Vind een opleiding

Opleidingen - Wedding planner

Wat is Wedding planner ?

Trouwen is weer helemaal terug. Paren willen niet langer meer alleen samenwonen, maar elkaar weer eeuwige trouw beloven. Maar bij een moderne bruiloft komt heel wat regelwerk kijken.

Als weddingplanner zorg je ervoor dat de trouwdag perfect verloopt. Of het nu een eenvoudige, traditionele bruiloft is of een driedaags feest op een geweldige locatie: jij weet het te regelen. Je neemt het bruidspaar veel werk uit handen en zorgt ervoor dat ze echt van hun bruiloft kunnen genieten.

Veel contact met mensen
Een van de leukste onderdelen van een baan als weddingplanner is natuurlijk het vele contact met mensen. Maar het stelt je ook voor een uitdaging. De wensen van het bruidspaar zijn belangrijk, het is immers hun bruiloft. Maar ook de familie en naaste vrienden denken graag mee over de invulling van de grote dag. Aan jou de uitdaging om een bruiloft te organiseren waarop iedereen met tevredenheid terugkijkt.

Gebruik je creativiteit en organisatietalent
Zoveel mensen, zoveel wensen. De ideeën die je voor een bruiloft krijgt zijn eindeloos. Met de wensen van het bruidspaar en jouw ideeën en organisatietalent regel jij de mooiste dag.

Start als zelfstandig weddingplanner
Met je eigen onderneming bepaal je zelf waar, wanneer en voor wie je werkt.

Overzicht cursussen Wedding planner


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Ben je gefascineerd door de glitter, glamour en romantiek van bruidsfeesten? Bent je een echte organisator en vind je het prachtig om feestjes een speciaal tintje te geven? Dan heeft heb je het vast in je om Wedding Planner te worden. In deze cursus leer je alle geheimen die nodig zijn om als zelfstandig Wedding Pla..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €397.00     Taal: Nederlands    

Vuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven... Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het bruidspaar en alle gasten? Dat vereist creativiteit en organisatietalent. Heb je het in je om een professionele weddingplanner te worden? The Wedding Planner, on..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €329.00      Taal: Nederlands    

Droom jij ervan gigantische festivals, beurzen of productlanceringen mee te organiseren? Bruis jij van de energie? Dan ben jij de golden boy/girl waar de eventwereld op zit te wachten. Events are booming. Elk ambitieus bedrijf heeft evenementen nodig, van productlanceringen en persconferenties tot business meet..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €229.00     

Een huwelijk is niet compleet zonder bloemen. Ze fleuren de omgeving op in geuren en in kleuren. Ze zetten het bruidskoppel op de mooiste dag uit hun leven in de bloemetjes, zowel letterlijk als figuurlijk! Maar hoe maak je nu de mooiste bloemencombinaties? Hoe zorg je ervoor dat de vrouwelijke gasten om het br..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Een huwelijk is altijd een bijzondere dag. Omdat elk koppel anders is, heeft ook elke huwelijksdag een uniek, persoonlijk karakter. Een intieme plechtigheid? Of eerder een groots festijn? Eén ding is zeker: de dag moet feestelijk en onvergetelijk zijn. Veel koppels hebben een heleboel ideeën maar we..
Meer info