Vind een opleiding

Opleidingen - Frans

Wat is Frans ?

Frans voor beginners Frans voor gevorderden Zakelijk Frans Conversatie Frans Franse grammatica

Frans leren - vergelijk cursussen Frans bij verschillende aanbieders

De Franse taal behoort tot de Romaanse talen. Dit betekent dat het is voortgekomen uit het Latijns. Het is ook verwant met andere Romaanse talen zoals Spaans of Italiaans. Frans wordt in alle continenten gesproken. Voor meer dan 110 miljoen mensen is het de moedertaal. Over het algemeen spreken ongeveer 220 miljard mensen Frans. Daarmee wordt Frans beschouwd als een wereldtaal. Veel internationale organisaties gebruiken het Frans als officiële taal. Vroeger was het Frans de taal van de diplomatie. Vandaag de dag heeft Engels deze rol grotendeels overgenomen.

Opleidingen Frans

Frans is nog steeds één van de belangrijkste talen voor de communicatie. En het aantal mensen neemt al jaren toe! Dit is te wijten aan de snelle bevolkingsgroei in Afrika en de Arabische wereld. Maar ook op eilanden in het Caribisch gebied of in de Stille Oceaan wordt Frans gesproken. Wie graag reist moet zeker Frans leren!

Franse taal

Het Frans is veruit de meest gesproken Gallo-Romaanse taal. Het behoort daarbuiten tot de grotere groep van de Romaanse talen, die alle uit het Latijn zijn voortgekomen. Het Frans is van oudsher inheems in West-Europa, maar wordt als officiële taal tegenwoordig gesproken in tientallen landen wereldwijd. Ook zijn er een aantal creoolse talen op basis van het Frans ontstaan.

Het Frans wijkt op een aantal belangrijke punten van de meeste andere Romaanse talen af. Ten eerste kent het Frans een verregaande afslijting van morfologische uitgangen. Ten tweede heeft het een groot aantal brekingen en klankverschuivingen, die al in het Oudfrans optraden en in het Middelfrans nog verder zijn geëvolueerd. Ten derde heeft het een licht Gallisch substraat (terug te vinden in een woord als quatre-vingts ‘tachtig’, letterlijk ‘vier-twintigen’; in de Keltische talen telt men in twintigtallen) en een vrij ingrijpend Frankisch, vooral Nederfrankisch, superstraat, dat zich onder meer uit in de tweeledige ontkenningen ne ... pas, ne ... rien, ne ... personne, ne ... jamais enz.

Overzicht cursussen Frans


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00      Taal: Nederlands    

Frankrijk is voor vele Belgen en Nederlanders het vakantieland bij uitstek. We vertoeven er graag en leven er als god in Frankrijk. Dit vakantieland wordt nog interessanter als je de taal beheerst. Zo leg je vlot contacten met plaatselijke champagne- en wijnboeren en genieten van hun gastvrijheid. Ook vraag je moeit..
Meer info

Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00      Taal: Nederlands    

Heb je al enige basiskennis Frans, maar wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is de cursus Frans intermédiaire een echte aanrader! Je zal jezelf verbeteren op mondeling en schriftelijk vlak, en in staat zijn om conversaties te voeren over uiteenlopende onderwerpen. De cursus is speciaal ont..
Meer info

Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00      Taal: Nederlands    

Wie al een basiskennis Frans heeft, doet er goed aan om zijn taalkennis bij te schaven en te perfectioneren. Frans is namelijk de tweede landstaal in België en het is fijn als je vlot kunt praten met vrienden, collega's en zakenpartners. Ook wie graag Franse boeken, kranten of magazines leest, steekt nog he..
Meer info

Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00      Taal: Nederlands    

Frans is de tweede landstaal in België. Velen onder ons hebben een degelijke basiskennis, maar wie zaken doet met internationale zakenpartners, spreekt beter vlot de taal. Het is ook belangrijk alle handelstermen en zakelijke uitdrukkingen te kennen. Wie vaak in contact komt met zakenrelaties, leveranciers,..
Meer info


Bedrijf: Laudius     Duur: 5 maanden     Richtprijs: €169     Taal: Nederlands    

De meeste Nederlandse vakantiegangers kiezen voor een vakantie in Frankrijk. En niet zonder reden. Het prachtige landschap, de rustieke Franse dorpjes en bruisende steden, en natuurlijk de geweldige Franse keuken maken dit land tot een van de populairste bestemmingen onder vakantiegangers. Eén van de nade..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 5 maanden     Richtprijs: €169     Taal: Nederlands    

Over de cursus Frans voor beginners (A1)? Een thuisstudie Frans is een waardevolle investering in je toekomst. Frans is de tweede landstaal in België. Veel werkgevers vragen dan ook een goede kennis van de Franse taal. Ook voor wie zaken doet is kennis van de Franse taal zeker geen overbodige luxe. Een taal..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €169.00     Taal: Nederlands    

Kom je beroepsmatig regelmatig in contact met Franssprekende relaties? Dan is het fijn als je de taal beheerst en op een correcte manier schriftelijk kunt communiceren. Veel contacten tussen bedrijven verlopen nog altijd schriftelijk. Brieven, contracten, offertes en e-mail: het valt allemaal onder schriftelijke..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 3 mnd     Richtprijs: €189.00    

Het vak Frans leren als onderdeel van het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap? Volg de cursus BSO Frans. Na het grondig bestuderen van de leerstof ben je klaar voor het examen en behaal je zeker je deelattest. De lesstof werd conform de vakfiche van de Examencommissie opgesteld. In de ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €179.00     Taal: Nederlands    

Is Frans de mooiste taal? Misschien. Het is in ieder geval een van de belangrijkste talen van ons land (en van Europa). Zing foutloos mee met Franse chansons, vraag moeiteloos de weg naar je hotel, bestel zonder te blozen een glas wijn en sta uw Franstalige klanten op een vlotte manier te woord. Frankrijk staat ..
Meer info


Bedrijf: NTI     Duur: 6 maanden     Richtprijs: € 43,13 p/m     Taal: Nederlands    

Heb je behoefte aan extra kennis op het gebied van Franstalige zakelijke communicatie? Kies dan voor NTI en verbeter je vaardigheden in enkele maanden! Merk je dat je in je dagelijks werk regelmatig te maken krijgt met de Franse taal, maar is je kennis op dit gebied nog niet optimaal? Dan is de opleiding Zakeli..
Meer info


Bedrijf: NTI     Duur: 8, 12 of 16 maanden     Richtprijs: € 16,88 p/m     Taal: Nederlands    

Wil jij in korte tijd Frans leren? Start dan de cursus Frans voor beginners. Bij NTI studeer je flexibel, op jouw moment. Gratis studiegids of proefles? Wil je meer Franse woorden kennen dan cadeau, trottoir, chique en parfumerie? Vanaf het begin kun je al Franse gesprekken volgen en zelf voeren. Na afloop van ..
Meer info


Bedrijf: NTI     Duur: 8, 12 of 16 maanden     Richtprijs: € 16,88 p/m     Taal: Nederlands    

Wil je je kennis van de Franse taal verder uitbreiden? Start dan met de cursus Frans voor gevorderden van NTI! Je kunt elke dag starten. Gratis studiegids? Beheers je de Franse taal zowel mondeling als schriftelijk al redelijk? Dan kun je met de cursus Frans voor gevorderden je kennis opfrissen en uitbreiden. N..
Meer info


Bedrijf: NTI     Duur: 2 maanden     Richtprijs: € 116,00 p/m     Taal: Nederlands    

Spoedcursus Zakelijke communicatie Frans volgen? Haal binnen één of twee maanden al een officieel certificaat van NTI. Heb je in je werk te maken met Franstalige relaties? Dan is het belangrijk dat je de Franse taal beheerst. Met deze spoedcursus Zakelijke communicatie Frans heb je in slechts 2 ma..
Meer info

Doelgroep: Deze opleiding is perfect voor iedereen die zijn of haar kennis van het Frans wil opfrissen of naar een hoger niveau wil tillen. In de les leer je complexe grammatica en breid je je woordenschat ge..

Bedrijf: Centrum Voor Avondonderwijs     Duur: 15 lessen     Richtprijs: €449.00     Taal: Nederlands    

Zin om je Franse tong aan te scherpen? C'est le moment! Het Frans is één van de officiële voertalen van de Europese Unie, de Verenigde Naties, UNESCO, NATO, ... Het Frans opent dan ook deuren! Met deze praktijkgerichte groepscursus haal jij je Frans onmiddelijk van onder het stof. In 15 le..
Meer info

Doelgroep: Als jij op je werk vaak in contact komt met de Franse taal, in gesprekken met klanten of telefoontjes met collega´s bijvoorbeeld, ben je hier aan het juiste adres. Dankzij deze opleiding druk..

Bedrijf: Centrum Voor Avondonderwijs     Duur: 6 lessen     Richtprijs: €279.00     Taal: Nederlands    

Lukt een gerecht bestellen en de rekening vragen in een Frans restaurant je wel, maar merk je dat je kennis tekortschiet in een zakelijke situatie? Wil je graag professioneel in het Frans leren telefoneren, vergaderen en mailen? Dan is deze cursus jou op het lijf geschreven! Deze praktijkgerichte lessen zijn toe..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die naar een Franstalig land reist., Iedereen die handige Franse reiszinnen wil leren., Iedereen die essentiële Franse reiswoorden wil leren., Iedereen die de Franse etiquette wil leren tijd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €139.99     Taal: Engels    

Plant u een reis naar Frankrijk? Of reist u regelmatig naar Franstalige landen? Deze cursus leert je nuttige zinnen en essentiële woordenschat in het Frans om je reizen veel aangenamer te maken door te communiceren met de lokale bevolking. Je wordt begeleid door een korte inleiding tot Frankrijk, leert de Franse etiqu..
Meer info

Doelgroep: Studenten met meer kennis maar bereid om te herstarten vanaf 0, NIET voor gevorderden die niet 'opgefrist' hoeven te worden, studenten met weinig of geen Franse kennis..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Leer Frans - dit is de plek om online Frans te leren! Dit is uw kans! In deze cursus beginnen we vanaf nul. Inderdaad, nul. Geen voorkennis vereist. Geen dure studieboeken. We bouwen aan onze manier om Frans te leren, stap voor stap. Leer in uw eigen tempo Frans vertalen, u kunt de video's bekijken en de oefeningen..
Meer info

Doelgroep: Compleet Beginnende Franse leerlingen die het gebruik van de belangrijkste fundamentele structuren van de taal op een systematische en pijnloze manier willen beheersen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €79.99     Taal: Engels    

Dus je bent serieus bezig met het leren van Frans. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als uw gids zal ik u helpen bij het navigeren op deze reis. Ik ben hier de hele tijd voor je, dus ontspan je geest en duik met mij in deze reis Allons-y! Routekaart: 1. Leren van tactieken, tips en belangrijke Franse taalstructu..
Meer info

