Vind een opleiding

Opleidingen - SEO

Wat is SEO ?

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie geeft uw website een betere positie in de organische resultaten van de zoekmachines. Het resultaat? U blijft langdurig zichtbaar op het internet.

SEO techniek

Het optimalisatietraject van een website omvat verschillende aspecten:

  • Een zoekwoordenonderzoek
  • De code van de website wordt opgefrist en zoekmachinevriendelijk gemaakt
  • De inhoud van de site wordt geoptimaliseerd
  • SEO houdt echter niet op bij het optimaliseren van de website zelf. Factoren zoals link building en social media optimization zijn minstens even belangrijk om een goede positie te behalen. De ranking in de zoekmachineresultaten is grotendeels afhankelijk van de belangrijkheid van de website. De zoekmachines meten die ‘autoriteit’ aan de hand van het aantal inkomende links van andere websites.

SEO copywriting

SEO copywriting: dat zijn teksten die uw bezoekers verleiden en Google doen likkebaarden.  Zo wordt u niet alleen gevonden, maar worden uw bezoekers ook geïnspireerd zodra ze op uw website terechtkomen.

De voordelen van SEO?

Wilt u graag meer bezoekers op uw website? Wilt u meer leads en meer omzet? Het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines zal hiertoe bijdragen. Wat zijn de voordelen van een hoge score in bijvoorbeeld Google?

  • Een verhoogde zichtbaarheid bij uw doelgroep
  • Een grotere merkbekendheid
  • Meer geïnteresseerde websitebezoekers

Overzicht cursussen SEO


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 2 maanden     Richtprijs: €269     Taal: Nederlands    

Het schrijven van webteksten vraagt om andere technieken dan het schrijven van teksten voor bijvoorbeeld advertenties of brochures. Webteksten zijn vaak korter en vereisen een heldere en duidelijke opbouw. Online teksten moeten binnen enkele seconden weten te boeien. Leer nu hoe je pakkende teksten schrijft voor web..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 5 mnd     Richtprijs: €249.00     Taal: Nederlands    

Wil je zelf de website maken voor je bedrijf met een gebruiksvriendelijk content management system? Of de website beheren voor je vereniging? Met de cursus Joomla is dat een fluitje van een cent. Je hebt de vaardigheden om met het CMS te werken zo in de vingers. Met Joomla maak je snel en eenvoudig een prachtige..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 9 mnd     Richtprijs: €329.00     Taal: Nederlands    

Kennis over zoekmachinemarketing is een must voor ondernemers en online marketeers. Je wil dat mensen je bedrijf gemakkelijk vinden op het internet. Maar hoe organiseer je dat? Leer in deze opleiding meer over search engine optimization (SEO) en search engine advertising (SEA). De cursus Zoekmachine Marketing is een..
Meer info

Doelgroep: In een wereld waarin mensen steeds meer tijd doorbrengen op hun smartphone, tablet of computer is online marketing dé beste tool om jouw product, merk of bedrijf in de spotlights te zetten...

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-12 maanden     Richtprijs: €990.00      Taal: Nederlands    

Bedrijven zetten massaal in op sterke online aanwezigheid om klanten te bereiken. Consumenten bepalen meer dan ooit hun eigen informatiestroom. Daarom is een strategische online marketingcampagne simpelweg onmisbaar. Als Digitale Marketeer heb jij daarvoor de knowhow! Dankzij deze thuisopleiding groei je stapsg..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €279.00     

Het internet is hét medium bij uitstek om je business te doen groeien. Jij bent als e-marketeer een kei in online adverteren, SEO/SEA, e-nieuwsbrieven en social media. Je zet een krachtige online strategie op poten, spot opportuniteiten en maximaliseert het rendement van het bedrijf waarvoor je werkt. In..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Wil je dat je toekomstige klanten je makkelijk online vinden en zo je klantenbestand verder uitbreiden? Dan is de thuiscursus SEO-Scoren in Google alles wat je zoekt! Een doordachte marketingstrategie is niet meer weg te denken uit het dagelijkse bedrijfsleven. SEO of zoekmachineoptimalisatie is steeds prominen..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Bedrijven hebben de voordelen van social media goed begrepen en besteden meer dan ooit aandacht aan een verhoogde zichtbaarheid en aangepaste reclame op internet. Wil jij ook het beste halen uit jouw online kanalen? Met deze thuiscursus sta je dichter bij je consument en trek je specifieke doelgroepen aan! Je k..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die bereid is om zoekwoorden hoog te rangschikken in de Google-zoekmachine met behulp van de krachtigste PBN's, kan lid worden..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze cursus is bedoeld voor mensen die elk type trefwoorden voor hun geldsite hoger willen rangschikken in de ranglijst van zoekmachines op Google, Yahoo / Bing, Yandex enz. Met behulp van het opzetten van een uiterst nauwkeurig privéblognetwerk om de trefwoorden terecht te targeten om ze extreem te rangschikken hoog ..
Meer info

