Vind een opleiding

Opleidingen - Nagelstylist

Wat is Nagelstylist ?

Ben je op zoek naar een creatief en veelzijdig beroep in de persoonlijke verzorging? Wil je alles leren over kunstnagels en manicure? Volg dan een opleiding nagelstylist.

Nagelstylist is een beroep dat duidelijk nog steeds in de lift zit. De hedendaagse vrouwen willen mooi en verzorgd zijn tot in de puntjes. Handen en nagels zijn hierbij van groot belang: mooie lange vingers met perfect verzorgde nagels zijn het toonbeeld van vrouwelijkheid!

De nagelstyliste maakt niet alleen de natuurlijke nagels steviger, maar verlengt die ook. Zo bekomt iedere klant verzorgde handen met perfecte nagels qua vorm, lengte en kleur. Het manueel werk van de styliste is pure kunst. Ieder nageltje wordt een kunstwerkje met oneindig veel combinaties qua design en kleur.

Overzicht cursussen Nagelstylist


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-15 mnd     Richtprijs: €990.00      Taal: Nederlands    

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up, en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Steeds meer vrouwen gaan naar een beautysalon voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Heb jij een passie voor uiterlijke verzorging en wil je hier graag je werk van maken? Dan is de erkende cursus Start je eigen beautysalon van Laudius de juiste keuze! Met deze thuisstudie leer je alles wat je nodig hebt om een succesv..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 13 mnd     Richtprijs: €319.00     Taal: Nederlands    

In de opleiding Nagelstyling leer je nagels verzorgen, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste wilt worden: de opleiding Nagelstyling is dé ideale eerste stap. Met de stap voor stap aanpak in het fullcolour cursusmate..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00     

Mooie, trendy en verzorgde nagels zijn hét visitekaartje van de moderne en professionele vrouw. Het straalt altijd klasse uit. Wil jij de nieuwste trends zelf maken en aan je klanten aanbieden? Dan is deze thuiscursus écht iets voor jou! Je leert stap voor stap en onder begeleiding van een ervaren..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €499.00     

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar! Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- ..
Meer info

Doelgroep: Wil jij de babyboomtechniek volledig in de vingers krijgen en verrassende effecten creëren met kleuren en glitter Om je voor deze cursus in te schrijven is het nodig dat je de opleidi..

Bedrijf: Centrum Voor Avondonderwijs     Duur: 1 lessen van 3 u/les     Richtprijs: €89.00     Taal: Nederlands    

Babyboomnagels Babyboomnagels zijn hot! Ideaal voor klanten die eens wat anders willen proberen dan de sterk afgelijnde French manicure, maar toch stijlvol voor de dag willen komen. Tijdens deze workshop krijg je de techniek snel in de vingers onder begeleiding van een echte expert. Liever wat meer bling-bli..
Meer info