Doelgroep: Leerders die Frans niveau 1 hebben gevolgd OF die een basiskennis van de Franse taal hebben, moeten deze cursus volgen. Leerders die geen kennis van het Frans hebben, moeten de cursus Frans niveau 1 v..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Frans niveau 2 is het tweede deel van de inleidende cursus Frans. De leerlingen leren manieren om complexere zinnen te maken en maken kennis met de verleden tijd. Aan het einde van de cursus zullen succesvolle studenten in staat zijn om complexere zinnen te bouwen, met meer precisie op gesproken vragen te reageren en o..
Meer info

Doelgroep: U kunt van deze cursus profiteren, of u nu een beginner bent of een ervaren., Als nieuwkomer in het Frans zult u voor het eerst op een gemakkelijk uit te leggen manier toegang krijgen tot de Franse ti..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €94.99     Taal: Engels    

Het leren van de Franse tijden kan tijdrovend zijn en helaas nogal saai als je de 'traditionele' methoden volgt. Schrijf je in voor deze cursus en ik zal je helpen de 10 belangrijkste tijden op de snelste en meest efficiënte manier onder de knie te krijgen door te leren hoe elke tijd wordt gevormd, wanneer dez..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die zijn woordenschat in zeer korte tijd wil verbeteren., Iedereen die geïnteresseerd is in het verkorten van zijn leertijd, Iedereen inclusief professionals die geen voorkennis van het Fran..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Frans leren en repeteren wordt gemakkelijk, en het maakt een wereld van verschil. Ontdek hoe u de strijd kunt overwinnen en de belangrijkste Franse woorden kunt absorberen! Oefen moeiteloos uw Frans terwijl u uw beste basis legt. Tim Ferriss zegt het in zijn blog, je kunt elke taal leren in minder dan 3 maanden en dat ..
Meer info

Doelgroep: U wilt de Franse taal wat dieper verkennen., U bent geïnteresseerd om te beginnen met het leren over de volgende structuur van de Franse taal en hoe u deze kunt manipuleren., U geniet van de 3 minute..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De hele Franse taal kan worden onderverdeeld in verschillende structuren. Als je een zin uit een Frans boek of een uiting neemt, zul je zien dat het in een van deze structuren past. Ik herinner me een weekend dat ik wat lessen aan het schrijven was voor de komende week, toen ik me dit plotseling realiseerde. Het viel m..
Meer info

Doelgroep: Beginners in de Franse taal, gevorderde studenten die hun leesvaardigheid en hun uitspraak moeten verbeteren, beginnende Franse taalleraren die hun kennis moeten opfrissen of systematiseren voordat ze..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €119.99     Taal: Engels    

De ultieme handleiding voor alle beginners in de Franse taal. Deel 1. De meeste leerboeken in de Franse taal voor beginners bevatten geen gedetailleerde sectie over fonetiek. Daarom heb ik deze korte en complete gids voor alle beginners in het Frans gemaakt. Om het te bouwen heb ik mijn meer dan 15 jaar ervaring in het..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de \ 3 Minuut Frans - Cursussen 1, 2, 3 en 4 \ al heeft afgerond en verder wil komen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Hallo en welkom bij “3 Minuten Frans - Cursus 5”. Het doel van deze cursus is om Frans toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleidingsachtergrond of "aanleg" om te leren. Deze cursus begint vanaf "3 minuten Frans - Cursussen 1, 2, 3 en 4" en er worden nieuwe taalstructuren ge..
Meer info

Doelgroep: U wilt de Franse taal wat dieper verkennen., U bent geïnteresseerd om de structuur van de Franse taal te leren kennen en hoe u deze kunt manipuleren. U geniet van de methodologie van 3 minuten die wo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De hele Franse taal kan worden onderverdeeld in verschillende structuren. Als je een zin uit een Frans boek of een uiting neemt, zul je zien dat het in een van deze structuren past. Ik herinner me een weekend dat ik wat lessen aan het schrijven was voor de komende week, toen ik me dit plotseling realiseerde. Het viel m..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de \ 3 minuten Frans - cursussen 1, 2 \ 3 \ al heeft voltooid en verder wil komen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Hallo en welkom bij “3 Minuten Frans - Cursus 4”. Het doel van deze cursus is om Frans toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleiding of "aanleg" om te leren. Deze cursus sluit aan op "3 minuten Frans - cursussen 1, 2 en 3" en er worden nieuwe taalstructuren geïntroduceerd om..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 77 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 12,99     Taal: Engels    

Deze cursus is gebaseerd op een wetenschappelijke en pedagogische methode; het is methodologisch en gebruikt een heel eenvoudig concept om alle niveaus twee talen te leren. Het eerste deel bevat de Arabische taal; het tweede deel bevat de Franse taal, u kunt alleen Arabisch, alleen Frans of ook beide talen leren. De le..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de \ 3 Minuut Frans - Cursussen 1 \ 2 \ al heeft afgerond en verder wil komen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Dit is de derde cursus in de 3 minuten durende serie Frans en bestaat uit lessen 19-26. De lessen in deze cursus volgen op cursus 1 en cursus 2. In de derde cursus van de 3 Minute French-serie gaan we in op enkele Franse nuances. We zullen enkele nieuwe werkwoorden bekijken en leren hoe ze in het Frans anders worden ge..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is het meest geschikt voor studenten die Frans op een systematische manier willen leren, in de grammatica willen duiken en graag willen begrijpen hoe de taal werkt, hoe alle verbuigingen,..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7,5 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

Duik diep in de rijken van de Franse taal. Beheers alle ins en outs van de Franse grammatica en u zult zich veel comfortabeler voelen over de taal. In deze cursus zullen we alle belangrijke gebieden van de Franse grammatica, uitspraak en spelling verkennen. Ontdek hoe fantastisch de Franse taal is en hoe geweldig het i..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 30 minuten     Richtprijs: € 12,99     Taal: Engels    

Begin vandaag nog met je leertijd! 30 dagen, 5-10 minuten per dag is voldoende. Tips om gemakkelijk uw manier van spreken Frans, Arabisch en Spaans te verbeteren. Gemakkelijk leren: deze cursus biedt een snelle en gemakkelijke methode om uw accent te verwerven en te verbeteren, omdat het is aangepast aan uw moedertaal...
Meer info

Doelgroep: Iedereen die geniet van de 3 minuten durende Franse methode en meer wil bouwen op wat er tot nu toe is geleerd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Hallo en welkom bij "3 Minuten Frans - Cursus 8". Het doel van deze cursus is om Frans toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleidingsachtergrond of "aanleg" om te leren. Deze cursus begint op "3 minuten Frans - Cursussen 1, 2, 3, 4, 5, 6 en 7 "en nieuwe taalstructuren w..
Meer info

Doelgroep: Studenten die de basis van de Franse taal willen leren...

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Ooit Frans willen leren, maar wist je gewoon niet waar je moest beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want ik heb deze cursus gemaakt voor mensen die op een eenvoudige en gemakkelijke manier Frans willen leren. Deze cursus tilt je Franse vaardigheden naar een hoger niveau! Deze cursus is gemakkelijk te vol..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die zijn of haar Frans wil verbeteren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 40,5 uur in totaal     Richtprijs: €44.99     Taal: Engels    

Wilt u snel en moeiteloos 7.821 Franse woorden leren met effectieve retentie? Maak een momentopname van Franse woorden en zinnen in uw hersenen voor verbazingwekkend eenvoudig terughalen ... met supersnelle snelheden ... terwijl je leert om de meest voorkomende leerfouten in het Frans te vermijden. Er worden Franse en ..
Meer info

Doelgroep: Absolute beginners zonder Franse achtergrond., Deze cursus is voor nieuwe niet-Franstaligen die op een opwindende manier een nieuwe taal willen leren., Iedereen die naar een Franstalig land wil reizen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze cursus is voor ultieme beginners die gewoon willen profiteren van hun tijd en iets nieuws willen leren. Deze cursus geeft je de basiskennis die je nodig hebt om te spreken en jezelf uit te drukken. Als je je DELF A1 / A2-examen wilt afleggen, dan is deze cursus zeker iets voor jou. Het behandelt alle belangrijke g..
Meer info

Doelgroep: Deze les is bedoeld voor absolute beginners van Frans. Studenten hebben geen niveau of kennis van de Franse taal nodig om van deze les te profiteren...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Dit is een cursus Frans voor absolute beginners. We beginnen bij het allereerste begin en leren wat basisgrammatica en woordenschat. Het vocabulaire en het culturele thema is "At the Café". In deze les leer je: Café woordenschat Bepaalde, onbepaalde en partitieve artikelen Het werkwoord ÊTRE 32 ÊTRE uitdr..
Meer info

Doelgroep: Studenten met weinig of geen kennis van het Frans., Studenten die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van woordenschatkennis in het Frans., Studenten die alleen geïnteresseerd zijn in woordenschat.,..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €139.99     Taal: Engels    

Ben je geïnteresseerd in het leren van Franse woordenschat? Deze cursus bevat minstens 700 Franse woorden uit verschillende onderwerpen, van dieren en cijfers tot fysieke landschappen en meubels. Ontdek het juiste geslacht van elk Frans woord in deze gemakkelijke en eenvoudige leermethode. Geen ingewikkelde grammatica..
Meer info

Doelgroep: Als je wat Frans kent maar worstelt met of onzeker bent over grammatica, dan is deze cursus iets voor jou!..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €84.99     Taal: Engels    

Dankzij een progressieve methode en eenvoudige taal, is deze cursus bedoeld om het leren van Franse grammatica, vaak als moeilijk beschouwd, gemakkelijk en stimulerend te maken. Elke les begint met een voorbeeld, daarna worden de regels stap voor stap geanalyseerd en geïllustreerd met talloze voorbeelden. Uitspraak en..
Meer info

Doelgroep: Studenten met een A1.1-niveau, studenten die het eerste deel (Frans voor beginners: Enjoy and Master the Essentials) hebben voltooid en hun leerproces willen voortzetten, Mensen die al Frans hebben ge..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De cursus leidt je van niveau A1.1 naar niveau A1.2 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen. Ik zal je stap voor stap door de verschillende doelstellingen en vereisten van het A1.2-niveau leiden. Het is bedoeld voor studenten met Engels als moedertaal (het heeft ondertitels, vertalingen en documen..
Meer info

Doelgroep: De cursus is voor degenen die een basis in de Franse taal willen krijgen, het is voor degenen die een basiswoordenschat Frans willen verwerven..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3,5 uur in totaal     Richtprijs: €149.99     Taal: Engels    

Deze cursus is ontworpen om studenten met alle achtergronden en niveaus een kick-start te geven in de Franse taal, volledig in het Engels gegeven. De cursus bestaat uit woordenschatflashcards, veel quizvragen en uitleg over het maken van zinnen. Flashcards Het grootste deel van de cursus bestaat uit 500 individuele woo..
Meer info

Doelgroep: Mensen die Frans kunnen spreken, lezen of schrijven op een gemiddeld niveau, Mensen die hun leesvaardigheid in het Frans willen verbeteren, Mensen die interesse hebben in Franse literatuur, Mensen die..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Heeft u altijd al Les Misérables of The Hunchback of Notre Dame van Victor Hugo, Le Petit Prince (The Little Prince) van Antoine de St-Exupéry en L'Étranger (The Stranger) van Albert Camus in hun originele Franse taal willen lezen? Dit is uw kans, want deze cursus leert u hoe u een complete roman in het Frans le..
Meer info