Doelgroep: Deskundige..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

SEO voor WordPress - Ik ga je laten zien hoe ik gemakkelijk op de eerste pagina van Google, Yahoo en Bing kwam! Deze cursus is voor gemiddelde tot gevorderde gebruikers die al een basiskennis hebben van SEO en WordPress. Deze cursus bevat een pdf-document dat zal dienen als uw SEO-blauwdruk. Als je de stapsgewijze inst..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 35 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers, bijna een derde van alle mensen op internet. Elke dag gebruiken steeds meer mensen en bedrijven YouTube om hun ideeën, hun merken en producten te delen. Het is een bewezen feit dat het gebruik van YouTube de manier waarop u met uw volgers communiceert, radicaal kan verand..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Bijna 12.000 ingeschreven! Velen gaan zich inschrijven voor mijn andere cursussen !! Wist u dat videomarketing - met name YouTube-optimalisatie - uw beste kans is om de top van Google te bereiken dan ELKE andere marketing die u kunt doen om uw product te verkopen of bekendheid te krijgen voor uw website. Lees meer over..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 28 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

YouTube-geheimen onthuld !!! Geef je YouTube-ervaring een boost! Bootcamp voor betere YouTube-resultaten !!! Sleutelwoorden zijn belangrijker dan ooit tevoren, in SEO en YouTube Marketing. Trefwoorden zijn iets waar veel marketeers mee worstelen, het belang van goede trefwoorden maakt een ENORM verschil. YouTube-videom..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 128 colleges - 12,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Doe mee met de meest exclusieve cursus over digitale marketing en laat uw carrière of bedrijf naar het volgende niveau stijgen. Deze cursus heeft duizenden mensen geholpen die weinig of kennis hadden van digitale marketing. Zelfs als u een beginner of ervaren bent, zullen deze tips & tricks u helpen om in een mum ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Heb je je ooit afgevraagd wat SEO is? en dit kan uw online marketing van uw blog of andere online producten beïnvloeden! Zoekmachineoptimalisatie is tegenwoordig een must voor iedereen die iets op internet plaatst, deelt of verkoopt! Dit komt omdat naarmate de ranking van uw website hoger wordt, de kans groter is dat ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

In deze cursus leer je fiverr marketing met fiverr SEO + wat extra's die je fiverr business maximaliseren. We verdelen de cursus in 3 hoofdstukken. In het eerste hoofdstuk geven we je twee on-demand vijf niche / ideeën die je kunt hergebruiken in je optredens met behulp van een casestudy, daarna laten we je zien h..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 colleges - 5,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Digitale marketingstrategieën: marketingpsychologie en prijspsychologie, marketingtrechter, branding en groeihacking De meeste mensen komen elke dag advertenties tegen en nemen sneller dan ooit aankoopbeslissingen, maar u verliest deze verkopen aan uw concurrenten die weten hoe ze effectief digitale marketing kunnen d..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 44 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Deze online training SEO voor WordPress leert u hoe u uw website kunt optimaliseren met behulp van on-site en off-site SEO best practices. Dit is geen 'snel rijk worden'-schema dat van de ene op de andere dag de nummer 1-ranglijst belooft. Eigenlijk is het het tegenovergestelde. Het is een beproefd SEO-proces d..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 37 minuten     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Welkom bij mijn beginnershandleiding voor WordPress SEO-cursus! Onder leiding van WordPress-expert en marketingspecialist Stephen Fullington. Tijdens mijn cursus leer je effectieve en relevante methoden om je WordPress-website te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines! Je leert niet alleen deze onschatbare in..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 72 colleges - 6,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Het internet is enorm en proberen op te vallen tussen miljoenen en miljoenen advertenties om uzelf of uw bedrijf gevonden te krijgen, is een ontmoedigende taak. U kunt onmogelijk alle manieren bedenken die tegenwoordig op internet beschikbaar zijn om mensen te bereiken en hen aan het denken te zetten over u, uw website..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 31 colleges - 4,5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Of je nu een super-Youtube wilt worden of een bedrijf wilt runnen, je moet geweldige inhoud maken en nog betere marketing doen om de juiste abonnees aan te trekken, maar als je de geheimen van het succesvolle niet kent, neemt het andere YouTube-kanaal graag dit zeer gerichte en waardevolle verkeer en groeit veel snelle..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

De digitale advertentiemarkt is tussen 2010 en 2015 in een snel tempo van 33 procent per jaar gegroeid, terwijl de uitgaven als percentage van de totale advertenties in 2015 zijn gestegen tot 13 procent of meer dan 1 miljard dollar. Als u een ondernemer bent en wilt dat uw bedrijf schittert op internet, is deze cursus ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

