Vind een opleiding

Europees Computer Rijbewijs (ECDL) - NHA

Duur: 9 mnd
Richtprijs: €169.00
Taal: Nederlands
Aanbieder: NHA

>> proefles

Het Europees Computer Rijbewijs (European Computer Driving Licence) is op dit moment de Europese standaard op computergebied. Dit officieel erkende diploma geeft aan dat je de basis van het PC-gebruik onder de knie hebt. Start vandaag nog met de cursus ECDL van NHA.

Vaak is het moeilijk aan te geven of men beschikt over de basisvaardigheden van het PC-gebruik. Het Europees Computer Rijbewijs is de oplossing. Dit certificaat stelt een standaard voor iedereen die een computer gebruikt, beroepsmatig of privé. Het bevestigt jouw bekwaamheid en maakt jouw vaardigheid met de computer kenbaar. Het Europees Computerrijbewijs is voor veel werkgevers het ultieme bewijs van PC-bekwaamheid!

De naam Europees Computer Rijbewijs is niet toevallig gekozen. Met een rijbewijs toon je aan dat je met een auto kunt omgaan en het computerrijbewijs geeft aan dat je uitstekend met een PC overweg kunt. Haal nu dit diploma met deze heldere, makkelijk te volgen NHA-cursus ECDL waarin alle know-how van NHA op het gebied van informatica-onderwijs is verwerkt.


De cursus ECDL bestaat uit 7 modulen:


Computer Essentials
Je leert o.a. omgaan met het besturingssysteem Windows, gegevens opslaan, geheugen, het gebruik van programmatuur, de mogelijkheden van informatienetwerken enz.


Tekstverwerking
In deze module leer je de vele mogelijkheden van het tekstverwerkingsprogramma Word.


Spreadsheets
Een spreadsheet is een programma dat eenvoudig en razendsnel bepaalde rekenkundige bewerkingen kan uitvoeren. Je leert omgaan met het spreadsheetprogramma Excel.


Databases gebruiken
Het beheren van gegevensbestanden. Na het afronden van deze module kun je omgaan met het programma Access.


Presentaties
Met behulp van het programma PowerPoint kun je schitterende presentaties maken. Alle mogelijkheden komen aan de orde in deze module.


Online essentials
De vele mogelijkheden van het Internet en het gebruik van e-mail leer je in deze module.


Digi-veiligheid
De basis van veilig dagelijks computergebruik. Gegevens juist beheren en zorg dragen voor een veilige netwerkverbinding staan centraal in deze module.

Kortom, een afwisselende, goed opgezette cursus voor een veelgevraagd diploma waarmee je aantoont dat je uitstekend met een PC kunt omgaan!


>> Meer info