Doelgroep: halfgevorderde studenten die minstens niveau 1 (A1) hebben behaald, gevorderde Franse studenten die hun kennis in grammatica moeten opfrissen, Franse leraren kunnen de klas gebruiken als een model voo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €44.99     Taal: Engels    

Objectief Deze cursus legt uit hoe je de 2 meest voorkomende verleden tijden in de Franse taal gebruikt en laat je praten over al je ervaringen uit het verleden. In minder dan 1 uur leer je de basis van het Franse taalsysteem van vroegere tijden en kun je met vertrouwen praten over al je ervaringen uit het verleden, zo..
Meer info

Doelgroep: Volg die cursus als je FRANS wilt LEREN met een INHEEMSE LUIDSPREKER., Volg die cursus als je Frans wilt leren MET LEUKE GRAMMATICA-OEFENINGEN., Volg die cursus als je GESPROKEN FRANS in de KORTST..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Franse grammatica in context is een uitgebreide en complete Franse taalcursus over de Franse A1 grammatica, gegeven door Christophe Ternay, een Franse inheemse leraar, die is afgestudeerd in "FLE" (Frans voor buitenlanders) aan de Franse Alliantie, de meest erkende Franse leerschool Wereldwijd.   ..
Meer info

Doelgroep: Het goede van deze cursus is dat je er van uitgaat dat je geen Frans kent en niets van talen. Alles wordt grondig uitgelegd zonder het gebruik van verwarrende terminologie..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3,5 uur in totaal     Richtprijs: €79.99     Taal: Engels    

Als je al eerder Frans hebt geleerd en niet bent geslaagd, dan is deze cursus iets voor jou. Er is niets zo spannend als een ander land te bezoeken en in hun eigen taal met de lokale bevolking te communiceren. Nou, nu kunt u dat geweldige gevoel ook ervaren! Deze cursus biedt beproefde Franse lessen van hoge kwaliteit,..
Meer info

Doelgroep: Beginners die Frans willen leren, geen voorkennis nodig..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

Ben je bereid Frans te leren? Is de Franse school een uitdaging? Leer je liever talen online? Je bent op de juiste plek! Je staat op het punt Frans te leren ... in het Frans! Voor wie is deze cursus bedoeld? De cursus is voor beginners. Dus geen voorkennis nodig. Je gaat basis Frans leren. We zullen alles zien van 0: F..
Meer info

Doelgroep: Je wilt de Franse taal wat dieper verkennen, je bent geïnteresseerd om te beginnen met het leren over de volgende structuur van de Franse taal en hoe je deze kunt manipuleren., Je geniet van de metho..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De hele Franse taal kan worden onderverdeeld in verschillende structuren. Als je een zin uit een Frans boek of een uiting neemt, zul je zien dat het in een van deze structuren past. Ik herinner me een weekend dat ik wat lessen aan het schrijven was voor de komende week, toen ik me dit plotseling realiseerde. Het viel m..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is voor jou als je een beetje roestig bent en hoopt je grammatica op te frissen en je Frans up-to-date te brengen, of als je een enthousiaste beginner bent...

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Deze cursus is een vervolg op Cursus 1 (met gewone werkwoorden in de tegenwoordige volmaaktheid). Hier gaan we dieper ingaan op de meest gebruikte Franse werkwoorden die onregelmatig zijn in een van de verleden tijden genaamd de tegenwoordige volmaaktheid (passé composé.) De tegenwoordige volmaaktheid wordt gebruikt ..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is geschikt voor diegenen die \ Leer Frans natuurlijk voor kinderen en jong van hart 1 \ een aantal maanden Frans hebben afgerond of die hun basisvaardigheden Frans willen opfrissen. Deze..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

"Frans leren natuurlijk voor kinderen en jong van hart 2" zal u en / of uw kind de basis taalkundige hulpmiddelen bijbrengen om de volgende stap op uw Franse reis te zetten. Deze cursus leert Frans voornamelijk via het verhaal "Les trois petits cochons" (De drie biggetjes) en conversatie, en zo lere..
Meer info

Doelgroep: Iedereen, jong of oud, van waar ook ter wereld, die net begint met Frans te leren en die snel een indrukwekkende basis voor Franse woordenschat wil opbouwen., Iedereen die heel snel een bestaande F..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Ga met mij mee op een reis om snel meer dan 175 videocolleges Frans vocabulaire onder de knie te krijgen ... in minder dan 6 uur! Meer dan 5.000 volgers op YouTube hebben al uitstekende feedback gegeven over mijn directe lesmethode Frans en ongeveer 800 Facebook-fans en 2.500 Yahoo Group-leden vertrouwen sinds 2..
Meer info

Doelgroep: Mensen die snel Frans willen leren, kinderen en studenten die sneller willen leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

Vergeet al het schoolgerief en begin snel Frans te leren. Dit programma is bedoeld om snel Frans te kunnen spreken en begrijpen en om je een sterke basis te geven zodat je daarna zelfstandig kunt blijven leren. Je leert Frans door middel van situaties uit het echte leven en door de taal te gebruiken die Fransen gebruik..
Meer info

Doelgroep: Frans lerenden, Frans beginners, Engelssprekenden met interesse in Frans, Deze cursus is ook perfect voor jou als je een paar jaar geleden Frans hebt gevolgd en je de perfecte opfriscursus wilt...

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €39.99     Taal: Engels    

Dit is een cursus Franse grammatica voor complete beginners. Leer hoe je mooi en correct Frans kunt spreken met eenvoudige uitleg en voorbeelden van alle grammatica die je nodig hebt voor je eerste jaar Frans. Elimineer gênante fouten in uw Franse studie met een vriendelijke, informele tutor Ontdek hoe u binnen enkele..
Meer info

Doelgroep: Een ultieme how-to-read voor complete beginners in het Frans, een opfriscursus voor studenten van gemiddeld niveau in het Frans, een hulpmiddel voor Franse taalleraren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €69.99     Taal: Engels    

De ultieme handleiding in het Frans voor alle beginners in de Franse taal. Deel 2. Voltooi voor een beter resultaat deel 1 voordat u verder gaat met deel 2 of lees aandachtig de gedetailleerde Cheat-Sheet met letters AL (deel 1 overzicht) Deze cursus is: Kortom: om de hele cursus (deel 1 & 2) te voltooien heb je on..
Meer info

Doelgroep: U wilt de Franse taal wat dieper verkennen., U bent geïnteresseerd om te beginnen met het leren over de volgende structuur van de Franse taal en hoe u deze kunt manipuleren., U geniet van de 3 minute..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De hele Franse taal kan worden onderverdeeld in verschillende structuren. Als je een zin uit een Frans boek of een uiting neemt, zul je zien dat het in een van deze structuren past. Ik herinner me een weekend dat ik wat lessen aan het schrijven was voor de komende week, toen ik me dit plotseling realiseerde. Het viel m..
Meer info

Doelgroep: Kinderen, kinderen tussen de 5 en 10 jaar, beginnende Franstaligen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €54.99     Taal: Engels    

My French Adventure is een online cursus Frans bedoeld voor kinderen tussen 5 en 10 jaar oud. Het is de ideale cursus om kinderen kennis te laten maken met de basisprincipes van het Frans. Hoe verwerft een baby taal? Door te spelen en te zingen. Mijn Franse avontuur volgt deze benadering om kinderen Frans te leren. Er ..
Meer info

Doelgroep: Mijn beoogde studenten zijn reizigers die de beste ervaring willen opdoen van de landen die ze bezoeken, mijn beoogde studenten zijn nieuwsgierig naar de Franse taal en cultuur..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Houd je van reizen en wil je het beste uit je reis halen? Door de basis van het Frans te leren, kunt u uw ervaring verbeteren en de stress tijdens het reizen verminderen. Als je je volledig wilt onderdompelen in het land dat je bezoekt of alle hulp wilt krijgen die je nodig hebt tijdens het reizen, kan het leren van de..
Meer info

Doelgroep: Beginnende beginners., Mensen die een beetje roestig zijn., Mensen die hun Frans up-to-date willen brengen., Mensen die willen overschakelen van leerboek Frans naar alledaags Frans., Mensen die doo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Zou je graag zinnen aan elkaar willen kunnen rijgen om een ​​mooi maar nuttig Frans te creëren? Deze cursus is voor jou als je een enthousiaste beginner bent of iemand die een beetje roestig is, of misschien heb je honderd jaar geleden Frans geleerd en wil je het meer up-to-date brengen. 'Perfect pr..
Meer info

Doelgroep: Volg deze cursus als je geïnteresseerd bent in het leren van de basisprincipes van de Franse grammatica, als je Frans op school studeert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Deze gids is perfect voor studenten die hulp nodig hebben bij het leren over Franse werkwoorden. U krijgt een inleiding tot het gebruik en herkennen van Franse werkwoorden op de volgende gebieden: infinitieven het onpersoonlijke werkwoord "il faut" de "gaande" toekomst de tegenwoordige voltooide tij..
Meer info

Doelgroep: Leerders die Engels begrijpen en een grote stap willen zetten om de Franse taal te leren., Beginners die enthousiast zijn om Frans meer te leren en de Franse uitspraak willen beheersen., Voor degenen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze cursus stelt studenten in staat om voldoende kennis te hebben van de Franse fonetiek, wat de basis vormt voor het leren van een nieuwe taal. De cursus bevat veel informatie over de uitspraak van Franse alfabetten, het juiste gebruik ervan en enkele regels die betrekking hebben op sommige letters. Aan het einde van..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is het meest geschikt voor absolute beginners en valse beginners die slechts een zeer basiskennis van de taal hebben. Deze cursus is NIET geschikt voor gevorderde studenten omdat ze zich m..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Als je geen Frans spreekt of het slechts oppervlakkig kent, en als je het vanaf de basis wilt leren, dan is deze cursus iets voor jou. Het behandelt de basis van de Franse grammatica en woordenschat. De cursus bestaat uit drie delen (cursussen), waarin je doorgroeit van absoluut beginner naar gemiddeld niveau. In deel ..
Meer info

Doelgroep: Elke Engels sprekende beginner, iedereen die zijn / haar kennis van het basis Frans wil opfrissen, de cursus niet volgen als je alleen zinnen uit je hoofd wilt leren, de cursus niet volgen als je geen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €169.99     Taal: Engels    

De cursus leert je de basisprincipes van het Frans. Het is bedoeld voor absolute beginners met Engels als moedertaal (het heeft ondertitels in het Engels). De cursus wordt volledig in het Frans gegeven om jezelf onder te dompelen in de taal, en geloof me, dit zal je VEEL helpen om Frans beter te begrijpen. Je hebt onde..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die geniet van de 3 minuten durende Franse methode en meer wil bouwen op wat er tot nu toe is geleerd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Hallo en welkom bij "3 Minuten Frans - Cursus 7" Het doel van deze cursus is om Frans toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleidingsachtergrond of "aanleg" om te leren. Deze cursus gaat verder vanaf "3 Minuten Frans - Cursussen 1, 2, 3, 4, 5 en 6 "en nieuwe taalstructur..
Meer info