"Zeer informatief voor iemand die nieuw is in het onderwerp. Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze cursus te maken." - Christiana Eliott 5000 + studenten 150 beoordelingen met een gemiddelde van 4.4 / 5 Zakelijke podcast 'Breaking Biz' met meer dan 10.000 abonnees Deze cursus is ontworp..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Leer de 15 bewezen Google-rangschikkingsfactoren om de nummer 1 positie in de zoekresultaten van Google te krijgen. Ik doe de afgelopen 4 jaar digitale marketing en ik heb honderden klanten van over de hele wereld. De meesten van hen stellen me dezelfde vraag: Waarom hebben hun websites geen toppositie in de zoekresult..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 35 minuten     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Dit is een praktische inleiding en een stapsgewijze uitleg van hoe we onze SEO-techniek precies hebben gebruikt om een Udemy-cursus # 1 te rangschikken in alle grote zoekmachines, Google, Bing en Yahoo voor een zeer competitieve zin. Wat is SEO: we laten u precies zien wat we hebben gedaan om dit SEO-resultaat te berei..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 33 colleges - 5 uur     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

Uw zakelijke website heeft verkeer nodig. Niet volgende maand, volgende week of zelfs morgen maar NU! Deze cursus, waarin Wordpress SEO wordt geleerd, leert studenten om kritieke delen van een zakelijke website goed te optimaliseren. Er zijn weinig effectievere tools dan Seo (afkorting van zoekmachineoptimalisatie) om ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 34,99     Taal: Engels    

Deze cursus laat zien hoe u uw eigen WordPress voor zoekmachines kunt optimaliseren door de On-Page-elementen van uw blog aan te passen. De cursus bevat screencasts die je stap voor stap laten zien hoe je een hele site kunt optimaliseren. De cursus is zo ontworpen dat u elke video op elk moment in uw eigen tempo kunt v..
Meer info

Doelgroep: Als je een YouTube-kanaal hebt en je video's niet hoog genoeg scoren, dan is deze cursus iets voor jou!, Als je een YouTube-kanaal hebt, als je ooit video's op YouTube hebt geüpload, als je e..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €194.99     Taal: Engels    

YouTube heeft meer dan een miljard gebruikers, bijna een derde van alle mensen op internet. Elke dag gebruiken steeds meer mensen en bedrijven YouTube om hun ideeën, hun merken en producten te delen. Het is een bewezen feit dat het gebruik van YouTube de manier waarop u met uw volgers communiceert, radicaal kan verand..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 40 minuten     Richtprijs: € 11,99     Taal: Engels    

"Subdomeinen - de eenvoudige manier om winst te vergroten en geld te besparen". Waarom subdomeinen zo belangrijk zijn voor uw succes Subdomeinen zijn een grotendeels ongebruikte bron die bij veel webhostingaccounts wordt geleverd en die zowel kan worden gebruikt om uw winst te vergroten als om u geld te bespa..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 23 colleges - 3 uur     Richtprijs: Gratis     Taal: Engels    

SEO voor Wordpress is onze beste cursus om de technieken onder de knie te krijgen die je nodig hebt om meer bezoekers naar je website of blog te halen. We hebben de verspreide informatie gedestilleerd en een ongecompliceerd curriculum gemaakt om onze studenten een snelle en gemakkelijke methode te bieden om hun site bo..
Meer info

Doelgroep: SEO-analisten, SEO-managers, digitale marketeers, webontwikkelaars, marketingstudenten, leidinggevenden, projectmanagers..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Doe met ons mee terwijl Rodrigo (voormalig Global SEO voor Amazon Music) je begeleidt bij een diepe duik in een van de krachtigste en meest opwindende webcrawlers van SEO: Screaming Frog. In de komende 120 minuten zullen we diep in de tool zelf duiken, de meest voorkomende use-cases stapsgewijs bekijken en afronden met..
Meer info

Doelgroep: Ondernemers, kleine bedrijven, webmasters..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

U hebt de beste en meest concurrerende zoekwoorden nodig en u hebt ze nu nodig. SEO voor websites moet beginnen met strategisch gekozen trefwoorden die producten en diensten beschrijven. Trefwoordonderzoek beïnvloedt elk gebied van online, op internet gebaseerde marketinginspanningen. Of het nu gaat om betaalde zoekad..
Meer info

Doelgroep: Bedrijfseigenaren, marketingprofessionals, degenen die hun verhandelbare beroepsvaardigheden willen uitbreiden, ondernemers en startups, degenen die online meer geld willen verdienen, bloggers / schri..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3,5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

BIJGEWERKTE TECHNIEKEN SEO CURSUS! Is uw website begraven in de zoekresultaten? Heeft u moeite om te weten waar u moet beginnen? Leer binnen een paar uur actuele, krachtige en gemakkelijk te volgen stappen die een verschil zullen maken in uw online resultaten. Wat krijg ik van deze cursus? Ruim 20 lezingen / 4 uur gevu..
Meer info

