, willen we onze leerlingen leren hoe ze hun professionele leven naar een hoger niveau kunnen tillen.

132 cursussen van edureka!