Doelgroep: Studenten die vloeiend Frans willen leren spreken en eindelijk hun Frencht naar een hoger niveau willen tillen. Studenten die een basiskennis van de Franse taal hebben., Engelssprekenden die Frans wil..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Frans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Je kunt Frans horen spreken op elk continent van de wereld. Door Frans te leren, vergroot u uw kansen op werk, ongeacht waar ter wereld u zich bevindt. Een mastercursus om uw Franse vaardigheden te verbeteren Deze cursus richt zich op verschillende sleutelvaardighed..
Meer info

Doelgroep: Mensen die Frans willen leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 35 minuten totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Ooit Frans willen leren, maar wist je gewoon niet waar je moest beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want ik heb deze cursus gemaakt voor mensen die op een eenvoudige en gemakkelijke manier Frans willen leren. Deze cursus begint met de eerste dingen die je zou leren als je ingeschreven zou zijn op een Fra..
Meer info

Doelgroep: Volg die cursus als je het FRANS wilt BEGRIJPEN, uitgesproken door een INHEEMSE SPREKER, volg die cursus als je het volgende niveau in Franse uitspraak en Frans lezen wilt bereiken. die cursus als je..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Ik geloof dat leren het beste kan als het leuk is. En mensen leren op verschillende manieren. Daarom bied ik meerdere manieren om Frans te leren voor beginners en met succes honderden alledaagse zinnen en uitdrukkingen te verwerken. KIJK MAAR: Bekijk deze Franse taalcursus online, op uw mobiel (mobiele Udemy-app), op e..
Meer info

Doelgroep: Mensen met een brandend verlangen om alledaags Frans te leren in plaats van Frans uit het leerboek., Mensen die enthousiaste beginners zijn., Mensen die roestig zijn in het Frans en een herinnering no..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

Het leren van een vreemde taal kan voor veel mensen ontmoedigend zijn. Zelfvertrouwen en het behouden van nieuwe taal zijn vaak de grootste problemen die mensen bij mij hebben gemeld. In deze eerste cursus begin ik met het opbouwen van je zelfvertrouwen door een paar mythes over het leren van talen te doorbreken die ve..
Meer info

Doelgroep: Geen vereiste kennis van het Frans vereist, alles wat je nodig hebt is je motivatie om een taal te leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Hallo en welkom bij het "Ultiem Frans voor beginners - Volledig DELF A1-niveau". Bent u nu klaar om te beginnen met lezen, schrijven, spreken en begrijpen in het Frans? Dan is dit de cursus voor jou. Hier heb ik deze cursus zo gemaakt dat je zelfverzekerd gemakkelijk in het Frans kunt communiceren. In deze cu..
Meer info

Doelgroep: Volg die cursus als je het FRANS wilt BEGRIJPEN, uitgesproken door een INHEEMSE SPREKER, volg die cursus als je het volgende niveau in Franse uitspraak en Frans lezen wilt bereiken. die cursus als..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Deze taalcursus Frans bevat het pdf-bestand "Geavanceerd spiekbriefje om mijn Franse DELF A1 te krijgen door Christophe Daniel Ternay". (Voor het officiële examen Frans beginnersniveau (A1) genaamd "DELF A1") en het is het enige Franse DELF A1-spiekbriefje op het web! TIJD BESPAREN! In s..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is geschikt voor diegenen die nog nooit Frans hebben geleerd, of die hun basisvaardigheden Frans willen opfrissen. Deze cursus legt de nadruk op hoe je de taal daadwerkelijk moet GEBRUIKEN..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13,5 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

"Frans leren natuurlijk voor kinderen en jong van hart 1" zal u en / of uw kind de basis taalkundige hulpmiddelen bijbrengen om aan uw Franse reis te beginnen. Deze cursus leert Frans voornamelijk door middel van verhalen en conversatie, en zo leren onze hersenen van nature talen. Het is ontworpen voor beginn..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die naar Frankrijk woont of reist, internationale en Erasmusstudenten, iedereen met een passie voor de Franse taal..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €44.99     Taal: Engels    

Deze cursus is gewijd aan gesproken Frans, het doel van deze cursus is om u voor te bereiden om Frans te spreken met autochtonen. Waarom is de cursus klassiek Frans niet voldoende? De Franse taal staat bekend om zijn gracieuze en mooie uitspraak, maar bij het schrijven zijn er lange complexe grammaticale constructies i..
Meer info

Doelgroep: Studenten die baat zullen hebben bij deze cursus zijn degenen die hard werken en de oefeningen doen die ik geef., U kunt van deze cursus profiteren, of u nu een beginner bent of ervaren., Als beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

In de wereld van vandaag is het niet genoeg om één vreemde taal te spreken. Studenten die meerdere talen spreken, vergroten hun kansen op het vinden van een baan, zowel in binnen- als buitenland. Frans leren verrijkt de geest en opent nieuwe horizonten, zowel persoonlijk als professioneel. Of je nu net begint met het..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die geniet van de 3 minuten durende Franse methode en meer wil bouwen op wat er tot nu toe is geleerd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Hallo en welkom bij “3 Minuten Frans - Cursus 6” Het doel van deze cursus is om Frans toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, opleiding of "aanleg" om te leren. Deze cursus begint op "3 minuten Frans - cursussen 1, 2, 3, 4 en 5" en er worden nieuwe taalstructuren geïntroduceerd ..
Meer info

Doelgroep: Absolute beginners of degenen met zeer weinig kennis van het Frans., Degenen die een volledige, uitgebreide \ opfrisbeurt \ van de basisprincipes van het Frans nodig hebben., Iedereen die liever vanui..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

BEHEER DE ESSENTIALS VAN HET FRANS IN EEN KWESTIE VAN WEKEN, NIET JAREN! GEEN SAAI "STUDIE", ALLEEN NON-STOP SPREKEN. Met de methode kunt u: ► Spreek vanaf het begin non-stop Frans. ► Produceer duizenden praktische zinnen voor dagelijks gebruik. ► Pijnloos grammatica en woordenschat opnemen. ► Vooruit..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is het meest geschikt voor studenten die Frans op een systematische manier willen leren, in de grammatica willen duiken en graag willen begrijpen hoe de taal werkt, hoe alle verbuigingen,..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Duik dieper in de rijken van de Franse taal. Maak uzelf vertrouwd met meer geavanceerde grammaticale structuren en leer nieuwe woordenschat. In deze cursus zullen we alle belangrijke gebieden van de Franse grammatica verkennen. Ontdek hoe fantastisch de Franse taal is en hoe geweldig het is om deze correct te gebruiken..
Meer info

Doelgroep: Volg die cursus als je FRANS wilt LEREN met een INHEEMSE LUIDSPREKER, volg die cursus als je in de KORTST MOGELIJKE TIJD GESPROKEN FRANS wilt BEGRIJPEN., Volg deze cursus als je JE FRANS DELF B1 B2..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Deze taalcursus Frans bevat het pdf-bestand "Geavanceerd spiekbriefje om mijn Frans DELF B2 te krijgen door Christophe Daniel Ternay". (Voor het Franse officiële examen voor halfgevorderden (B2) genaamd "DELF B2") en het is het enige Franse DELF B2-spiekbriefje op het web!   TIJ..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die Frans wil leren voor welk doel dan ook - reizen, zaken doen, daten, studies of iets anders, deze cursus is voor jou geschikt, iedereen die snel vooruitgang wil boeken in zijn Franse taalr..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Wat je normaal gesproken een semester zou besteden aan het leren aan de universiteit, leer je in deze cursus in slechts een paar uur! Tijdens onze lessen leer je: Heel veel woordenschat Handige alledaagse zinnen Basis zinsstructuren Basisgrammaticaregels die de meeste beginnerscursussen niet onderwijzen Na het volgen v..
Meer info

Doelgroep: Middelbare scholieren in vreemde talen, universiteitsstudenten, Erasmuskandidaten, Delf-kandidaten tot B1, zelfstandigen, ondernemers, managers, reizigers..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 uur in totaal     Richtprijs: €89.99     Taal: Engels    

Deze cursus behandelt verschillende taalvaardigheden: mondeling begrip en expressie, lezen en schriftelijke expressie. Het bijzondere van deze cursus ligt in het lesmateriaal op basis van eenvoudige speciaal gemaakte cartoons. De lessen bestaan ​​uit twee delen: de tekenfilms met personages die zich op een natuu..
Meer info

Doelgroep: Mensen die Frans willen leren, Mensen die gaan reizen of wonen in Frankrijk, Canada, België en andere Franstalige landen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Wilt u eindelijk Frans kunnen spreken? Heb je normale cursussen Frans gevolgd en ben je gebombardeerd met Franse grammatica? Deze conversatieklas Frans richt zich op het leren van de taal en het spreken van de taal, in plaats van het leren van de grammatica. Het doel van het leren van een taal is immers om goed te kunn..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is niet bedoeld voor de beginner. Dit is voor halfgevorderden die hun eerste echte verhaal willen lezen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Dus je hebt een inleidende of zelfs halfgevorderde cursus Frans gevolgd, wat nu? Je kent natuurlijk wel een paar woorden en zinnen, maar je bent nog lang niet in staat om je vaardigheden op competente wijze te gebruiken in gesprekken. Nu komt de ontmoedigende taak om de immer imposante berg vloeiendheid te beklimmen, e..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is perfect voor complete beginners of voor iedereen die wat van de basis wil opfrissen. Deze cursus legt de nadruk op hoe je de taal daadwerkelijk moet GEBRUIKEN, NIET hoe je over de taal..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Heb je erover nagedacht om Frans te leren, of wil je je Frans opfrissen? "Een inleiding tot het leren van Frans door middel van verhalen en gesprekken" laat je kennismaken met de taalkundige basishulpmiddelen om de volgende stap op je Franse reis te zetten. Deze cursus leert Frans voornamelijk door middel van..
Meer info

Doelgroep: Studenten met een gemiddeld tot gevorderd niveau (A2 tot C1) in het Frans, studenten die een examen (DELF / DALF) in het Frans willen afleggen, mensen die willen werken of reizen naar een Franstalig l..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Als je op deze pagina bent gekomen, wil je waarschijnlijk Frans leren, geen Engels! Bonne nouvelle, deze cursus is 100% in het Frans, meestal met video's, gemaakt en gepresenteerd door Anne Le Grand, een ervaren native docent. Waarom aanvoegende wijs leren? Het onder de knie krijgen van de aanvoegende wijs is de en..
Meer info

Doelgroep: De cursus is geschikt voor mensen met beperkte tot nul eerdere Franse ervaring, Iemand die op zoek is naar een Franse taalcursus om in hun eigen tempo te volgen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €94.99     Taal: Engels    

Deze cursus Frans is bedoeld om iedereen te helpen vanaf het ab initio-stadium - degenen die nog nooit Frans hebben geleerd - tot degenen die willen opfrissen ter voorbereiding op een aanstaande vakantie of zakenreis. De cursus is gebaseerd op audio met een tweetalige spreker (ikzelf) en wordt ondersteund met transcrip..
Meer info

Doelgroep: Absolute beginners Frans..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Bent u klaar om binnen enkele minuten Frans te spreken, te schrijven en te begrijpen? Dan is dit de cursus voor jou. Je ontgrendelt 80 hoogwaardige videolessen voor beginners en we zullen je stap voor stap begeleiden. Leer Frans met lessen van echte leraren. Bij elke les nemen we je bij de hand en begeleiden we je door..
Meer info

Doelgroep: Engelssprekenden die Frans willen leren voor werk, reizen of algemeen belang., Beginnende Franstaligen die Frans willen blijven leren, Engelssprekenden die (nog) geen Frans kennen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Droom je ervan om croissants te eten in Parijse cafés? Ooit Frans willen leren spreken, zodat u met nieuwe vrienden in Frankrijk kunt chatten? Heb je erover nagedacht om je carrière naar een hoger niveau te tillen met een tweede taal? Als je ja hebt geantwoord, moet je je inschrijven voor Frans niveau 1. Van alle tal..
Meer info

Doelgroep: Ontworpen voor beginners en halfgevorderden...