Doelgroep: Bedrijven of marketeers die de resultaten van hun zoekmachines willen verbeteren en de eerste pagina in Google willen bereiken..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Aankondiging van de gloednieuwe, 9-delige, stapsgewijze videocursus ... "Eindelijk, ontdek hoe u betere zoekmachine rankings kunt krijgen door uw WordPress-website meer SEO-vriendelijk op de pagina te maken ... Vanaf vandaag!" Dit heeft het afgelopen decennium gewerkt. Er is hier geen theorie! Of u nu probeer..
Meer info

Doelgroep: Webontwikkelaars die meer gratis verkeer willen, technische mensen die SEO willen doen, mensen die willen leren over technische SEO, mensen die willen weten hoe Google Zoeken werkt, website-eigenaren,..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €79.99     Taal: Engels    

Als u een webontwikkelaar of website-eigenaar bent, bent u het aan uzelf verplicht om minstens een paar uur te besteden aan het leren van SEO om het gratis zoekverkeer naar uw website te vergroten. Ben je nog steeds bij me? Mooi zo. De vraag wordt dan van wie je SEO leert. Ik heb SEO-advies gegeven voor meer dan 30 web..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die meer wil weten over SEO, website-positionering en Linkbuilding..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Vereiste vereisten - Beschikken over een Google-account en basiskennis van websites Stapsgewijze handleiding voor het starten van uw eigen thuisgebaseerde SEO-bedrijf, ongeacht de SEO-ervaring SEO-training: krijg gratis verkeer naar uw website met SEO Cursusschema: Wat is Link Building Search Console Robots.txt Sitemap..
Meer info

Doelgroep: Webredacteuren, webmasters, marketingassistenten etc. die met web werken, maar geen ervaring hebben met SEO., De nieuwe website-eigenaar die net een website heeft gemaakt en de kennis en ondersteuning..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €59.99     Taal: Engels    

Ik heb de afgelopen 10 jaar gewerkt met zoekmachineoptimalisatie. Ik heb met allerlei soorten websites in allerlei vakgebieden en markten gewerkt, maar het deel van de baan dat ik altijd het leukst vond, was het opleiden van andere mensen over SEO. Ik heb zoveel mensen met een paar uur goed SEO-onderwijs gezien, van co..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is voor eigenaren van kleine bedrijven, schrijvers, auteurs en uitgevers die willen weten hoe ze de Yoast SEO-plug-in correct moeten instellen.Je moet een basiskennis hebben van WordPress..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Je hebt een WordPress-website en je hebt de Yoast SEO-plug-in geïnstalleerd, maar je hebt geen idee hoe je deze correct moet instellen, en het doet je hersens pijn als je er gewoon aan denkt. Deze cursus is jouw oplossing! Binnen ongeveer een uur kun je de plug-in-instellingen hebben gedaan en je site klaar hebben voo..
Meer info

Doelgroep: Het is speciaal ontworpen voor eigenaren of webmasters van kleine en middelgrote REAL ESTATE-bedrijven, voor REAL ESTATE-bedrijfseigenaren die intern SEO willen doen in plaats van een extern SEO-bedri..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: €194.99     Taal: Engels    

[Deze cursus is bijgewerkt op 8 maart 2019] - Meer dan 20.000 tevreden studenten schreven zich in voor mijn cursussen - Meer dan 95 5-sterrenrecensies van zeer gelukkige studenten ________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________..
Meer info

Doelgroep: Alle WordPress-beginners, WordPress-gebruikers die hun websites op de eerste Google-pagina willen hebben..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie. Als u wilt dat uw bedrijf of lokaal bedrijf online wordt gezien of ontdekt, moet uw website worden geoptimaliseerd. Om uw WordPress-website te optimaliseren, gebruiken we een WordPress SEO-plug-in om dit te bereiken. Een belangrijk succes voor het feit dat uw website op de eerst..
Meer info

Doelgroep: Anyone interested in providing local SEO services to clients,Local business owners who want to rank their website on the first page of Google..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Course updated for 2020 & new updates coming this monthTop Local SEO course on UdemyInstructor available for questions____________________________________________________________________"Christine guides you very well thru this course. She breaks it down in sections for you so you never feel lost. The ove..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die YouTube-beroemd wil worden of YouTube-marketing wil beheersen., Alle ondernemers, online marketeers, agentschappen, enz., Dit is niet voor mensen die op zoek zijn naar 's nachts succe..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €184.99     Taal: Engels    

Of je nu een super-Youtube wilt worden of een bedrijf wilt runnen, je moet geweldige inhoud maken en nog betere marketing doen om de juiste abonnees aan te trekken, maar als je de geheimen van het succesvolle niet kent, neemt het andere YouTube-kanaal graag dit zeer gerichte en waardevolle verkeer en groeit veel snelle..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die geïnteresseerd is in Succes op YouTube, iedereen met een YouTube-kanaal, iedereen die erover denkt om een YouTube-kanaal te starten..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

