Vind een opleiding

Over Udemy

Udemy

Udemy is een wereldwijde marktplaats voor online leren en lesgeven. Met meer dan 213.000 aangeboden cursussen en meer dan 57 miljoen gebruikers over de hele wereld wordt Udemy een van de toonaangevende aanbieders van online onderwijs.

Als u een individuele cursus op Udemy koopt, moet u een account aanmaken en de gewenste cursus selecteren. Zodra de betaling is ontvangen, hebben studenten direct toegang tot de inhoud binnen hun eigen persoonlijke dashboard.

Udemy is voor iedereen die nieuwe vaardigheden wil leren en kennis wil opdoen in verschillende onderwerpen. Udemy-cursussen worden gemaakt door docenten met alle achtergronden en behandelen tientallen onderwerpen, zoals programmeren, persoonlijke ontwikkeling, zakendoen, marketing en meer.

Via de Udemy-marktplaats kunnen gebruikers korte cursussen vinden waarmee ze snel de vaardigheden kunnen ontwikkelen die ze nodig hebben voor hun carrière of hobby's.

Het online platform van Udemy is ook geweldig voor organisaties en bedrijven die werknemers onderwijsmogelijkheden willen bieden, omdat het Enterprise-plan een gecentraliseerd centrum van leermateriaal biedt.

 

Udemy biedt ook een persoonlijk abonnement voor particulieren, dat toegang geeft tot duizenden cursussen.

 

Udemy for Business

Voor bedrijven biedt Udemy for Business een opleidings- en ontwikkelplatform voor medewerkers met abonnementstoegang tot meer dan 3500 cursussen, leeranalyses en de mogelijkheid om hun eigen inhoud te hosten en te verspreiden. 

Udemy for Business omvat twee abonnementsplannen voor bedrijven, waarbij de prijzen afhankelijk zijn van de grootte van het team. Deze abonnementen bieden extra functies, zoals aangepaste categorieën en gebruikersgroepen, het volgen van gebruikersactiviteiten en Slack-integratie.

 

Udemy for Government

Bereid uw ambtenaren voor om de veranderingen voor te blijven. Udemy for Government is ontworpen om werknemers te helpen bij hun vaardigheden en hen voor te bereiden op de banen van morgen.

 

 

Wordt instructeur bij Udemy

instructeur Udemy

Voor de cursusverkoop geldt een 50/50-verdeling tussen de instructeur en Udemy voor elke verkoop. Meer info

 

Waarom is Udemy zo goedkoop ?

Het bedrijfsmodel van de Udemy-markt betekent dat cursussen om verschillende redenen betaalbaar zijn. 

  • In de eerste plaats worden ze gemaakt door individuen zonder de steun van een grotere organisatie of instelling, waardoor de kosten die gepaard gaan met het produceren van een cursus worden verlaagd.
  • Ten tweede helpen geautomatiseerde beoordelingstools zoals quizzen om de kosten voor handmatige beoordeling te elimineren.
  • Udemy biedt vaak cursussen aan om omzet te genereren en een gevoel van urgentie en schaarste te creëren. Dit moedigt potentiële studenten aan om te profiteren van de gereduceerde prijzen voordat deze verlopen.
  • Bovendien bieden de abonnementen van Udemy bedrijven en organisaties de mogelijkheid om tegen gereduceerde tarieven toegang tot duizenden cursussen aan te schaffen.

Met deze strategieën kan Udemy klanten cursussen van hoge kwaliteit aanbieden zonder veel geld uit te geven. Het is geen wonder dat Udemy een van de toonaangevende online leerplatforms ter wereld is geworden.

49401 cursussen van Udemy