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: €144.99     Taal: Engels    

Zou je willen dat Frans leren zo gemakkelijk was? Zou u willen dat u gemakkelijk met Franstaligen kon communiceren wanneer u de wereld rondreist of in uw eigen land? Dan geeft de cursus Conversational French Made Easy je de tools om effectief te communiceren met Franstaligen waar ook ter wereld. Deze cursus neemt je me..
Meer info

Doelgroep: Studenten die hun Franse uitspraak willen verbeteren, Studenten die willen werken of naar een Franstalig land willen reizen, Studenten die een examen (DELF / DALF) in het Frans willen afleggen, Studen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Wat uw doelstelling of niveau in het Frans ook is, het beheersen van uw Franse uitspraak is essentieel om te communiceren. In deze cursus behandel ik de belangrijkste klanken van de Franse taal en leer ik je klinken als een moedertaalspreker. Je leert hoe je de klanken kunt onderscheiden, uitspreken en schrijven door m..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor iedereen die de \ 3 minuten Frans - cursus 1 \ al heeft afgerond en verder wil komen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Dit is de tweede cursus in de 3 minuten durende serie Frans en bestaat uit lessen 10-18. Als je bekend bent met alle woorden en zinnen die je in cursus 1 hebt geleerd, dan ben je klaar om te gaan! Het goede van de 3 minuten durende cursussen Frans is dat alles wat je leert in latere lessen wordt herhaald, zodat je je g..
Meer info

Doelgroep: Studenten met een lager-intermediair tot gevorderd niveau in het Frans, studenten die een examen (DELF / DALF) in het Frans willen afleggen, mensen die willen werken of reizen naar een Franstalig land..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Als je op deze pagina bent gekomen, wil je waarschijnlijk Frans leren, geen Engels! Bonne nouvelle, deze cursus is 100% in het Frans, meestal met video's, gemaakt en gepresenteerd door Anne Le Grand, een ervaren native docent. Wat uw doelstelling of niveau in het Frans ook is, het beheersen van de verleden tijden i..
Meer info

Doelgroep: Personen met weinig of geen kennis van de Franse taal, Fransen die de taal willen leren kennen, Personen die zich voorbereiden op een korte trip naar Frankrijk..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Deze cursus leert je de basis van de Franse taal. Het is bedoeld voor personen met weinig of geen kennis van het Frans. Deze cursus is op video gebaseerd en wordt gegeven door Julie, een tweetalige spreker die een native en ervaren leraar Frans is. meer dan 2,5 uur aan inhoud, inclusief video's, quizzen en afdrukba..
Meer info

Doelgroep: Je wilt echt heel eenvoudig en snel Frans leren spreken, je gaat een vakantie / vakantie doorbrengen in Frankrijk of een ander Franstalig land, je hebt in het verleden geen Frans geleerd, maar je wilt..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Bonjour et bienvenue :-) (Hallo en welkom) Er is niets spannender dan de lokale bevolking in hun eigen taal te kunnen spreken als je een vreemd land bezoekt. Nou, nu kunt u dat geweldige gevoel ook ervaren! Mijn naam is Kieran Ball en ik geef al meer dan vijftien jaar les in vreemde talen in mijn geboorteplaats. Ik hou..
Meer info

Doelgroep: Beginners maar geen absolute beginners,Mensen die Frans willen leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5,5 uur in totaal     Richtprijs: US€ 49,99     Taal: Engels    

Ken je al wat Frans, ongeveer 100-150 woorden?Wil je blijven leren?Klinkt totale onderdompeling interessant voor jou? Super goed! Je staat op het punt om de Franse taal te leren ... helemaal in het Frans!Een cursus voor beginners, maar niet voor absolute beginnersDe cursus start niet vanaf 0, voel je vrij om mijn eerst..
Meer info

Doelgroep: Beginners die Frans willen leren, geen voorgaande kennis nodig..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

Wil je jouw Frans verbeteren?Zoek je naar een online cursus om Frans beginnen te leren? Wil je beginnen of ben je pas begonnen? Dan is deze opleiding ideaal om ermee te beginnen! We gaan Frans leren… in het Frans.Voor wie is deze cursus?Deze taalcursus is voor beginners. Heb je nog nooit Frans geleerd? Of in een heel..
Meer info

Doelgroep: Studenten die vanaf het begin Frans willen leren, Studenten die Engelse woorden willen gebruiken om volledige Franse zinnen uit te spreken, Beginners die momenteel worstelen met het Frans, Studenten d..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Van dagelijkse routines tot basisgesprekken in het Frans. Gebruik Engelse woorden om in het Frans over eten te praten, om je gevoelens te uiten, over fysieke verschijning te praten en je reizen in Franstalige landen op te fleuren. Speel met woorden die je al kent in het Engels om Franse zinnen uit te spreken die crucia..
Meer info

Doelgroep: gevorderde studenten die ten minste niveau 1 (A1) hebben behaald, gevorderde Franse studenten die hun kennis in grammatica moeten opfrissen, Franse leraren kunnen de klas gebruiken als een model voor..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

☝️Belangrijk❗️ Deze cursus is het deel 2 van mijn cursus "Gebruik verleden tijden in het Frans als een native". Het begint waar Part 1 eindigt. Om een beter begrip van het onderwerp te krijgen, begint u met deel 1, zodat u geleidelijk vooruitgang kunt boeken zonder enig belangrijk detail te missen. Ga..
Meer info

Doelgroep: Studenten die de meest gebruikte Franse tijden willen leren., Studenten die een vereenvoudigde uitleg willen van gewone tijden in het Frans, Studenten die hun vocabulaire willen verbeteren door werkwo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €139.99     Taal: Engels    

Typisch scenario van een taalstudent: We besluiten een vreemde taal te leren (in dit geval Frans), we worden super gretig en besteden onze tijd aan het leren van de basiswoorden zoals groeten en kleuren. We luisteren naar hoe ze worden uitgesproken en na enige tijd verbetert ons taalniveau en worden we meer toegewijd ...
Meer info

Doelgroep: Deze cursus wordt gegeven in de veronderstelling dat je geen Frans kent en niets van de taal, Alles wordt duidelijk uitgelegd en op het laagste niveau zonder het gebruik van verwarrende uitspraken. in..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Dit is het ultieme startpunt voor elke beginner. Ben je klaar om binnen enkele uren Frans te spreken, te schrijven en te begrijpen? Dan is dit de juiste cursus voor jou. Leer Frans met lessen gemaakt door een echte instructeur. Bij elke les nemen we je bij de hand en begeleiden we je door de taal. Jij zal... Leer Frans..
Meer info

Doelgroep: Frans lerenden met een gemiddeld of gevorderd niveau, Professionals die de spreekvaardigheid willen hebben van een moedertaalspreker Frans, Gepassioneerde leerlingen die de spreekvaardigheid willen he..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Bonjour, et bienvenue dans cours sur l'orthographe et la uitspraak de la langue française. Je m'appelle Christelle, en je serai votre professeure particulière de français. Je suis française, ma langue maternelle est le français, et je suis linguiste. Ce cours sera intégralement in français, mais comme vo..
Meer info

Doelgroep: Voor beginners en verbeteraars...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €89.99     Taal: Engels    

Deze cursus wordt gedaan door middel van powerpoint-video's. De studenten worden door de oefeningen begeleid zodat de lesinhoud in de praktijk kan worden gebracht en veelgemaakte fouten kunnen worden aangepakt. De uitspraak komt op een natuurlijke manier aan bod in de presentaties. Na afronding van de cursus beschi..
Meer info

Doelgroep: Dit is voor halfgevorderde tot gevorderde studenten, die hun lees- en begripsvaardigheden willen verbeteren.Hoewel je niet alleen in het diepe wordt afgezet, wordt er van je verwacht dat je gaat zwemm..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €184.99     Taal: Engels    

Sluit je aan bij de bijna 500 mensen die zich binnen de eerste drie dagen hebben aangemeld Frans leren kost veel tijd en toewijding. Je moet de vaardigheden die je hebt oefenen en de vaardigheden die je niet hebt, laten groeien. Als je eenmaal klaar bent om verder te gaan dan de basis, is er een enorme kloof tussen het..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus Frans is bedoeld voor iedereen, alle beginners in het Frans, volwassenen en jongeren die deze prachtige taal willen ontdekken, mensen die gewoon de basis willen leren, een meer vertrouwd g..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Bonjour et bienvenue, welkom in onze creatieve Franse les, Onze methode is heel eenvoudig en efficiënt. We zullen u Frans leren, beginnend bij de basis met alfabet, fonetische en essentiële grammatica. Door middel van video's, oefeningen, quizzen en spelletjes, stap voor stap, met plezier aan het leren van een ni..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld om elke beginnerscursus op de markt te vervangen, zoals Rosetta Stone, Pimsleur, Fluenz, enz. De snelheid van het materiaal neemt snel toe, daarom wordt deze cursus niet aanbevo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

De lessen spelen zich af in een reeks verhalen en plaatsen je in alledaagse situaties en dagelijkse activiteiten van een gezin. Elk verhaal bestaat uit tien lessen, die elk voortbouwen op de vorige, terwijl een tutor de grammatica en idiomen indien nodig verduidelijkt. Het hele leerproces concentreert zich op de inform..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld om zelfstandig te worden gebruikt of als aanvulling op een homeschooling-programma. Het kan ook worden gebruikt als voorbereiding op Franse onderdompeling. Het veronderstelt gee..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Wat je leert: - Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan om een nieuwe taal te leren? In deze cursus leer ik je alles wat je moet weten om een goede start in het Frans te hebben. Deze cursus behandelt alle basislessen waarmee u uw woordenschat kunt ontwikkelen en grammaticaal correcte basisconversaties in het Frans kun..
Meer info

Doelgroep: Franse beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Cursus nr.1 Voor wie is deze cursus bedoeld? We hebben deze cursus ontworpen voor absolute beginners. Als je nog nooit Frans hebt geleerd, dan is deze cursus perfect voor jou. Als u al enkele woorden kent, kunt u uw woordenschat verder uitbreiden door deze cursus te doorlopen, de stof te leren en bekendheid te verwerve..
Meer info

Doelgroep: De Franse geliefden die de eigenlijke taal willen leren die elke dag in Frankrijk wordt gesproken., De Franse studenten die van plan zijn om enige tijd in Frankrijk te wonen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Frans van school versus Frans van het dagelijkse leven Heb je ooit gevoeld dat het Frans dat je op school leerde en het Frans dat je op straat kon horen in Frankrijk 2 verschillende talen zijn? Het klinkt misschien als twee verschillende talen, maar het is nog steeds één taal. Feit is dat wij, de Fransen, graag met o..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is bedoeld voor gemotiveerde Engelssprekende studenten met weinig vrije tijd, die het Frans nog niet beheersen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Het is niet jouw schuld, het is niet de schuld van de leraar, je kunt Frans leren, sneller en beter dan je je misschien kunt voorstellen. Hoe ontgrendel je je potentieel en bereik je je doelen; woon je in Frankrijk, West-Afrika, reis je door de Franstalige wereld? In deze cursus gaan we naar de kern van de zin, het wer..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is voor iedereen die naar Frankrijk gaat, of het nu een doorgewinterde reiziger is of een beginner, die wat basiskennis van de Franse taal wil...