YouTube-geheimen onthuld !!! Geef je YouTube-ervaring een boost! Bootcamp voor betere YouTube-resultaten !!! Sleutelwoorden zijn belangrijker dan ooit tevoren, in SEO en YouTube Marketing. Trefwoorden zijn iets waar veel marketeers mee worstelen, het belang van goede trefwoorden maakt een ENORM verschil. YouTube-videom..
Meer info

Doelgroep: Pre launch business owners who want to learn how to leverage SEO to get more sales,Website owners who want to increase their organic search engine rankings,SEO freelancers who want to rank their clien..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

SEO is one of the most cost effective marketing strategies out there as it can deliver hundreds of targeted leads per day to your business for FREE. Take this SEO Training Course to follow a proven step by step guide to rank #1 in Google. Everything is explained in plain english and all tools recommended are free!..
Meer info

Doelgroep: Webmasters,Bloggers,Business owners,Online Marketers,Search Engine Optimization Beginners / Experts,Web Designers and Web Developers who wants to design / develop search engine optimized website,Websi..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

This course, SEO 2020 Training: The Complete SEO Course for WordPress Websites is all about 50 SEO (Search Engine Optimization) factors on how to reach top spot on Google search with Search Engine Optimization.Each SEO factor is explained in the following ways:> Why is th..
Meer info

Doelgroep: De ideale student voor deze cursus is een gevorderde computergebruiker die zijn / haar huidige marketingvaardigheden wil uitbreiden; of een ondernemer die een product wil lanceren, een eigen online st..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Leer de fundamentele concepten, technieken en stappen die u nodig hebt om volledig functionele niche-websites voor affiliate marketing te bouwen Bouw een sterke basis in affiliate marketing en SEO-georiënteerde strategie in deze tutorial voor beginners. De lessen bevatten de meest up-to-date 2017 plug-ins in Wordpress..
Meer info

Doelgroep: A Brand Owner,A Website Owner,An Entrepreneur,Anyone Who Wants To Learn How To Get Their Website To The Top Spot On Google..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €104.99     Taal: Engels    

Search Engine Optimization (SEO) FundamentalsGain an understanding of to use search engine optimization to grow your site's search engine traffic.Do you want to discover how to optimize every aspect of your website to maximise your chances of earning a high ranking in search results?Are you interested in learning Local..
Meer info

Doelgroep: We created this course for anyone with a website that wants to rank better in Google search results,Businesses,Bloggers,Online Marketers,Web Designers,Web Developers,Social Media Influencers,Anyone wh..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

You're here because you want to learn how to improve the SEO of your website to rank higher on Google and other search engines, right?Perfect! This is the only course you need to learn all of the most up-to-date best practices that will quickly increase your website ranking on Google.By taking this course and implement..
Meer info

Doelgroep: Anyone who wants to learn SEO. This course will take you from a beginner to a paid professional...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Join 30,000+ students from 140+ countries in this SEO course! Welcome to The Complete Search Engine Optimization (SEO) Course.If you want to master Search Engine Optimization, build a strong base about the subject, learn the advanced techniques and rank your site #1 on search engines in the least amount ..
Meer info

Doelgroep: Bloggers \ Webmasters,Internet Marketers,Business Owners,Website Owners,Content Writers,SEO \ Marketing Students..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

The SEO Training 2021, The Complete SEO Course for WordPress Websites is all about Google's search algorithms and SEO factors that search engines use to rank web pages. From keyword research to link building and from technical SEO to website speed optimization, this course covers all aspects of SEO 2021 ..
Meer info

Doelgroep: This \SEO For WordPress\ course is meant for small business owners and bloggers that want to get on the first page of Google, Yahoo, and Bing.,This SEO course is designed for beginner and intermediate..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

"Introducing My Simple Step-by-Step SEO System For WordPress!" "The No Filler, No Fluff, Step-by-Step SEO Game Plan Designed to Take You From Zero SEO Knowledge to The First Page of Google in 60-90 Days!" Everybody knows that getting to the first page of the search engines is going to bring them more traffic, more pros..
Meer info

Doelgroep: This course was created for people who own, manage, or develop Web sites...and know they need SEO,Great for Web developers wanting to learn SEO so they can optimize their employer's or clients' sites,..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

LEARN & IMPLEMENT SEO THAT PRODUCES RESULTS! GET YOUR WEBSITE TO THE TOP OF THE MAJOR SEARCH ENGINES! When your potential customers and site visitors search at Google, Bing, and Yahoo! ... does your Web site appear in the results? At or near the top? If not, this course can help! At the end of this course you..
Meer info

Doelgroep: This course is for anyone looking to improve their position in the search results,The course is for anyone with their own website,If you want to improve the position of someone else's site (your emplo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

