Vind een opleiding

Opleidingen - Photoshop

Wat is Photoshop ?

grafisch design retoucheren met Photoshop Adobe Illustrator Fotografie

Wat is Photoshop ?

Adobe Photoshop is de belangrijkste software voor fotobewerking en -manipulatie op de markt. Het gebruik ervan varieert van het volledig bewerken van grote hoeveelheden foto's tot het maken van ingewikkelde digitale schilderijen en tekeningen die de met de hand gemaakte foto's nabootsen.

Photoshop is alom bekend, en het meest gebruikte programma op het gebied van digitale  beeldbewerking. Met behulp van Photoshop verander je alle foto’s in kleine kunstwerkjes. Wil je het optimale uit jouw foto’s halen en wil je weten hoe je foto’s op een professionele manier kunt bewerken? In deze cursussen leer je alle geheimen van Photoshop kennen.

Zonder krachtige afbeeldingen zouden websites, posters, boeken, brochures, tijdschriften, kranten en reclameborden bijzonder saai overkomen. Onze media zitten vol beelden en quasi elk beeld werd door de Photoshop-molen gedraaid. "Photoshoppen" is een werkwoord geworden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Photoshop?

Photoshop kan rasterafbeeldingen in meerdere lagen bewerken en samenstellen en ondersteunt maskers, alfa-compositie en verschillende kleurmodellen, waaronder RGB, CMYK, CIELAB, steunkleur en duotoon. Photoshop gebruikt zijn eigen PSD- en PSB-bestandsindelingen om deze functies te ondersteunen.

 

Overzicht cursussen PhotoshopBedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €199    

Het internet is de toekomst en online aanwezig zijn wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Dreamweaver is een programma waarmee je professionele website's kunt maken en publiceren. In deze erkende cursus Dreamweaver van Laudius leer je stap voor stap hoe je een werkende website opzet, bouwt en interactief maa..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 12 maanden     Richtprijs: €399    

Heb je een passie voor kleur, vorm en stijl? Wil je graag werken voor een reclamebureau of als zelfstandig designer? Kies dan voor deze cursus grafisch vormgever! Je bent dan straks perfect voorbereid op een leuke, afwisselende baan waarin je jouw creativiteit helemaal kwijt kunt! Na het afronden van deze fantastisc..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €199    

Illustrator is een professioneel tekenprogramma en is dé standaard op dit gebied voor vormgevers in de grafische sector. Ook wordt het programma veel gebruikt door onder andere mode-ontwerpers, stylisten, (interieur)architecten, (industrieel) ontwerpers en webdesigners. Wil je ook probleemloos en creatief met..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €199    

InDesign is een professioneel digitaal layout-programma. Lay-out betekent dat tekst en grafische elementen op een aantrekkelijke manier worden samengevoegd tot een perfect ogend (digitaal) document. InDesign wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het samenstellen van professionele folders, brochures, catalogi, magazines, ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €199    

Photoshop is een zeer professioneel en veelzijdig beeldbewerkingsprogramma en biedt enorm veel mogelijkheden. Photoshop is dé standaard op het gebied van digitale beeldbewerking in de fotografie en de grafische sector. Ook steeds meer thuisgebruikers ontdekken de vele mogelijkheden van Photoshop. Met de kenni..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 15 maanden     Richtprijs: €599    

Leer werken met de modernste technologieën op het gebied van webdesign. In een mum van tijd leer je hoe je een zeer professioneel ogende website maakt. Je kunt je creatief helemaal uitleven: combineer beeld, geluid, kleur en stijl en maak de interactieve websites waarvan je altijd hebt gedroomd. Een veelgevraag..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €439.00    

Een flitsende advertentie, een fraaie brochure, een spraakmakend billboard? Als grafisch vormgever maak je de meest uiteenlopende dingen. Ben je creatief en visueel ingesteld? Dan is de 3-in-1-cursus Grafisch Vormgever een goede basis om te starten in je droomvak. Een vormgever bedenkt een idee en werkt het uit...
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €227.00    

Iedereen kan wel een foto maken. Maar als je echt goede foto’s wilt maken, dan volg je de cursus Digitale Fotografie & Beeldbewerking. Leer alles wat er te leren is over digitale fotografie. Leer ook de fijne kneepjes van nabewerking, zodat je goede foto's nog beter maakt. De cursus Digitale Fotogr..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €197.00    