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Deze cursus is voor de first-timer op weg naar Frankrijk of een ervaren reiziger die de basis wil opfrissen. Het bestaat uit een lijst met 25 uitdrukkingen die onmisbaar zijn om met de Fransen te communiceren, evenals uitspraaktips. Daarnaast worden culturele inzichten op een duidelijke en grondige manier gedeeld en ui..
Meer info

Doelgroep: Personen met weinig of geen kennis van de Franse taal, Fransen die de taal willen leren kennen, Engelssprekenden die Frans willen leren voor werk, reizen of algemeen belang., Engelssprekenden die hele..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Bonjour et bienvenue :-) (Hallo en welkom) Er is niets spannender dan de lokale bevolking in hun eigen taal te kunnen spreken als je een vreemd land bezoekt. Nou, nu kunt u dat geweldige gevoel ook ervaren! Mijn naam is Khushboo Jain en ik geef les in vreemde talen. Ik hou van talen, ik hou van leren en ik hou van lesg..
Meer info

Doelgroep: Studenten die geen kennis van het Frans hebben., Studenten die zich willen concentreren op het sprekende deel van het Frans., Studenten die de basisprincipes van grammatica willen leren., Studenten di..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €139.99     Taal: Engels    

In deze cursus gaat het erom op de meest eenvoudige en productieve manier FRANS TE SPREKEN. Je leert nuttige woordenschatwoorden en basisgrammaticaregels om jezelf uit te drukken voor andere Franstaligen of om gewoon een vaardigheid toe te voegen aan je persoonlijke / professionele portfolio. Je leert: Spreek de woorde..
Meer info

Doelgroep: Taalstudenten, studenten, reizigers..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €39.99     Taal: Engels    

De Franse taal is een van de mooiste talen ter wereld. Heb je altijd al Frans willen leren, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Of heb je zelf geprobeerd Frans te leren, maar zit je vast als het om spreken gaat? Dan is deze cursus perfect voor jou! Een taal leren mag niet saai zijn, het moet leuk zijn! Tijdens het ..
Meer info

Doelgroep: Iedereen is vrij om deze cursus te volgen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Na voltooiing van deze cursus zullen succesvolle studenten in staat zijn om het volgende te doen met voldoende nauwkeurigheid om te worden begrepen door een moedertaalspreker die gewend is om met taalleerders te werken: een. Wissel begroetingen en inleidingen uit met behulp van formele en informele uitdrukkingen b. Vra..
Meer info

Doelgroep: Scholieren die de Franse grammatica onder de knie willen krijgen, universiteitsstudenten die de tegenwoordige voltooide tijd in het Frans moeten opfrissen, studenten die een beter niveau willen bereik..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

Leer de Franse taal te manipuleren zodat u kunt zeggen wat u maar wilt. De tegenwoordige voltooide tijd is een tijd die je kunt gebruiken om over het verleden te praten. Het bestaat uit twee delen en ziet er in het Engels als volgt uit: "Ik heb gegeten" "Heb je Marie gezien" 'We hebben Pierre ni..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus van mij staat open voor een grote verscheidenheid aan publiek. Iedereen met een passie voor het recyclen, opknappen of experimenteren met French Shabby Chic Furniture zal van deze cursus k..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €39.99     Taal: Engels    

Mijn cursus French Shabby Chic Furniture behandelt alle aspecten, van het zoeken naar het meubelstuk dat je wilt opknappen, tot het te koop aanbieden en op de markt brengen van het item, gevolgd door een gedetailleerde beschrijving inclusief video's, links, documenten, afbeeldingen en voortdurende ondersteuning, ov..
Meer info

Doelgroep: Fervente leerlingen Frans, mensen die een beetje roestig zijn..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Hopelijk heb je Fun French Courses 1 & 2 afgerond, waarin wordt beschreven hoe je een van de vroegere tijden gebruikt met reguliere en de meest voorkomende onregelmatige Franse werkwoorden. In deze cursus zullen we kijken naar wat ik de Franse VIP-werkwoorden noem omdat ze denken dat ze een beetje speciaal zijn. Ze..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die geïnteresseerd is in Frankrijk, Iedereen die geïnteresseerd is in het Frans, Iedereen die geïnteresseerd is in literatuur, Iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis, Gemotiveerde..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

In deze cursus leer je alles over Frankrijk en zijn literatuur. Vanaf het begin is geen kennis vereist! In deze cursus leer je alles over de samenleving / taal- en literatuurgeschiedenis, ik behandel alles van de middeleeuwen tot en met de moderne literatuur. Als je geïnteresseerd bent in Frankrijk, Frans, geschiedeni..
Meer info

Doelgroep: Deelnemers met een A1.2-niveau in het Frans, studenten die Frans op school hebben gevolgd en hun leerproces willen hervatten, leerlingen die mijn tweede cursus (Franse taalcursus: van A1.1 naar A1.2 m..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De cursus leidt je van niveau A1.2 naar niveau A1.3 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen. Ik zal je stap voor stap door de verschillende doelstellingen en vereisten van het A1.3-niveau leiden. Het is bedoeld voor studenten met Engels als moedertaal (het heeft ondertitels in het Engels en verwij..
Meer info

Doelgroep: Iedereen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Welkom! In deze cursus leer je alles over de Franse uitspraak. Of je nu een complete beginner bent of al gevorderd bent in je studie (of zelfs gewoon een nieuwsgierig persoon die iets nieuws wil leren), deze lessen zullen je bieden wat je nodig hebt. Ik heb ze gemaakt met dit exacte doel. WAAROM HET WERKT Het is mogeli..
Meer info

Doelgroep: Frans, studenten die Frans aan het universiteitsjaar volgen, mensen die naar Frankrijk of een ander Franstalig land willen reizen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22,5 uur in totaal     Richtprijs: €54.99     Taal: Engels    

Deze cursus zal je de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om te functioneren in eenvoudige communicatieve situaties, om kennis te verwerven van grammaticale basisconcepten en om een bewustzijn te kweken van de verschillende culturele aspecten van de Francophonie mondiale. Specifiek, aan het einde van de cursus, moe..
Meer info

Doelgroep: Mensen die hun kennis van de Franse taal willen verbeteren of een B1-B2-niveau nodig hebben...

Bedrijf: Udemy     Duur: 7,5 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Deze videocursus grammatica is gebaseerd op de inhoud die wordt aangegeven door het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen voor niveaus B1 en B2. Maar het is niet een cursus die alleen is bedoeld voor kandidaten voor deze examens. Naast het grammaticale aspect ligt er veel nadruk op het verwerven van een..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die zijn of haar Frans wil verbeteren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Snel en moeiteloos Frans leren met effectieve retentie? Maak een momentopname van Franse woorden en zinnen in uw hersenen voor verbazingwekkend eenvoudig terughalen ... met supersnelle snelheden ... terwijl je leert om de meest voorkomende leerfouten in het Frans te vermijden. Deze cursus is speciaal bedoeld voor stude..
Meer info

Doelgroep: Studenten kozen voor IB Frans AB INITIO - 2-jarig diplomaprogramma, studenten willen een beeld of visueel effectief beschrijven, studenten willen antwoord geven op de vragen in het Frans over het gepr..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Bonjour en bienvenue Elke Franse ab initio-student droomt ervan om Grade 7 te behalen na 2 jaar IBDP-programma te hebben gestudeerd en het meest uitdagende deel voor studenten is om Individual Oral aan te pakken. Door middel van deze video's wil ik lesgeven op een praktische manier en stapsgewijze modules, zodat st..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die de Franse taal wil leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Bonjour tout le monde! Hallo iedereen! U wilt Frans leren, maar heeft geen tijd om lessen in de klas bij te wonen? U heeft al een taalhandleiding gekocht, maar vindt u dat de inhoud interactiever moet zijn? Je hebt al een cursus over Udemy gekocht, maar je hebt lessen nodig met meer tips en oefeningen? U wilt geen tijd..
Meer info

Doelgroep: Alle studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van een vreemde taal..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €59.99     Taal: Engels    

Deze online cursus Haïtiaans Creools voor beginners is ontworpen om studenten te helpen de basis van de vreemde taal snel onder de knie te krijgen. Studenten leren algemene woordenschatwoorden, werkwoorden en grammatica om hen te helpen zichzelf voor te stellen en een basisgesprek in het Haïtiaans-creools te voeren. ..
Meer info

Doelgroep: Beginners voor taal Frans, scholieren, studenten, werkende professionals, bedrijfseigenaren, huisvrouwen, reizigers, taalliefhebbers, immigranten, iedereen die geïnteresseerd is om de Franse taal te..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze cursus is bedoeld voor beginners van de Franse taal die geen voorkennis hebben. Deze cursus behandelt het onderwerp vanaf het basisniveau, beginnend met alfabetten tot het introduceren van jezelf. Met deze cursus kan men de onderstaande aspecten van het Frans leren: 1. Alfabetten, accenten, uitspraken en het gebru..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die wil spreken als een moedertaalspreker, Iedereen die geïnteresseerd is in het leren van een nieuwe taal, Iedereen die binnenkort reist, Iedereen die basisbehoeften moet communiceren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Dit is de gemakkelijkste manier om Frans te leren en te spreken als moedertaalspreker. De instructeur, Creisson Soni, komt oorspronkelijk uit de Democratische Republiek Congo, een land gekoloniseerd door België. De eerste taal die ze sprak was Frans, en terwijl ze leerde Engels te spreken als derde taal. Al snel kreeg..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die vanaf het begin de Franse taal wil leren, iedereen die dat heeft gedaan. een passie voor het leren spreken van een vreemde taal, iedereen die zijn persoonlijkheid wil verrijken en verster..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze cursus is bedoeld voor alle Franse liefhebbers, als je Frans wilt spreken op een stijlvolle, indrukwekkende, effectieve en correcte manier. Ik heb deze cursus speciaal voor jullie, beginners, ontworpen en je zou alleen de basistaal Engels moeten kennen, en je kunt deze vreemde taal gemakkelijk vanaf nul leren, zel..
Meer info