More 5-star ratings than any other SEO course.  Join 22,000+ students in the most popular, comprehensive and up-to-date SEO course on Udemy.See what students are saying about The Complete SEO Course:"This Course is F#$%&ng AMAZING! Easy [things] anyone can implement – FREE.  Can't say enough g..
Meer info

Doelgroep: Affiliate marketeers die op zoek zijn naar DE voorsprong. U weet dat u video nodig heeft om uw product of dienst te promoten. , U bent er niet gek op om voor de camera te komen., Of uw product spreekt..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Er zijn al meer dan 8.000 ingeschreven! Vijfsterrenrecensies (bijgewerkt op 12-01-16) Lasergericht verkeer verandert uw computer in een robot die geld produceert en vult uw verkooppijplijn met leads, leads, leads - nauwkeurig gerichte klanten! KOM NIET VAST in producten om te verkopen - en niemand om ze aan te verkopen..
Meer info

Doelgroep: Studenten, marketingafdelingen, marketingprofessionals, bedrijfseigenaren, webontwerpers \ ontwikkelaars, marketingbureaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Dit is mijn eerste cursus die op Udemy is gepubliceerd en het behandelt Local Business SEO met een 10-stappenaanpak die u een spoedcursus geeft in de belangrijkste elementen van het organisch rangschikken van uw lokale bedrijf op de eerste pagina van de zoekmachines van Google, Yahoo en Bing. Ik heb de grondbeginselen ..
Meer info

Doelgroep: Eigenaren van kleine bedrijven die beseffen dat ranking in zoekmachines hen meer omzet kan opleveren. Er is geen programmeerkennis nodig. Een bedrijf moet een eigen website hebben om met SEO te kunnen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €194.99     Taal: Engels    

Als u ooit uw concurrentie in de zoekresultaten hebt willen verslaan, leert deze cursus u hoe. Ranglijsten op pagina 1 zijn mogelijk. U wordt misschien ontmoedigd om bij een lokale zoekopdracht te ontdekken dat een ander bedrijf hoger is dan het uwe. Dat kan worden opgelost, en u kunt leren hoe u het voor uzelf of voor..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die zijn video's op YouTube wil rangschikken, iedereen die het aantal abonnees wil vergroten en zijn YouTube-kanaal wil laten groeien, iedereen die wil leren hoe hij het aantal weergaven..

Bedrijf: Udemy     Duur: 39 minuten totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

YouTube SEO-tips - Hoe u kunt rangschikken en SEO kunt gebruiken voor YouTube-video's - Hoe u uw video's op YouTube kunt rangschikken door YouTube-video's te optimaliseren en door SEO voor YouTube en YouTube SEO Secrets te doen. YouTube groeit als een gek en de video's hebben de toekomst. YouTube heeft ..
Meer info

Doelgroep: Eigenaren van kleine bedrijven, internetmarketeers, aangesloten marketeers, makelaars in onroerend goed, eigenlijk iedereen die iets op hun website verkoopt...

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Of u nu iemand bent die op zoek is naar het optimaliseren van uw eigen website, simpelweg probeert een beter begrip te krijgen van wat 'SEO' precies inhoudt, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen om iemand aan te nemen, of uw SEO-vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen ... Deze cursus behandelt ..
Meer info

Doelgroep: Eigenaren van kleine bedrijven die een fysieke locatie hebben die ze nodig hebben om mensen te laten vinden, beginnende ondernemers die een online aanwezigheid willen creëren, bedrijven zonder websit..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Online gevonden worden door potentiële klanten bij u in de buurt, in de buurt waar uw bedrijf zich bevindt OF op nationaal en internationaal niveau KAN worden gedaan. Het is niet moeilijk, het kost geen uren en uren om blogs te schrijven, dure software aan te schaffen of onderzoek te doen. U hoeft alleen maar te weten..
Meer info

Doelgroep: Een persoon met enige of geen SEO-vaardigheden, een persoon zonder budget of deskundig advies, iedereen die gratis gericht verkeer naar zijn website / blog wil leiden..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

In deze nieuwste bijgewerkte SEO-cursus ontdek je wat je moet doen: stapsgewijze technieken en top SEO-strategieën om je viraal op internet te krijgen zonder een cent uit te geven. U zult ontdekken: Het belangrijkste dat u moet doen voordat u een enkele stap zet Een geweldige blogtechniek Hoe YouTube werkt en hoe het ..
Meer info

Doelgroep: Bedoeld voor iedereen die thuis geld wil verdienen en wil leren hoe je een online bedrijf opbouwt. Geen voorafgaande ervaring vereist...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €74.99     Taal: Engels    

Dit is een stapsgewijze handleiding voor jongens die moeite hebben om thuis geld te verdienen. In deze cursus zul je alles weten om een winstgevende niche te vinden en hoe je trefwoorden kunt vinden die gerelateerd zijn aan die niche. Ik heb er alles aan gedaan om deze cursus begrijpelijk te maken en iedereen zonder vo..
Meer info