Je hebt net een foto gemaakt, de kwaliteit is net niet goed genoeg en je wilt de achtergrond bewerken. Herkenbaar? Met het gratis bewerkingsprogramma Gimp bewerk je het beeld ('photoshoppen') en maak je foto's nog beter. Met een beeld- of fotobewerkingsprogramma kun je foto's bewerken. De kwalite..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 10 mnd     Richtprijs: €209.00    

Zelf een website maken… Droom je van een eigen webdesignbureau of wil je carrière maken bij een reclamebureau? De uitgebreide, Nederlandstalige cursus Dreamweaver leidt je snel op tot professioneel webdesigner. Geef je creativiteit alle vrijheid met Dreamweaver. Dreamweaver is een toonaangevend ont..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-12 maanden     Richtprijs: €990.00     

Wil je professionele foto's maken die echt een verhaal vertellen? Wil je mensen raken met haarscherpe, frappante en stijlvolle beelden? Wil je de wereld als een fotograaf leren bekijken? Dan is deze cursus the big picture! Je bestudeert alle functies van de digitale camera en hoe je ze moet gebruiken om dat..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €549.00     

Ben jij een creatieve geest met een voorliefde voor het visuele? Zin om snel de meest essentiële creatieve tools aan je wapenarsenaal toe te voegen? Genoeg van die schamele photoshop tutorials op youtube? Dan is deze thuiscursus the big picture! De cursus combineert ontwerptheorie met technische expertise...
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Van thuis uit en tegen de scherpste prijs ontwikkel je jezelf tot professioneel Landschapsfotograaf. Op eigen tempo krijg je alle kunstjes onder de knie. Je krijgt een stevige dosis theorie mee en je neemt alle functies van je camera onder de loep. Je slaagt er al gauw in om de belichting tussen landschap en luchtpa..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Zegt een beeld jou meer dan duizend woorden? Mensen houden van foto´s, afbeeldingen en visualisaties. Photoshop is zowat het meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma ter wereld. Kennis hiervan is dan ook een enorme troef op de arbeidsmarkt, zeker in grafische of commerciële functies. Met deze thuiscursus ..
Meer info

Doelgroep: Creatieve hobbyisten: Iedereen die gewoon lekker creatief aan de gang wilt gaan met Photoshop.,Grafisch / Digitale ontwerpers: Mensen die geld willen verdienen met grafisch en digitaal ontwerpen.,Cont..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: US€ 94,99    

Is het mogelijk om als beginner Photoshop onder de knie te krijgen binnen een paar uur?Het probleemEr zijn vele mensen die Photoshop proberen en na een korte tijd afhaken. Dit komt omdat er zoveel functies in Photoshop zijn dat je soms het overzicht kwijt raakt. Er is zoveel materiaal te vinden online over Photoshop da..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is voor iedereen die graag foto's wil leren bewerken als een pro...

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 uur in totaal     Richtprijs: US€ 99,99    

Photoshop is zonder overdrijven 's werelds beste software voor beeldbewerking en grafisch ontwerp en staat aan de basis van vrijwel elk creatief project, van fotobewerking en composities tot digitaal schilderen, animatie en grafisch ontwerp.In deze cursus leer ik je alle tools die nodig zijn om foto's te bewerken.We be..
Meer info

Doelgroep: This course is perfect for beginner-level Photoshop users.,If you\u2019re an intermediate or advanced user, please check out my curriculum especially the practice activities and assignments to see if..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

- MASSIVE GIVEAWAY: OVER 250 PREMIUM PSD FILES FOR MY STUDENTS!- the course is mostly version independent so you don't have to use Photoshop CC 2021, but it is recommended!;- Mac hotkeys are now included;- cheat sheets so you can easily review the information;This is the ultimate Photoshop training course tha..
Meer info

Doelgroep: This course is great for beginners who have never used Photoshop or have used it only a few times.,This course is also good for intermediate/casual Photoshop users who want to learn new techniques and..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 uur in totaal     Richtprijs: €99.99    

You want to learn how to use Photoshop CC, right?Start using Adobe Photoshop CC to edit photos and design beautiful graphics today!Either you're completely brand new to Adobe Photoshop, or you've played around with it but want to get more comfortable with Adobe Photoshop. Either way, this course will be great for you.A..
Meer info

Doelgroep: Anyone who wants to start using Photoshop in their career \ get paid for their Photoshop skills.,Newbie's, amateurs, graphic designers, motion graphics artists, Illustrator users, and any creatives wh..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

