Vind een opleiding

Opleidingen - Visagie

Overzicht cursussen Visagie


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-15 mnd     Richtprijs: €990.00     

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up, en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 8 maanden     Richtprijs: €319    

Voor elk moment is er een aparte make-up: voor de dagelijkse outfit, zakelijk, casual, voor een feestavond of zelfs een bruiloft. In de cursus Make-Up leer je alles over het aanbrengen van de juiste make-up voor de juiste gelegenheid. Zo weet je precies wat de laatste trends op make-upgebied zijn en hoe je de mooist..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €319    

Steeds meer vrouwen gaan naar een beautysalon voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Heb jij een passie voor uiterlijke verzorging en wil je hier graag je werk van maken? Dan is de erkende cursus Start je eigen beautysalon van Laudius de juiste keuze! Met deze thuisstudie leer je alles wat je nodig hebt om een succesv..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €247.00    

Ben je graag met make-up bezig? Overweeg je visagiste te worden, maar wil je eerst ontdekken of het vak bij je past? De basiscursus Visagie is een uitgebreide introductie in dit vakgebied. Na afloop weet je wat visagie precies inhoudt en hoe je mensen mooi maakt. Vind je het een uitdaging om mensen te schminken?..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 8 mnd     Richtprijs: €188.00    

Echte schoonheid zit van binnen? Misschien wel, maar iedereen weet: je voelt je lekkerder als je er goed uitziet. Een specialist in schoonheidsverzorging weet precies wat je daarvoor nodig hebt. Tijdens het volgen van de cursus krijg je tips en aanwijzingen voor een stralend(er) uiterlijk. Van make-up tot haarve..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 9 mnd     Richtprijs: €399.00    

Wil je wat meer weten over het vak van schoonheidsspecialiste? Bijvoorbeeld omdat je wilt ontdekken of het vak bij je past? De cursus Schoonheidsspecialiste is een goede introductie. Een schoonheidsspecialiste beschikt over verschillende vaardigheden. Je weet mensen op hun gemak te stellen, je voert gemakkelijk ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €399.00    

Houd je van mooie kleding en heb je gevoel voor stijl? Vragen je vrienden je bij een sollicitatiegesprek of een date vaak om stijladvies? Dan is de Imago Stylist opleiding ‘geknipt’ voor jou. Binnen een jaar kun je aan de slag als zelfstandig imagostylist(e). Als imagostylist(e) adviseer je klant..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €249.00     

De manier waarop je jezelf presenteert; je kleuren, je stijl laten meteen een blijvende indruk na op iedereen die je ontmoet. In deze praktijkgerichte en trendy thuiscursus ontdek jij welke kleuren en tinten het beste voor jouw klanten werken, op basis van hun huidstint, haar- en oogkleur en de statement die ze will..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Lentetinten, zomertypes, winterkleuren, ... je leert er alles over in deze gespecialiseerde thuiscursus Kleurenconsulent Subseizoenen. Stap voor stap dompel jij jezelf onder in de 12 subkleurtypes en leer je deze herkennen bij je klanten om hen professioneel stijladvies te geven. Wil jij betaald worden om ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00     

Dagelijks verzorgen we onze huid met allerlei producten. Wat doen die producten eigenlijk met onze huid? Die vraag is zeker relevant. Verzorgingsproducten zitten namelijk vol chemische ingrediënten die vaak irriterend werken. Bovendien zijn ze vrij milieuonvriendelijk en erg duur. Gelukkig is er een gezond alte..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: maanden     Richtprijs: €199.00     

In deze cursus leer jij stap voor stap alle kneepjes van het vak. Je leert een script schrijven , rollen verdelen en een scène opzetten. Zo groei jij uit tot een topregisseur die perfect weet wat aanslaat op de bühne of op het grote scherm. Professionele en creatieve regisseur zijn niet alleen gewil..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €499.00     

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar! Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Ben je gek op mode en styling? Begint het te kriebelen als je make-over programma’s ziet op tv? Volg je elke fashion blogger op Instagram en zou je graag in hun schoenen staan? Met deze thuiscursus word jij een stijlconsulent pur sang. Je gaat een extravagante en uitdagende carrière in fashion tege..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €299.00     

Is make-up jouw passie? Laat je graag mensen stralen? Dan is de thuiscursus Visagie echt je ding. Heel wat mensen zijn namelijk op zoek naar een creatieve en bekwame Visagiste! Ze zijn op zoek naar jou! Visagie vraagt om een heel persoonlijke aanpak. Elk gezicht is anders. Iedereen heeft andere wensen. Dankzij ..
Meer info