Doelgroep: SEO-beginners, SEO-gemiddeld, SEO-geavanceerd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Uw zakelijke website heeft verkeer nodig. Niet volgende maand, volgende week of zelfs morgen maar NU! Deze cursus, waarin Wordpress SEO wordt geleerd, leert studenten om kritieke delen van een zakelijke website goed te optimaliseren. Er zijn weinig effectievere tools dan Seo (afkorting van zoekmachineoptimalisatie) om ..
Meer info

Doelgroep: studenten hebben een eenvoudig begrip van PHP nodig, evenals een eenvoudig begrip van MySQL..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

wijzigingslogboek: 15 juli 2014: zoom en pan toegevoegd zodat mensen met een telefoon of kleinere schermen de code kunnen zien. _______________________________________________________________________ Bent u het beu om Google en Yahoo altijd te gebruiken wanneer u iets wilt opzoeken? Laten we dan proberen om onze eigen ..
Meer info

Doelgroep: Website-eigenaren, contentmakers, eigenaren van kleine bedrijven, website-ontwerpers en ontwikkelaars, iedereen die een hogere positie in de zoekresultaten wil behalen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Domineer de zoekresultaten en laat het verkeer naar uw site groeien met onze complete SEO-masterclass! Heeft u moeite om uw website in zoekmachines te plaatsen zonder voor advertenties te betalen? Wilt u ontdekken hoe u elk aspect van uw website kunt optimaliseren om uw kansen op een hoge positie in de zoekresultaten t..
Meer info

Doelgroep: Webontwerpers, bedrijfseigenaren, online marketeers..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Hallo, ik ben Ryan Hough. Ik noem mezelf de on-page SEO-man en ik bied nu al meer dan een jaar on-page SEO-services op Fiverr aan. Ik heb momenteel 290 5-sterrenrecensies. Als je praktische SEO-strategieën op de pagina wilt leren die je meteen kunt implementeren, dan is mijn cursus perfect voor jou geoptimaliseerd. Ex..
Meer info

Doelgroep: Online marketeers, eigenaren van kleine bedrijven die hun omzet en inkomsten willen verhogen via verkeer, eigenaren van startende bedrijven, bloggers, contentontwikkelaars, website-eigenaren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

OnPage Factors - ontraadselt de verwarring Leer OnPage-optimalisatie samen met door Google aanbevolen methoden en verbeter de paginapositie met moordstrategieën die in deze cursus zijn opgenomen. In deze cursus leer je: Hoe u uw website verifieert voor de Google-zoekmachine en zoekconsole Hoe u uw website-sitemap kunt..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een visueel verbluffende, maar functionele website wil en geen $ 15k wil betalen voor een professional om het voor hen te doen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Wilt u een aantrekkelijke website die mogelijk te vinden is op pagina 1 van Google? Benieuwd naar de exacte SEO-tips en -trucs om dat te realiseren? Wilt u voorkomen dat u een professional een exorbitante vergoeding moet betalen om dat voor u te doen? Dan is dit de cursus voor jou. Deze cursus is bedoeld om iedereen te..
Meer info

Doelgroep: Perfect voor iedereen die links wil bouwen, perfect voor bloggers en website-eigenaren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €59.99     Taal: Engels    

Alles wat een linkbuilder nodig heeft, allemaal op één plek. Of je nu een beginner bent of een expert, er is iets in deze cursus dat je hard nodig hebt. Geeft u nog steeds geld uit aan linkbuilding-campagnes? Als dat zo is, verlies je geld. Maak je geen zorgen, nu heb je alles om handmatig links te bouwen zonder geld..
Meer info

Doelgroep: Bedrijfseigenaren; websiteontwerpers en anderen die verantwoordelijk zijn voor het behalen van hogere website-rankings in Google en andere zoekmachines...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €74.99     Taal: Engels    

Dit is een Search Engine Optimization-workshop waarin we vijf verschillende websites zullen beoordelen op vijf verschillende gerichte zoekwoorden en locatiezoekwoorden. In elk geval zullen we specifiek een website beoordelen die op nummer 11 staat in Google (of erger) en proberen te achterhalen welke stappen kunnen wor..
Meer info

Doelgroep: Volg deze cursus als je wilt leren hoe je SEO moet toepassen om je website beter vindbaar te maken in Google...