Hi there, my name is Dan Scott. I am an Adobe Certified Instructor (ACI) for Photoshop. Are you struggling to learn Photoshop on your own? This course will allow you to use Photoshop professionally. You will be able to add Photoshop to your CV & start getting paid for your Photoshop skills. In this course..
Meer info

Doelgroep: This course is aimed at anyone who wants to get into the creative industry and gain a rock solid foundation of Photoshop. Although it is providing a beginner to intermediate level learning experience..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

One of Udemy’s highest rated Photoshop courses – by one of the Top 10 Adobe Instructors in the world – this course teaches you to use this industry-leading image editing application as a creative professional. The whole course content, including examples, techniques, exercises and quizzes have been carefully sele..
Meer info

Doelgroep: Beginners to Photoshop as well as more advanced users would benefit from taking this course.,Anyone interested in learning more about Photoshop's tools.,Anyone who wants to use Photoshop to create and..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99    

January 2020 course updated: I added a quick video about Photoshop 2020 update on constrain proportions when resizing smart objects, photos, type layers, and shape layers.Course updated: Object Selection tool added for Photoshop 2020 update. Two-part series on Select and Mask Technique added for more accurate..
Meer info

Doelgroep: This course is great for students who are new to, or beginners in, Photoshop.,Many intermediate students might also learn from this course as well, for example, they might learn new keyboard shortcuts..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €49.99    

January 2020 course updated: I added a quick video about Photoshop 2020 update on constrain proportions when resizing smart objects, photos, type layers, and shape layers.Course updated: a fun new tutorial on Parallax Effect or 2.5D Animation Effect in Adobe Photoshop added in a new section for fun effects.&n..
Meer info

Doelgroep: This course is for anyone who can use a computer. It doesn't matter if you have days or years experience in Photoshop, I will teach you exactly what you need to know in a simple way to understand...

Bedrijf: Udemy     Duur: 23 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

This course is designed to teach you the ins and outs of Photoshop, even if you have little to no experience with it! The goal is to learn how to design fantastic looking websites  in Photoshop and create a high monthly income from them. Through this course you'll find out how to become a successful freelance..
Meer info

Doelgroep: Students who want to learn photoshop from ground up..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 uur in totaal     Richtprijs: €19.99    

Photoshop is single most important tool for graphic designers and we bring together a course crafted for easy understanding and quick assimilation. This course starts with basic design introduction and follow it up with tools like Selection tools, manipulation tools , creation tools and workspace tools. You will also l..
Meer info

Doelgroep: Anyone that has a base knowledge in Photoshop,Photographers, graphic designers, motion graphics artists, Illustrator users, and any creatives who want to an advanced understanding of Photoshop.,Anyone..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

Are you already good at Photoshop? Do you know there is more that you aren't using? This course will take to you the top level of Photoshop. Hi there, my name is  Dan and I am an Adobe Certified Instructor for Photoshop  - this is the Advanced Photoshop course.This course is not for people new to Photoshop. T..
Meer info

Doelgroep: This course is perfect for beginners \Never used photoshop before\,This course is great for understanding photoshop basics \ tools,This course is great for understanding layers \ it's panels,This cour..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99    

*** New Classes Updated 05 November 2019 ***Great for Photoshop beginners "Making Photoshop Fun & Easy"No prior knowledge or experience with Photoshop is required "Guaranteed" Full lifetime access to the complete course & updates. Bonus lectures towards the end of the course. All Photoshop Work files (PSD ..
Meer info

Doelgroep: Creative professionals who need to build a solid understanding of working with Adobe Photoshop in a creative environment whether they wish to output to print, web or video.,Beginners to Photoshop who..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99    

In this Adobe Photoshop CC training course from Infinite Skills, you will learn how to use the worlds most popular graphics and photo editing software. This training is designed for the absolute beginner, and you will learn Photoshop from the ground up, with no prior experience required. This training course breaks..
Meer info

Doelgroep: This course is great for anyone who is into web design and wants to create websites in Photoshop,Anyone who wants to learn a new life skill they can immediately apply and make money,This is must-watch..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

A website can make or break a business. That's because no matter how great the company's services or products are, without a beautiful website, it's all for nothing! That's why entrepreneurs from all over the world are looking for skilled web designers who are capable of creating awesome websites. This course will help..
Meer info

Doelgroep: Students looking to learn how to create professional 2D game and animation backgrounds in Photoshop.,Students that are thirsty for knowledge about digital artwork creation and are willing to work hard..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €149.99    

This course was last updated on 10/19/16 Join over 10,500 learning students and begin designing game graphics today! Looking to make extra money as a game graphic designer? Or maybe you’re on a quest to create graphics for your own games? In any case you’ve come to the right place. The 2D Game Backgroun..
Meer info

Doelgroep: Beginners to Adobe Photoshop CC,Photographers of all levels,Designers of all levels,Anyone who wants to learn the essentials of Photoshop..

