Vind een opleiding

Alles over honden - Laudius

Duur: 9 maanden
Opleidingsvorm: thuisstudie
Richtprijs: €109
Taal: Nederlands
Locatie:
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Heb je een hond of wil je een hond aanschaffen? Als je de typische karaktereigenschappen van de verschillende hondenrassen kent en de gedragingen van honden juist kunt interpreteren, dan weet je welke hond het beste bij jou past. Met behulp van de bijzondere kneepjes en professionele trucs die je in de cursus leert en meteen kunt uitproberen, zul je optimaal met jouw hond leren omgaan.

 

Ben je een echte hondenliefhebber? Of denk je erover om een hond in huis te nemen? Dan is de cursus Alles over Honden zeker iets voor jou! Zo leer je alles wat je moet weten over het hebben en houden van honden.

Deze cursus Alles over Honden is niet alleen handig als je al een hond in huis hebt. Ook als je overweegt een hond te nemen biedt deze erkende cursus je een uitstekende hulp bij het maken van jouw keuze, en bij het uitkiezen van het type hond dat het beste bij jou past.


Wat kun je met deze cursus Alles over honden?

De erkende cursus Alles over Honden geeft je inzicht in de karaktereigenschappen van verschillende hondenrassen, helpt je het gedrag van jouw hond beter te begrijpen en zorgt ervoor dat jij en je huisgenoot nog beter bij elkaar passen.

Leer de eigenschappen van verschillende rassen kennen

Met de cursus Alles over Honden leer je de karaktereigenschappen van verschillende hondenrassen kennen. Zo herken je deze karaktertrekken bij je eigen hond, of weet je wat je kunt verwachten van je nieuwe huisgenoot.

Leer het gedrag van uw hond begrijpen

Het gedrag van honden is soms moeilijk te interpreteren. Met de erkende cursus Alles over Honden leer je welke boodschap jouw hond je wil geven met bepaald gedrag, leer je de eigenzinnigheden van je eigen hond kennen en kun je het gedrag van je hond beter begrijpen.

Maak de juiste keuze
Denk je erover om een hond in huis te nemen? Met de cursus Alles over Honden bereid je je goed voor op deze verantwoordelijkheid. Zo kies je een hond die bij jouw situatie en persoonlijkheid past.

Bouw een goede band op met je hond
Door het gedrag van je hond op de juiste manier te interpreteren leer je ook beter omgaan met de karaktereigenschappen en persoonlijke trekjes van je hond. Zo wordt de band met jouw hond nog hechter dan voorheen!


>> Meer info