Bedrijf: Udemy     Duur: 36 minuten totaal     Richtprijs: Gratis     Taal: Engels    

SEO: meer succes met je websiteSEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachineoptimalisatie.Door SEO toe te passen, kom je hoger in Google. Zo wordt je website beter vindbaar en haal je meer bezoekers én klanten binnen.En het mooie is: in tegenstelling tot adverteren, kost SEO je helemaal niks. Als je eenm..
Meer info

Doelgroep: Volg deze cursus als je wilt leren hoe je SEO moet toepassen om je website beter vindbaar te maken in Google,De cursus is geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden die hun kennis willen ui..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: € 99,99     Taal: Nederlands    

Klaar voor de volgende stap en wil je je website écht succesvol maken? In de cursus Scoren met SEO leer je hoe je hoger komt in Google. Verbeter de vindbaarheid van je website en geef een boost aan je bezoekersverkeer en omzet! Het complete systeem om hoog in Google te komen: ✔  SEO van A t..
Meer info

Doelgroep: Drukke ondernemers die geen tijd hebben om SEO specialist te worden, maar w\u00e9l de basis willen snappen en willen scoren in Google..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: € 199,99     Taal: Nederlands    

Ben jij een drukke ondernemer die al een tijdje met het idee loopt 'ik moet nu echt wat gaan doen met SEO'? Heb je geen tijd om zelf een complete SEO specialist te worden, maar wil je SEO wel snappen, zodat je de juiste stappen kunt zetten om bovenaan te komen in Google?  Dan is deze simpele SEO..
Meer info

Doelgroep: Entrepreneurs, bloggers and website owners who want to grow through SEO,People learning WordPress SEO or Shopify SEO,SEO freelancers..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16,5 uur in totaal     Richtprijs: €74.99     Taal: Engels    

Do better SEO than your competitors or any freelancer! Get SEO traffic, business growth, and win! Updated almost every month with the latest SEO developments.This SEO training comes with a FREE 200-page productivity book to help you execute more efficiently.LATEST  Update:  Most recent big change in..
Meer info

Doelgroep: Entrepreneurs,Small business owners..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Apply the most effective SEO and social media Internet marketing strategies for 2021 and finally get the growth you've been hoping for!Lost in your marketing? Did you hire freelancers with no results? Not sure what to do next?This course will set you on the right path, help you choose the most effective marketing ..
Meer info

Doelgroep: Anyone who has a WordPress site and wants to drive more traffic from search engines..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 hour     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

This course is an all-inclusive beginner's guide to WordPress SEO (search engine optimization). Over the last few years, WordPress sites of mine have been able to achieve high search rankings for a wide variety of keywords, resulting in millions of page views of free, organic traffic. Through massive amounts of researc..
Meer info

Doelgroep: ANYONE looking for the most highly targeted and cheapest advertsing ($0),ANYONE looking to work from home,People seeking additional streams of income..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 hours     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

JOIN THE 500+ COMPANIES I HAVE CONSULTED ON SEO AND INCREASING THEIR GOOGLE SEARCH PAGE RANK! Three reasons to TAKE THIS COURSE right now! You get lifetime access to lectures.You can ask me questions and see me respond to every single one of them thoughtfully!What you will learn in this course is original, tested, an..
Meer info

Doelgroep: Just about anyone who speaks English and is teachable...

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

If you have always wanted to build profitable affiliate sites but could not find a guide that explained the whole process to you, this is the answer you have been looking for. This series of video lectures covers just about everything you need to know about building amazon affiliate sites that generate commissions ever..
Meer info

Doelgroep: Beginner's with Little Knowledge of SEO,Someone who wants to learn the fundamentals of SEO,Someone who wants to grasp the basic concepts of SEO..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Do you want to understand what it takes for the search engines to like your website? Search Engine Optimization or SEO is a powerful way to drive targeted traffic to your website and hopefully increase your bottom line. Yet, with the search engines continually changing their rules SEO may seem confusing and overwhelmin..
Meer info

Doelgroep: Local business owners or employees that have zero to below basic knowledge of Local SEO..

Bedrijf: Udemy     Duur: 43 minuten totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

This course is designed to take the Local SEO beginner through Local SEO basics with the end result being a firm foundational knowledge of Local SEO. At the end of this course the local business will be equipped with the understanding of what Google is looking for from their local business to rank higher on the search..
Meer info

Doelgroep: Anyone who wants to learn about SEO,Business Owners who want to save $X,XXX paying SEO agencies,SEO Beginners/ Experts,Bloggers,Online Marketers,Webmasters..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Stop wasting time following so called "SEO Experts" that do not practice what they preach.I run the Award Winning SEO agency in the UK and in this course, I'll reveal the entire process we use at the agency to rank a website onto the first page of Google, step by step.This process is PROVEN and works.Maybe you’re com..
Meer info

Doelgroep: You Who Wants to SEO (Search Engine Optimization) From Scratch,Anyone Struggling to Get Website Traffic and Sales,Freelancers Looking For Latest \u0026 Greatest On SEO,Anyone Looking to Start a Career..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 hours     Richtprijs: €129.99     Taal: Engels    

Tired Of NOT Getting Any Traffic To Your Website?Learn The Latest Effective SEO Training To Optimize Your Website & Get Traffic From Google To Your Or Clients Websites.In this SEO Training Masterclass | Get Free Traffic to Your Website we're taking your through a journey from being a Beginner to becoming an Ex..
Meer info