Bedrijf: Udemy     Duur: 36,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

Hello! My name is Chris Parker and I’m a photographer and graphic designer that has been using Photoshop professionally since 1991. Yes, I’m that old. But, that just means I have a lot of pro experience to share with you.I’ve also been teaching other creative artists on how to use Photoshop for the last 10+ years..
Meer info

Doelgroep: This course is specifically design for beginners interested in graphic design. Philosophies and practical projects are given so that you not only understand the reasoning behind the theory, but you al..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 uur in totaal     Richtprijs: €179.99    

Learn Graphic Design with Adobe CC in this New Course!Many people want to become designers but don't know the basic fundamentals of design at all.It can takes years to piece together different ideas to truly begin to understand how it even works.but it doesn't have to be like that.By utilizing the proper tools of progr..
Meer info

Doelgroep: This Adobe Photoshop CC course was created for beginners. No prior knowledge of Photoshop is required.,The Photoshop Course was created with Entrepreneurs and Small Business Owners in mind. It's desig..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €94.99    

Get started with Adobe Photoshop CC today and learn all of the main tools and features; how to edit images, photos and more, all within 1 hour!This course is an introduction to Adobe Photoshop CC! It will take you from the very beginning of opening Photoshop and learning the various panel windows to importing and ..
Meer info

Doelgroep: Anyone interested in creating compelling and GREAT design.,Those interested in learning Photoshop, Illustrator and InDesign (Affinity Designer Too!),Those wanting to understand graphic design basics a..

Bedrijf: Udemy     Duur: 19,5 uur in totaal     Richtprijs: €194.99    

As you can see, this course is updated frequently with new lessons, projects and resources!November 2020 - NEW!  16 page History of Typography Guide, 16 Page Color Theory Guide and 8 Page Font Pairing Guide!October 2020 - Updated Lessons!  Photoshop 2021 Neural Filter and Liquify Tools August 2020 -..
Meer info

Doelgroep: Employees or Employers that need to gain skills in graphic design so you can produce graphics and print materials for your company.,Beginners that want to start a career as a graphic designer.,Entrepr..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

UPDATED! Now featuring over 15 hours of on-demand content, including getting your design portfolio up and running online using  Adobe Portfolio and Behance!Welcome to the Graphic Design Bootcamp! This course has over 6,000 5-star reviews, and has been a Udemy bestseller for more than a year!Do you like to learn in..
Meer info

Doelgroep: This course is specifically design for beginners interested in graphic design theory. Philosophies and practical projects are given so that you not only understand the reasoning behind the theory, but..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €179.99    

NEW! June 2020 - How to Become a Graphic Designer New Lessons and 14 page Resource PDF! NEW! Jan 2020 - Design Trends for 2020 and how to create them! Learn Graphic Design Theory in this New Course!Many people want to become designers but don't know the basic fundamentals of design at all.It can takes years t..
Meer info

Doelgroep: A Beginner To Graphic Design..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

Introduction To Graphic DesignLearn the basics of graphic design using Canva to create real-world projects.You will discover the tools you need for starting a design project and how to organize your deliverables, as well as understand the fundamentals of colour, typography, elements, and layout.Whether you’re a newbi..
Meer info

Doelgroep: People considering a career in design,People wanting to learn design on the side,People who already know the tools of design like Photoshop, but lack design skills..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99    

This is a survey course, I do not go into specifics about HOW the work is created, rather we'll explore WHY the work is good, the thinking that went into it, and any other anecdotes I may have about each field. I cover nine graphic design specialties. They are: logos, packaging, posters, book covers, motion graphics,..
Meer info

Doelgroep: This course is for beginners who want to be introduced to graphic design principles and their applications or intermediate graphic designers who want to improve and learn even more.,This course is not..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €199.99    

