Vind een opleiding

Opleidingen - Nagelstyling

Wat is Nagelstyling ?

Mooie, verzorgde nagels zijn het visitekaartje van iedere vrouw. Steeds meer vrouwen vertrouwen hun handen dan ook toe aan een nagelstyliste. Acrylnagels zijn niet alleen een momentje voor jezelf, maar tevens een uiting van klasse en stijl.

Zoek je een creatief beroep met toekomst? Word nagelstyliste! Tijdens de opleiding nagelstyling leer je om je eigen nagels en die van je vriendinnen te verzorgen en te versieren. En niet onbelangrijk: nailart is een vorm van kunst.

Verzorgde nagels geven gelijk een goede indruk. Het is op allerlei manieren mogelijk om jouw nagels of die van iemand anders er mooier uit te laten zien. Met een cursus nagelstyling kun jij hier mee aan de slag! Zo leer je onder andere hoe je kunstnagels kunt maken met gel/acryl, hoe je nagels kunt verlengen en hoe jij van nagels kleine kunstwerkjes kunt maken met nail art.

Overzicht cursussen Nagelstyling


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-15 mnd     Richtprijs: €990.00      Taal: Nederlands    

Ben jij iemand die de natuurlijke schoonheid van anderen nog meer wil accentueren? Ga je zelf graag aan de slag met make-up, en heb je ook interesse in gelaats- en schoonheidsverzorging? Droom je van een carrière in de beautysector, bijvoorbeeld als Beautyspecialiste in een Gezondheids- en WellnessCentrum of ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 18 mnd     Richtprijs: €699.00     Taal: Nederlands    

Hou je van mooie nagels en wil je mensen een goed gevoel geven met je manicurevaardigheden? Volg de cursus Eigen Nagelstudio Starten en begin voor jezelf. Na 18 maanden ben je eigenaar van een nagelstudio. Je verzorgt de handen en nagels van je klanten. Mensen gaan blij en met een goed gevoel weer naar huis met ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 13 mnd     Richtprijs: €319.00     Taal: Nederlands    

In de opleiding Nagelstyling leer je nagels verzorgen, nagels verlengen met acrylnagels, gelnagels zetten en nagels verfraaien. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste wilt worden: de opleiding Nagelstyling is dé ideale eerste stap. Met de stap voor stap aanpak in het fullcolour cursusmate..
Meer info


Bedrijf: Laudius     Duur: 4 maanden     Richtprijs: €289     Taal: Nederlands    

Wil jij jezelf of klanten voorzien van mooie, verzorgde acrylnagels? Dan is de praktijkgerichte cursus Nagelstyling met acryl van Laudius perfect voor jou! Acrylnagels zijn sterker dan gelnagels en blijven daardoor langer goed zitten. Vooral voor mensen waarvan de nagels snel afbreken is dit een uitkomst. Je leer..
Meer info

Doelgroep: Wil jij de babyboomtechniek volledig in de vingers krijgen en verrassende effecten creëren met kleuren en glitter Om je voor deze cursus in te schrijven is het nodig dat je de opleidi..

Bedrijf: Centrum Voor Avondonderwijs     Duur: 1 lessen van 3 u/les     Richtprijs: €89.00     Taal: Nederlands    

Babyboomnagels Babyboomnagels zijn hot! Ideaal voor klanten die eens wat anders willen proberen dan de sterk afgelijnde French manicure, maar toch stijlvol voor de dag willen komen. Tijdens deze workshop krijg je de techniek snel in de vingers onder begeleiding van een echte expert. Liever wat meer bling-bli..
Meer info