Vind een opleiding

Opleidingen - Kapster

Overzicht cursussen Kapster


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €199    

Mensen die deze populaire cursus volgden waren verbaasd over het feit hoe eenvoudig het is om zelf de kappersschaar ter hand te nemen en hier creatief mee aan de slag te gaan. Als je de basisprincipes eenmaal onder de knie hebt dan is het zeer eenvoudig om met een beetje experimenteren meesterlijke kapsels te cre&eu..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €369    

Het werken in de kappersbranche biedt enorm veel voldoening. Het is een geweldig gevoel als een klant jouw salon tevreden en ontspannen verlaat. Je hebt je doel bereikt wanneer je klanten vinden dat ze zichzelf ´trakteren´ op een bezoek aan jouw kapsalon. In deze unieke cursus behandelen we op overzichte..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 5 mnd     Richtprijs: €227.00    

Knippen, verven en modelleren? Geld uitsparen door de knipbeurten van gezinsleden zelf te doen? Met de cursus Thuiskapper word je professioneel kapper en creëer je de mooiste kapsels. Bij de kapper lijkt het zo makkelijk. Maar wees eerlijk: durf je zonder enige ervaring een schaar te zetten in het kapsel va..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €229.00     

Passie/obsessie voor haar? Speur jij het internet af om de nieuwste trends in kapsels te volgen? Sta je te popelen om in het haar van je klanten te vliegen en dit tot in de puntjes stylen? Deze thuiscursus Hairstyling geeft je alle fundamenten van een professioneel hairstylist! Je leert de nieuwste en effi..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €389.00     

Droom jij ervan saai haar te transformeren naar trendy coiffures? Speel je graag met lengtes, schakeringen en textuur om het ideale kapsel op maat van je klanten uit te vinden? Maak dan nu je droom waar! Schrijf je in voor deze praktijkgerichte thuisopleiding Kapper en ontdek hoe jij klanten ontvangt, adviseert..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Ben je gek op mode en styling? Begint het te kriebelen als je make-over programma’s ziet op tv? Volg je elke fashion blogger op Instagram en zou je graag in hun schoenen staan? Met deze thuiscursus word jij een stijlconsulent pur sang. Je gaat een extravagante en uitdagende carrière in fashion tege..
Meer info