Vind een opleiding

Astrologie - Laudius

Doelgroep:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.


Duur: 9 maanden
Richtprijs: €269
Taal: Nederlands
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Astrologie gaat uit van het idee dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurd? Met de erkende cursus leer je de geheimen van de Astrologie kennen. Je leert jezelf en anderen beter kennen, je verdiept je in de horoschoop en je maakt kennis met de dierenriem.

De erkende cursus Astrologie neemt je stap voor stap mee door de geheimen van de sterren. Zo leer je niet alleen jezelf, maar ook anderen nog beter kennen.

Leer de geheimen van de astrologie kennen
De astrologie is een symbooltaal. Het ‘alfabet’ bestaat uit de dierenriemen, de huizen, de planeten en nog een aantal andere elementen. Met deze symbolen en de verbanden ertussen kun je een verhaal schrijven. Jouw levensverhaal, of dat van een ander.

Leer jezelf en anderen beter kennen
Door de astrologie in het dagelijks leven toe te passen zul je veel over jezelf te weten komen. Je levenspad, je keuzes en je persoonlijkheid worden duidelijker. En je leert niet alleen jezelf kennen, maar je kunt ook anderen helpen met vragen die zij in het leven tegenkomen, bijvoorbeeld op het gebied van werk, gezondheid, relaties of persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek een spannende en veelzijdige vrijetijdsbesteding
Astrologie is een mooie, spannende vrijetijdsbesteding waar je veel plezier aan zult beleven. De geheimen van de sterren onthullen zich, en dat zorgt voor een intrigerende ontdekkingsreis naar je eigen leven en persoonlijkheid.

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

De horoscoop
Je verdiept je in de horoscoop. Elk tijdschrijf en elke krant heeft er wel één, maar wat is een horoscoop nu precies?

Het alfabet van de astrologie
Je maakt kennis met het ‘alfabet’ van de astrologie: de tekens van de dierenriem, de planeten, huizen en aspecten.

De indeling van de dierenriem
Je verdiept je in de indeling van de dierenriem in kwaliteiten en kwadranten.* Posities van de planetenDe planeten bevinden zich elke dag in een andere positie. Je leert deze posities te onderscheiden in tekens en huizen.

Verbindingen tussen planeten
Ook de aspectverbindingen van planeten onderling zijn van belang voor een goede duiding. Je leert welke betekenis de verschillende aspectverbindingen hebben.

Ascendanten en Medium Coeli
Je verdiept je in de wereld van ascendanten en Medium Coeli, en leert hoe je deze aspecten kun gebruiken in de astrologie.

Maanfasen
Je maakt kennis met de verschillende maanfasen, ook wel schijngestalten genoemd, en leert hoe je deze in de astrologie kunt gebruiken.

Terugloop van de planeten
Je leert meer over de terugloop van de planeten, dispositoren en andere sensitieve punten.

Synthese
Tenslotte leer je meer over de synthese en de duiding van geboortehoroscopen.

 


>> Meer info