Learn and apply graphic design principles, color, and typography for better designs! Are you frustrated with the quality of your graphic designs, or wonder how graphic designers create effective content? Or do you simply want to learn more about graphic design or get started as a graphic designer? In this course, you w..
Meer info

Doelgroep: This course is highly recommended to anyone interested in expressing themselves through art...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99    

How you draw says just as much about you as what you draw. In this second course in the Art & Science of Drawing series, you’ll learn to bring your drawings to life with dynamic and engaging mark making. You’ll learn to truly express yourself through drawing from the most delicate of marks to lines th..
Meer info

Doelgroep: Students looking to learn how to create amazing game art,Students ready to put in a couple of hours learning how to do this,Students willing to take action and start creating game art,Students wanting..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7,5 uur in totaal     Richtprijs: €149.99    

This course was last updated on 12/17/16 Join the course and begin designing game art assets today! Do you want to learn how to create game graphics? Or maybe you’re on a quest to start making money as a game graphic designer? In any case you’ve come to the right place. The Learn Professional 2D Game ..
Meer info

Doelgroep: Those who are ready for an intermediate level design course and may already know the very basic tools of Adobe Photoshop and Illustrator,Those with basic skills wanting to increase their knowledge in..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 uur in totaal     Richtprijs: €179.99    

NEW CONTENT ADDED FREQUENTLY! May 2020 - New - Logo Design Presentation Template!  April 2020 - New - Adobe InDesign Portfolio Building Template!   Feb 2020 - New - The Full Logo Design Process and Downloadable Logo Design Workshe..
Meer info

Doelgroep: Aspiring graphic designers,Web designers,Artists..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99    

Graphic design has always been a popular profession, but with more and more technology being introduced into our lives it's becoming an ever more important one too. All kinds of people use all kinds of technology every day. Making that technology as user-friendly as possible is vital, and graphic design is one of the m..
Meer info

Doelgroep: This course is for bloggers, content creators, marketers and existing graphic artists, designers who want to create graphics for social media at incredible speeds.,This course is for students and arde..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99    

Design helps us understand the world better, and its patterns allow us to keep up with the times. You should always be conscious of the latest trends in graphic design, whether you are a designer, developer, or a newbie. This course is a testament to the latest trends in the field of graphic design, this year.Unde..
Meer info

Doelgroep: Any artist wanting to improve their drawing or painting skills.,Any artist wanting to create more dynamic and believable drawings or paintings.,Any student preparing for a career in the arts...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99    

This is the fifth course in THE ART & SCIENCE of DRAWING series. In this course you’ll be introduced to a series of measuring tools and strategies that will take the guesswork our of the drawing process. You'll learn how to determine the proportions of any subject and draw them accurately on the page. Y..
Meer info

Doelgroep: This course is geared towards entrepreneurs who want complete control over their branding, but don't have time to learn complex graphic design applications.,Beginner, intermediate, and advanced users..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99    

This online course will teach you how to use Canva to create PRACTICAL REAL WORLD projects for your business or brand. Do you want to create your own graphics for social media or the internet, but don't know where to begin?Have you spent time and energy Googling graphic design application ..
Meer info

Doelgroep: This course is meant for anyone who wants to improve their t-shirt designs, using hand-drawn techniques, as well as Photoshop and Illustrator. The software instruction is taught at an intermediate lev..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99    

Improving your t-shirt design skills is one of the most rewarding investments that you can make in your design career. In this workshop we will go over the entire process of creating a t-shirt design, from finding ideas all the way to sending your designs out to be printed. We will send out the design to 3 different pr..
Meer info

Doelgroep: This course is designed for the beginning Photoshop student who has little or no experience using Photoshop.,This course is also perfect for anyone who might feel intimidated about learning Photoshop..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: €84.99    

Welcome to The Complete Adobe Photoshop Mastery Course for Beginners, where you'll learn the basics of Adobe Photoshop in a fun, hands-on way. This course is designed to teach you the most important elements of beginning Photoshop without the frustration or stress that often comes with learning new software.If you are ..
Meer info

Doelgroep: Someone who is interested in learning how to use Adobe Photoshop to create images and photographs..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6.5 hours     Richtprijs: €19.99    

Create anything you can imagine. Anywhere you are.The world’s best imaging and design app is at the core of almost every creative project. Work across desktop and mobile devices to create and enhance your photographs, web and mobile app designs, 3D artwork, videos, and more.This course covers all the facets of editin..
Meer info