Doelgroep: Mensen die in het Franstalige land willen studeren, Studenten die de DELF / DALF-test willen valideren, Mensen die een Franstalig land willen bezoeken of er willen werken, Het wordt niet aanbevolen vo..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Leerboek: Méthode de français Le nouveau Taxi 1, Ed. Hachette, Français Langue étrangère. Voertaal: Frans / Engels Deze cursus heeft tot doel de communicatieve vaardigheden van studenten in de vier taaldomeinen luisteren, spreken, lezen en schrijven verder te verbeteren. Gedurende 3 Units, die we in deze cursus be..
Meer info

Doelgroep: Dit is voor halfgevorderde tot gevorderde studenten, die hun lees- en begrijpend vermogen willen verbeteren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €194.99     Taal: Engels    

Deze cursus duikt in het verhaal van Fortunate, een jong meisje met een blijkbaar nogal ironische naam. We volgen haar door haar ongeluk, wee en misschien zelfs overwinning. Is hier ergens een moraal? Waarschijnlijk. Maar als het enige dat je uit dit verhaal krijgt, is dat je de prachtige Franse taal een beetje beter b..
Meer info

Doelgroep: Dit is meer voor mensen die ofwel informeel Frans hebben geleerd en hun nauwkeurigheid willen perfectioneren, of voor mensen die Frans beginnen te leren en al enige woordenschat kennen. Als je een com..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Een gedetailleerd en grondig overzicht van alle verschillende soorten werkwoorden en hun vervoeging in de tegenwoordige tijd in het Frans. De cursus begint met een bespreking van de betekenissen van de tegenwoordige tijd en van wat vervoeging is, alvorens in detail te treden over ER, IR, RE en onregelmatige werkwoorden..
Meer info

Doelgroep: Individuen die gepassioneerd zijn door het leren van een vreemde taal, studenten die hoger onderwijs gaan volgen in de landen van Francofonie, zakenlieden die zaken willen doen met Fransen, mensen die..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Deze cursus van 8 weken biedt een uitgebreide kennis van de Franse taal, van het Franse schrift tot het voeren van Franse gesprekken. Het is bedoeld om een sterke basis voor deze taal te leggen door zich te concentreren op lezen, schrijven, luisteren en spreken. De vaardigheid in de taal wordt bereikt door de volgende ..
Meer info

Doelgroep: Deelnemers met een A1.3-niveau in het Frans, studenten die Frans op school hebben gevolgd en willen hervatten, leerlingen die mijn derde cursus hebben afgerond (Franse taalcursus: van A1.2 naar A1.3 i..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €199.99     Taal: Engels    

De cursus leidt je van niveau A1.3 naar niveau A2.1 van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor talen. Ik zal je stap voor stap door de verschillende doelstellingen en vereisten van het A2.1-niveau leiden. Het is bedoeld voor studenten met Engels als moedertaal (het heeft ondertitels in het Engels) die A1.3..
Meer info

Doelgroep: Franse beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Cursus nr. 2 Voor wie is deze cursus bedoeld? We hebben deze cursus ontworpen voor Franse beginners. Deze cursus is het vervolg op cursus 1. Maar je kunt direct met deze cursus beginnen zonder de eerste cursus te doen als je de basiswoorden Frans al kent. Mijn advies: bekijk de gratis lessen van de cursus 1. Als het je..
Meer info

Doelgroep: Beginners met passie en interesse in het leren van een nieuwe vreemde taal...

Bedrijf: Udemy     Duur: 2,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Omschrijving Bonjour! Welkom bij de lessen Frans met Vridhi! Mijn naam is Vridhi, en ik zal je meenemen door de ups en downs van de Franse taal. Sinds zes jaar geef ik Frans en vertaal ik boeken van het Frans naar het Engels. Ik hou van het leren van nieuwe talen, het onderwijzen van deze talen, het ontmoeten van nieuw..
Meer info

Doelgroep: Beginners \ degenen met een basisschool Frans..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Over intuïtief Frans niveau één De intuïtieve benadering laat je zien hoe je Frans kunt denken en spreken met meer gemak dan je je ooit had voorgesteld. Vanaf het begin zult u versteld staan hoe snel u dingen in het Frans zegt met een goed accent, en u zult merken dat uw uitdrukkingsvermogen en zelfvertrouwen toene..
Meer info

Doelgroep: Degenen die nieuwe dingen willen leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Hallo, ik ben Ilhame FR. , docent Franse taal. Tijdens deze cursus (niveau 1) leren we: de Franse taal correct begrijpen, schrijven, correct uitspreken, vooral: 1. Frans ALFABET (Hoe spreek je het uit en hoe schrijf je het in het Arabisch?) 2. Frensh PRONOUNS (Hoe spreek je het uit en hoe schrijf je het in het Arabisch..
Meer info

Doelgroep: Beginnende leerlingen (complete beginners tot A2-leerlingen), Engelse begrip is vereist voor de vertalingen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Dagelijks gesproken Frans is een lijst met lessen gebaseerd op de contextuele dagelijkse situatie en biedt u de nodige zinnen en vormen met betrekking tot deze specifieke situaties. Gedurende de verschillende klassen zullen de leerlingen voorzien worden van video's en audio-opnames die hen laten zien hoe ze de zinn..
Meer info

Doelgroep: Iedereen met weinig of geen kennis van het Frans., Mensen die op zoek zijn naar een snelle, volledige cursus om hun Franse vaardigheden te verbeteren., Iedereen die reist of verhuist naar een Franstal..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

VERMOEID VAN GRAMMATREGELS EN PUNTLOZE TEKSTBOEKEN? Onze snelle leermethode met geanimeerde video's geeft je de tools die je nodig hebt om in de kortst mogelijke tijd effectief en natuurlijk te communiceren met Franstaligen overal ter wereld. Onze cursus wordt voornamelijk in het Frans gesproken en gidst je op een ..
Meer info

Doelgroep: Studenten (met enige basiskennis Frans) die de grondbeginselen van de Franse grammatica willen leren, studenten die deze fundamentele Franse grammatica-concepten willen gebruiken om hun lezen, schrijv..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €94.99     Taal: Engels    

• Elke lezing richt zich op 1 hoofdonderwerp met 2 tot 5 subonderwerpen die worden beschreven in de inhoudsopgave aan het begin van de lezing. • Voor elk concept dat ik lesgeef: ik geef u directe regels die stap voor stap worden geanalyseerd en geïllustreerd met nuttige voorbeelden. • Bij elk college worden prak..
Meer info

Doelgroep: Beginnende leerlingen (complete beginners tot A2-leerlingen), Engelse begrip is vereist voor de vertalingen...

Bedrijf: Udemy     Duur: 3 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze les is gemaakt voor beginnende leerlingen die bereid zijn vertrouwd te raken met de meest gebruikte werkwoorden in het Frans. Het is ook een goede bron voor nieuwe woordenschat en vormen, aangezien elk werkwoord in eenvoudige zinnen wordt gezet, zodat studenten kunnen kennismaken met gesproken Frans terwijl ze ler..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die Frans wil leren, Iedereen die uit een Franstalig land komt maar wil dat zijn in Amerika geboren kinderen Frans leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Als lerares Frans op een middelbare school ben ik er trots op dat ik leuke en interactieve lessen creëer. Ik heb precies dat gedaan met deze inleidende cursus Frans. Ik heb de klas zo gestructureerd dat je de Franse basisgroeten, kleuren, cijfers, cognates, bijvoeglijke naamwoorden en beleefde woorden kunt leren terwi..
Meer info

Doelgroep: Beginners maar geen absolute beginners (kennis van 100-150 woorden is noodzakelijk), mensen die bereid zijn Frans te leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Kent u al een beetje Frans, ongeveer 100-150 woorden? Wil je verder leren? Klinkt totale onderdompeling interessant voor jou? Super goed! Je staat op het punt de Franse taal te leren ... volledig in het Frans! Een cursus voor beginners, maar niet voor absolute beginners Deze taalcursus Frans begint niet vanaf 0, voel j..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die geen voorkennis van het Frans heeft, maar een sterk verlangen heeft om de taal te leren., Iedereen die naar Frankrijk reist en snelle basislessen nodig heeft om te voorkomen dat hij verdw..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Dit is een beginnerscursus, waarin u de basisprincipes leert, zoals groeten, cijfers, alfabetten, enz. Aan het einde van de cursus kunt u uzelf in het Frans voorstellen en ook basisvragen stellen aan anderen. Het is dus nuttig voor iedereen die Frans wil leren en ook voor degenen die van plan zijn naar het buitenland t..
Meer info

Doelgroep: Student, volwassenen (werknemers, professionals), scholier, autodidact..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €99.99     Taal: Engels    

Dat is het ! Je leert de echte alledaagse taal van de Fransen! Het is geweldig ! Maar voordat u begint, zijn er enkele dingen die u eerst moet weten: Onderwerpen Samen volgen we het romantische dagelijkse leven van een burgerlijke Parijse familie, de familie Duval. We wonen de dialogen bij die kinderen en ouders uitwis..
Meer info

Doelgroep: Franstalige enthousiastelingen, elke Engelse spreker die Frans wil leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 uur in totaal     Richtprijs: €39.99     Taal: Engels    

Voor degenen onder u die Frans willen leren en niet weten waar ze moeten beginnen, dit is voor u. Het leren van een nieuwe taal kan een uitdaging zijn (ik weet het omdat ik er 8 heb geleerd en nog steeds tellen) en het kan overweldigend zijn als er zoveel cursussen zijn die verschillende dingen uit het handboek Frans l..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die vloeiend Frans wil worden, iedereen die zich voorbereidt op TEF, DELF, iedereen die een onafhankelijke Franse gebruiker wil worden, als je het zat bent om rond te rennen op zoek naar een..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €29.99     Taal: Engels    

Heb je je ooit afgevraagd "waar is de beste plaats om met Frans te beginnen?" Deze cursus houdt uw handen bijna letterlijk vast tijdens uw overgang naar zelfstandig Frans spreken. Love Aludo, een branche-expert in tweetalige bedrijfscommunicatie voor multinationale organisaties en Franse overheidsinstanties, ..
Meer info

Doelgroep: Aspirant \ beginnende Franse leerlingen, Iemand die in het Frans wil kunnen communiceren met collega's, Iemand die in het Frans wil kunnen communiceren met vrienden, Iemand die in het Frans wil c..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4 uur in totaal     Richtprijs: €74.99     Taal: Engels    

Bonjour, en bienvenue! * Hallo, en welkom bij deze cursus over woordenschat en uitspraak. Mijn naam is Christelle, en ik zal je eigen leraar Frans zijn. * Ik ben een native speaker Frans, maar deze cursus wordt in het Engels gegeven. Ik heb een bachelor in het Engels en een master in toegepaste talen. Ik heb 5 jaar gew..
Meer info

Doelgroep: Je droomt ervan vloeiend Frans te worden, je wilt je kinderen of andere mensen lesgeven, Beginner die GEEN standaardcursussen Klassiek Frans zoekt, Beginner die NIET weet waar hij moet beginnen om Fra..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Dit is GEEN standaard klassieke Franse taalcursus. Waarom is deze cursus gemaakt? Omdat deze cursus bedoeld is om u te inspireren om "anders te denken": leer al doende, een andere manier om te leren, te oefenen en om uw kinderen of andere mensen les te geven (lesgeven is twee keer leren). Pourquoi choisir ce ..
Meer info

Doelgroep: Sprekers van Engels die Frans leren of studeren...

