Vind een opleiding

Opleidingen - Webshop

Wat is Webshop ?

Een eigen webshop beginnen om je eigen creaties te verkopen? Of wil je de uitbater van een webwinkel worden, als aanvulling op je huidige job?

Online winkelen wordt steeds populairder. Maar als uitbater van een webwinkel worden een droom is die steeds meer mensen delen, dan wordt de concurrentie ook steeds groter.

Overzicht cursussen Webshop


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €139     Taal: Nederlands    

Onze cursus Eigen Webshop Starten helpt jou bij het realiseren van jouw webshop droom. Behalve de bouw van de webshop, leer je tijdens deze uitgebreide cursus ook over de commerciële voorbereiding, het ontwerp van de webshop, de keuze van het assortiment, service, zoekmachinemarketing en ga zo maar verder. Een ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 12 maanden     Richtprijs: €399     Taal: Nederlands    

Heb je een passie voor kleur, vorm en stijl? Wil je graag werken voor een reclamebureau of als zelfstandig designer? Kies dan voor deze cursus grafisch vormgever! Je bent dan straks perfect voorbereid op een leuke, afwisselende baan waarin je jouw creativiteit helemaal kwijt kunt! Na het afronden van deze fantastisc..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 2 maanden     Richtprijs: €269     Taal: Nederlands    

Het schrijven van webteksten vraagt om andere technieken dan het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld advertenties of brochures. Webteksten zijn vaak korter en vereisen een heldere en duidelijke opbouw. Online teksten moeten binnen enkele seconden weten te boeien. Leer nu hoe je pakkende teksten schrijft voor web..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 5 mnd     Richtprijs: €249.00     Taal: Nederlands    

Wil je zelf de website maken voor je bedrijf met een gebruiksvriendelijk content management system? Of de website beheren voor je vereniging? Met de cursus Joomla is dat een fluitje van een cent. Je hebt de vaardigheden om met het CMS te werken zo in de vingers. Met Joomla maak je snel en eenvoudig een prachtige..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 11 mnd     Richtprijs: €167.00     Taal: Nederlands    

Voor veel mensen is het een droom. Anderen laten de droom uitkomen: je eigen producten of diensten aanbieden via het internet. Wil je weten hoe je kunt ondernemen op het internet met een eigen webshop? Volg de cursus Eigen Webshop Starten. Binnen een jaar open je de virtuele deuren van je online webwinkel. V..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 15 mnd     Richtprijs: €399.00     Taal: Nederlands    

Houd je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met je hobby? Volg dan de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. Over negen maanden ben je klaar om een eigen sieradenwebshop te starten. Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sierade..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €279.00     

Het internet is hét medium bij uitstek om je business te doen groeien. Jij bent als e-marketeer een kei in online adverteren, SEO/SEA, e-nieuwsbrieven en social media. Je zet een krachtige online strategie op poten, spot opportuniteiten en maximaliseert het rendement van het bedrijf waarvoor je werkt. In..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00     

Wil jij een succesvolle webshop opzetten en uitbouwen? Droom je ervan je omzet te verhogen met gerichte promoties en online advertising? Met deze thuiscursus start je je eigen webwinkel die je stap voor stap uitbouwt en naar het juiste publiek profileert voor een optimale verkoop. Met deze cursus ontdek je alle..
Meer info