Vind een opleiding

Allround Browstyling - Centrum Voor Avondonderwijs

Doelgroep:

Weerbarstige wenkbrauwen verstoren je hele look. Gelukkig is die ergernis dankzij deze opleiding definitief verleden tijd! Met de juiste technieken zorg jij er namelijk voor dat je de wenkbrauwen van vriendinnen, familieleden of klanten perfect in het plaatje laat passen. Of je neemt je eigen wenkbrauwen onder handen. Jij kan het allemaal!

Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren wenkbrauwstylist, legt de technieken stap voor stap uit.


Duur: 27 lesuren
Opleidingsvorm: klassikaal op locatie
Richtprijs: € 490
Taal: Nederlands
Aanbieder: Centrum Voor Avondonderwijs

>> Vraag proefhoofdstuk aan

Wenkbrauwstylist, een beroep met toekomst!

Mooie wenkbrauwen ontzettend belangrijk voor onze look! Als je de juiste vorm te pakken hebt, bezorgen ze je meer expressie en trekken ze je blik open.

Tijdens deze opleiding leer je de perfécte wenkbrauwen creëren. Je maakt kennis met de verschillende gezichtsvormen en je leert hoe je de vorm van de wenkbrauwen hierop afstemt. Een ervaren brow expert leert je werken met pincet, schaartjes en hars en leert je ook epileren met draad.

Daarnaast zal je wenkbrauwen ook zeer precies leren opvullen, bijtekenen en verven met speciale wenkbrauwproducten als primer, gel, poeders en henna. Zo geef je dunne wenkbrauwen extra volume en kan je de vorm van de wenkbrauwen meer naar je hand zetten. Je komt ook te weten welke kleur het meest geschikt is voor je klant door rekening te houden met de kleur van het haar, de ogen en de huid.

Haal alles uit de kast om aan de slag te gaan als professioneel wenkbrauwstylist!

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

  • Zelfstandig wenkbrauwstylist of in bijberoep
  • Werknemer in een brow bar
  • Werknemer in een schoonheids- of wellnessinstituut (specialisatie wenkbrauwen)

Vaardigheden en skills

  • Je weet welke wenkbrauwvorm perfect bij het gezicht van je klant past.
  • Je kan zeer nauwkeurig epileren, shapen, bijteken, opvullen en meer.
  • Je kent je producten en materialen door en door en je kan er vlot mee werken.

 


>> Meer info
Trainers/docenten/instructeurs
Nina Stevens
Nina Stevens

Nina is al meer dan tien jaar dag in dag uit gepassioneerd bezig met make-up en beauty. Ze vindt het heerlijk om bijvoorbeeld bruiden te doen stralen en ze neemt regelmatig deel aan internationale fashionweeks. De voldoening die ze uit deze job haalt

Lees meer
Melina Izim
Melina Izim

Docente Melina Izim groeide op in Wenen, een stad waar regelmatig nieuwe trends opduiken. Haar eerste bezoek aan een Oostenrijkse schoonheidsspecialiste liep niet zoals gehoopt en Melina besliste om voortaan haar eigen wenkbrauwen te doen. Ze legde z

Lees meer