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €49.99     Taal: Engels    

Deze cursus van 4 uur is ontwikkeld door een professionele docent Frans en moedertaalspreker om studenten van alle niveaus te helpen bij hun lessen. De cursus gaat dieper in op het gebruik van elke tijd, allemaal zorgvuldig uitgelegd in het Engels, en eindigt met "oefeningen" - oefeningen waarop na elke vraag..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die Frans wil leren, zonder of met weinig ervaring in deze taal..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €39.99     Taal: Engels    

U wilt naar Frankrijk of naar een Franstalig land reizen? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je de basis Frans spreken. Dan is deze cursus echt iets voor jou! Leer hoe u moet spreken en hoe u het elementaire Frans begrijpt. Aan het einde van de cursus kun je dat doen de basisgrammaticaregels gebruiken en be..
Meer info

Doelgroep: Ernstige leerlingen met weinig of geen kennis van de Franse taal, Mensen die zich voorbereiden op een korte vakantie of reis naar Frankrijk, Buitenlanders die in Frankrijk willen werken of studeren, M..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Welkom! Dit is de cursus Frans leren van native door cursus. In deze cursus leer je de basisprincipes die je nodig hebt om de Franse taal te spreken. Deze cursus is ontwikkeld voor studenten met weinig tot geen kennis van de Franse taal. Het is gunstig voor mensen die: Willen zich voorbereiden op hun volgende reis naar..
Meer info

Doelgroep: beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 39 minuten totaal     Richtprijs: €24.99     Taal: Engels    

Deze cursus is een cursus op beginnersniveau om de Franse taal te leren. Je kunt het kennen van de alfabetten van het Frans tot begroetingen en gesprekken voeren met iedereen. Je kunt hier leren hoe je iemand kunt ondervragen en hoe je iets in het Frans kunt stellen. U kunt met iedereen in het Frans praten en het vloei..
Meer info

Doelgroep: studenten en hun ouders van CBSE Schools klas 5 en hoger, cursus Frans studenten van verschillende universiteiten of taalinstituten, professionals die werkzaam zijn in de IT of een andere branche die..

Bedrijf: Udemy     Duur: 4,5 uur in totaal     Richtprijs: €54.99     Taal: Engels    

Dit is een van de meest fantastische cursussen om Frans te leren. We hebben deze cursus voorbereid met passie en diepe ervaring van meer dan 20 jaar lesgeven aan meer dan 15.000 studenten, variërend van: -CSBE scholieren en hun ouders -Business Owners & MNC Professionals die werken met klanten uit Canada, Frankrij..
Meer info

Doelgroep: Candidates who are going to take a job interview partially or completely in French..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

The objective of this lesson is to make you feel comfortable during your job interview in French. It gives you vocabulary and useful expressions for each step of the job interview. It starts with lexical help about the organization of the company and presents you each part of the job interview and related exp..
Meer info

Doelgroep: Beginners voor taal Frans, scholieren, studenten, werkende professionals, bedrijfseigenaren, huisvrouwen, reizigers, taalliefhebbers, immigranten, iedereen die geïnteresseerd is om de Franse taal te..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €19.99     Taal: Engels    

Deze cursus volgt de cursus niveau 1: Leer basis Frans - van alfabetten tot zelfintroductie. Deze cursus behandelt de onderwerpen die nodig zijn om in het dagelijks leven in het Frans te converseren. Het omvat de vervoegingen van getallen tot werkwoorden volgens de voornaamwoorden. Hieronder vindt u de inhoud van deze ..
Meer info

Doelgroep: Gezinnen met kinderen van 3-6 jaar die Frans willen leren...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: €34.99     Taal: Engels    

Bij Mimi's willen we onze jonge leerlingen de allerbeste start geven, zodat het leren van Frans een positieve, magische en leuke ervaring is. We willen dat ze "J'aime le français" zeggen. Mimi's is opgericht door twee gekwalificeerde leraren en taalspecialisten en geeft sinds 2104 les aan baby..
Meer info

Doelgroep: Je wilt echt heel eenvoudig en snel Frans leren spreken, je gaat een vakantie / vakantie doorbrengen in Frankrijk of een ander Franstalig land, je hebt in het verleden geen Frans geleerd, maar je wilt..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Bonjour! Hallo en welkom bij 3 minuten Frans :-) 3 Minute French is een verzameling online lessen die de complete beginner helpt Frans te leren spreken in eenvoudige, hapklare brokken. De lessen beginnen met een paar woorden die je kunt gebruiken om je eigen zinnen op te bouwen. In les één leert u bijvoorbeeld deze w..
Meer info

Doelgroep: deze cursus is voor halfgevorderden of gevorderde beginners., het is niet voor beginners...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

In deze cursus heb je een reeks video's over verschillende onderwerpen (Frankrijk, Franse cultuur, idioom, interviews en verhalen). Het doel is om ondergedompeld te worden in echt gesproken Frans om je luistervaardigheid, je globale begrip en je algemene Franse niveau te verbeteren. In elke sectie heb je een video ..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die Frans wil leren, Iedereen die momenteel Frans leert en zijn begrip wil versterken..

Bedrijf: Udemy     Duur: 44 minuten totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Frans voor middelbare scholieren is een leuke, informatieve en eenvoudige cursus voor middelbare scholieren waarmee ze GRATIS de basis van de Franse taal kunnen leren! Door deze cursus tot het einde te volgen, zul je zeker een veel grondiger begrip van het Frans hebben en zul je geïnspireerd raken om Frans te blijven ..
Meer info

Doelgroep: Mensen die een beetje Frans kennen en hun uitspraak willen perfectioneren., Mensen die een beetje Frans kennen en niet echt begrijpen waarom sommige woorden op een bepaalde manier worden uitgesproken...

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Een reeks Franse uitspraakregels die in detail worden uitgelegd en in praktijk worden gebracht, plus enkele leuke tongbrekers aan het einde. De cursus is onderverdeeld in kleine stukjes die klinkers, medeklinkers en lettercombinaties van elkaar scheiden, waardoor de uitspraak wordt vergeleken met geluiden die u kent. E..
Meer info

Doelgroep: Studenten die Frans willen leren spreken op een zeer eenvoudige, snelle en objectieve manier, Studenten die in het verleden geen Frans willen leren, maar het proberen, Studenten die geen ervaring hebb..

Bedrijf: Udemy     Duur: 43 minuten totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

BONJOUR ET BIENVENUE! (Hallo en welkom!) In deze cursus leert u zinnen in het Frans te bouwen en na voltooiing heeft u meer dan 50 Franse woorden geleerd. Dit betekent dat Frans niet langer iets totaal onbekends voor u zal zijn. In videolessen zal ik u door duidelijk gestructureerde lessen leiden, niet alleen grammatic..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die in het eerste of tweede jaar Frans op school leert en zijn begrip wil versterken, Iedereen die Frans wil blijven leren en de basiskennis begrijpt..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Frans voor middelbare scholieren Deel 2 is een leuke, informatieve en eenvoudige cursus voor middelbare scholieren waarmee ze GRATIS de meer complexe concepten van de Franse taal kunnen blijven leren! Het doel van deze cursus is om u te helpen meer tijden te leren en om u de kennis te geven om later meer gecompliceerde..
Meer info

Doelgroep: Individuen die gepassioneerd zijn door het leren van een vreemde taal, studenten die hoger onderwijs gaan volgen in de landen van Francofonie, zakenlieden die zaken willen doen met Fransen, mensen die..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Deze cursus biedt een complete beginnersbegeleiding van de Franse taal met de nadruk op alle vier de vereiste vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven met volledige grammaticale techniek. Het is bedoeld om Franse fundamenten te bouwen voor beginners. Het is bedoeld om u via onze inleidende onderwerpen vertr..
Meer info

Doelgroep: Iedereen die in het tweede of derde jaar van het leren van Frans op school zit en zijn begrip wil versterken, Iedereen die Frans wil blijven leren en de basiskennis begrijpt..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Frans voor middelbare scholieren Deel 3 is een leuke, informatieve en eenvoudige cursus voor middelbare scholieren waarmee ze GRATIS de meer complexe concepten van de Franse taal kunnen blijven leren! Het doel van deze cursus is om u te helpen bij het leren van meer complexe grammaticale onderwerpen en om u de kennis t..
Meer info

Doelgroep: Iedereen, mensen die naar Frankrijk reizen, mensen die Frans willen leren, mensen die meer willen weten over de Franse restaurantcultuur..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

In deze cursus geef ik je alle informatie die je nodig hebt om te genieten van een avondje uit in een Frans restaurant. Samen leren we door middel van korte video's basiszinnen en tips. Een aanbeveling krijgen, een richting begrijpen, een tafel reserveren, eten bestellen en nog veel meer. Voor elk onderdeel vind je..
Meer info

Doelgroep: Studenten die van plan zijn om in Frankrijk te studeren, professionals die op zoek zijn naar een baanwissel, taalliefhebbers, mensen die willen migreren naar Frankrijk..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Frans is een van de meest gesproken talen en wordt gesproken door meer dan 275 miljoen mensen wereldwijd. Het is ook een steeds belonende taal met veelvoudige mogelijkheden voor jonge studenten, volwassenen en professionals. Dus als je aan het onderzoeken bent of Frans de juiste keuze voor je is, dan is deze cursus iet..
Meer info

Doelgroep: Beginners in het Frans (geen kennis van het Frans nodig), studenten die Frans willen leren, studenten die op een gemakkelijke, plezierige en snelle manier Franse cijfers willen leren, ideaal voor elk..

Bedrijf: Udemy     Duur: 31 minuten totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Aan het einde van deze cursus kunt u alle cijfers in de Franse taal schrijven, lezen, spreken en verstaan. Van 0 tot 1 miljoen en zelfs meer, je hebt alle tools om in het Frans te tellen! We weten hoe moeilijk het is om Frans te leren. Maar met onze methode geven we je alle tools die je nodig hebt om Franse cijfers te ..
Meer info

Doelgroep: Volg die cursus als je FRANS wilt LEREN met een INHEEMSE LUIDSPREKER., Volg die cursus als je Frans wilt leren MET LEUKE GRAMMATICA-OEFENINGEN., Volg die cursus als je GESPROKEN FRANS in de KORTST..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 minuten totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

Franse grammatica in context: het werkwoord "zijn". Snelle en gemakkelijke Franse grammatica-serie is een uitgebreide cursus over de Franse grammatica, gegeven door Christophe Ternay, een Franse inheemse leraar, die afstudeerde in "FLE" (Frans voor buitenlanders) bij de Franse Alliantie, de meest..
Meer info

Doelgroep: Studenten en mensen die beslist Frans willen leren..

Bedrijf: Udemy     Duur: 1 uur in totaal     Richtprijs: Free     Taal: Engels    

BONJOUR À TOUS! HALLO ALLEMAAL! Deze cursus is een directe voortzetting van de eerste module van de 5 woorden Frans - Cursus 1 | De duidelijk gerichte methodecursus, die alleen al meer dan 4000 studenten op Udemy heeft. In deze module, die gebaseerd is op de "5 woorden" -methode, leert u alle essentiële con..
Meer info