Vind een opleiding

Opleidingen - Visagist

Overzicht cursussen Visagist


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-15 mnd     Richtprijs: €990.00      Taal: Nederlands    

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up, en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 8 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Voor elk moment is er een aparte make-up: voor de dagelijkse outfit, zakelijk, casual, voor een feestavond of zelfs een bruiloft. In de cursus Make-Up leer je alles over het aanbrengen van de juiste make-up voor de juiste gelegenheid. Zo weet je precies wat de laatste trends op make-upgebied zijn en hoe je de mooist..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €247.00     Taal: Nederlands    

Ben je graag met make-up bezig? Overweeg je visagiste te worden, maar wil je eerst ontdekken of het vak bij je past? De basiscursus Visagie is een uitgebreide introductie in dit vakgebied. Na afloop weet je wat visagie precies inhoudt en hoe je mensen mooi maakt. Vind je het een uitdaging om mensen te schminken?..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Richtprijs: €199.00     

In deze cursus leer jij stap voor stap alle kneepjes van het vak. Je leert een script schrijven , rollen verdelen en een scène opzetten. Zo groei jij uit tot een topregisseur die perfect weet wat aanslaat op de bühne of op het grote scherm. Professionele en creatieve regisseur zijn niet alleen gewil..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Ben je gek op mode en styling? Begint het te kriebelen als je make-over programma’s ziet op tv? Volg je elke fashion blogger op Instagram en zou je graag in hun schoenen staan? Met deze thuiscursus word jij een stijlconsulent pur sang. Je gaat een extravagante en uitdagende carrière in fashion tege..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €299.00     

Is make-up jouw passie? Laat je graag mensen stralen? Dan is de thuiscursus Visagie echt je ding. Heel wat mensen zijn namelijk op zoek naar een creatieve en bekwame Visagiste! Ze zijn op zoek naar jou! Visagie vraagt om een heel persoonlijke aanpak. Elk gezicht is anders. Iedereen heeft andere wensen. Dankzij ..
Meer info