Vind een opleiding

Opleidingen - Astrologie medium coeli

Wat is Astrologie medium coeli ?

Het Medium Coeli (MC) of de Midhemel, de cusp van het tiende huis, is het hoogste punt dat de Zon bereikt voordat hij weer gaat dalen, oftewel het middaguur. Als zodanig representeert dit punt onze ultieme bestemming in de materiële wereld.

De Midhemel is het beginpunt van het tiende huis, dat laat zien wat we maatschappelijk nastreven. We kunnen het MC vergelijken met de kruin van een boom, inclusief alle vruchten en takken; het IC (cusp van het vierde huis) representeert dan de wortels van de boom.

Het is een zeer zichtbaar punt en symboliseert zodoende het verlangen naar prominentie en prestaties. De Midhemel is kortom verbonden met het hebben van succes en het verwezenlijken van onze ultieme levensdoelen. Verder laat het MC zien hoe wij op anderen overkomen, welk masker we opzetten om ons maatschappelijk geaccepteerd te weten door onze omgeving.

meer over astrologie

Overzicht cursussen Astrologie medium coeli


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €229.00     

Astrologie is een erg boeiende en complexe wetenschap. Het heelal en de sterrenkunde houdt mensen al eeuwenlang geboeid. Het is bovendien een fijne manier om je te verdiepen in het wel en wee van de mensen rond jou. Astrologie maakt onverklaarbare zaken berekenbaar en herkenbaar! Astrologie geeft heel wat inzich..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €269    

Astrologie gaat uit van het idee dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurd? Met de erkende cursus leer je de geheimen van de Astrologie kennen. Je leert jezelf en anderen beter kennen, je verdiept je in de horoschoop en je maakt kennis me..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 7 maanden     Richtprijs: €319    

Ben je veel met het milieu bezig? Ben je nieuwsgierig naar hoe de aarde in elkaar steekt? Met de erkende cursus Basiskennis Natuurwetenschappen leer je de basis van wat de wetenschap in de loop der jaren heeft ontdekt over planten, dieren, mensen, de aarde en het universum. Je gaat op ontdekkingsreis door de wereld ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 15 mnd     Richtprijs: €227.00    

Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de tekens van de dierenriem? Met deze vragen houden astrologen zich al eeuwenlang bezig. Het staat in de sterren geschreven… De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in wat ook wel ster..
Meer info