Vind een opleiding

Opleidingen - Access

Wat is Access ?

Microsoft Access is momenteel ongetwijfeld een van de minder bekende Office programma’s. Toch biedt dit databaseprogramma een hoop handige toepassingen die zowel voor professionals als thuisgebruikers goed van pas kunnen komen!

Binnen heel wat bedrijven en functies is een goede kennis van Access een vereiste. Je kan er namelijk heel gemakkelijk klantenlijsten mee aanleggen, bestellingsformulieren opstellen en rapporten genereren. Op die manier verwerk je sneller de administratie van jouw bedrijf en spaar je belangrijke tijd uit!

Access  is een relationeel database-systeem. Het is m.a.w. een programma om gegevens op een (relatief) gemakkelijke manier te beheren.

Overzicht cursussen Access


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €169.00     

De cursus gaat van start met de basis en vertelt je alles over hoe je een database moet aanmaken, gegevens invoeren en verbanden leggen tussen verschillende tabellen. Vervolgens leer je formulieren en lijsten opmaken en ga je aan de slag met query’s. Tot slot ontdek je ook hoe je verschillende bewerkingen kan ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 5 mnd     Richtprijs: €179.00    

Outlook, Word, Excel, PowerPoint… Wil je snel wegwijs gemaakt worden in de mogelijkheden van Microsoft Office? Met deze cursus leer je op een vlotte manier alle vereiste basisvaardigheden van het veelgebruikte kantoorpakket. Microsoft Office, het is een begrip in de wereld van tekstverwerking, spreadsheet..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 9 mnd     Richtprijs: €169.00    

Het Europees Computer Rijbewijs (European Computer Driving Licence) is op dit moment de Europese standaard op computergebied. Dit officieel erkende diploma geeft aan dat je de basis van het PC-gebruik onder de knie hebt. Start vandaag nog met de cursus ECDL van NHA. Vaak is het moeilijk aan te geven of men besch..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €199.00    

Navigeren op het internet (of ‘surfen’), naar muziek luisteren, spelletjes spelen, administratie bijhouden, chatten... Computers vind je in elk huishouden en op elk kantoor, maar hoe werk je met een computer? Dat leer je in de cursus Populair Computergebruik. Hoe schrijf je tekst op een computer? Hoe..
Meer info

Doelgroep: Tijdens de verschillende Assessments die je moet afleggen om een diploma BSO Kantoor te behalen, moet je tonen dat je met Microsoft Office-programma’s overweg kan. Aangezien Access een van de..

Bedrijf: Centrum Voor Avondonderwijs     Duur: 3-6 maanden     Richtprijs: € 199,00    

Access-Specialist, een beroep met toekomst! Moet je snel met Access leren werken voor je nieuwe job? Schrijf je dan snel in voor deze praktische thuiscursus Access! Van thuis uit en tegen de scherpste prijs leer je op eigen tempo hoe Access je leven makkelijker en productiever maakt. Je ontdekt hoe Access in..
Meer info