Vind een opleiding

Opleidingen - Engels

Wat is Engels ?

Engels gevorderden BSO Engels Engelse Grammatica technisch engels zakelijk Engels

Engels is een wereldtaal. Ruim een derde van de wereld spreekt namelijk Engels. Ondertussen zijn Engelse termen zijn ook bij ons heel goed ingeburgerd, denk aan e-mail of website. Wie deze taal beheerst, kan zich in de hele wereld uit de slag trekken.

Engels is nog steeds de voertaal voor internationale zaken, politiek en toerisme. Zonder Engels kom je nergens, letterlijk en figuurlijk. Iedereen met internationale plannen doet er dus goed aan een woordje Engels te praten. Zelfs in een land waar het niet de voertaal is, kom je dan al een heel eind.

Wil je je Engelse taalvaardigheden verbeteren? Ontdek de online cursussen Engels die beschikbaar zijn op NHA, Laudius en Udemy. Leer vandaag nog Engels spreken, lezen, schrijven en begrijpen op verschillende niveaus.

De cursussen Engels op NHA, Laudius en Udemy zijn ontworpen om je te helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen, ongeacht je huidige niveau. Of je nu een beginner bent die de basisbeginselen van het Engels wil leren of een gevorderde student die zijn vaardigheden wil verbeteren, er zijn cursussen beschikbaar voor jouw behoeften.

De cursussen omvatten meestal interactieve lessen, audiofragmenten, oefeningen en praktische opdrachten om je te helpen de Engelse taal op een natuurlijke en effectieve manier te leren. Je leert belangrijke grammaticaregels, uitbreiding van woordenschat, idiomatische uitdrukkingen en praktische gespreksvaardigheden.

Een voordeel van het volgen van een cursus Engels op NHA, Laudius of Udemy is de flexibiliteit. Je kunt studeren op je eigen tempo en de cursusmaterialen raadplegen wanneer het jou uitkomt. Dit stelt je in staat om je Engelse vaardigheden te ontwikkelen op een tijdstip en plaats die voor jou het beste werken.

Bij het kiezen van een cursus Engels is het raadzaam om de beschrijvingen, beoordelingen en voorbeeldlessen te bekijken om een weloverwogen keuze te maken. Controleer ook of er ondersteuning wordt geboden, zoals de mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten of om deel te nemen aan discussiegroepen.

Ontwikkel vandaag nog je Engelse taalvaardigheden met de cursussen Engels op NHA, Laudius en Udemy. Verbeter je communicatievaardigheden en vergroot je kansen in zowel persoonlijke als professionele contexten.

 

Overzicht cursussen Engels


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00     

Wil jij een stapje in de wijde wereld zetten en vlot communiceren met de mensen die je tegenkomt? Of jezelf als professional op de internationale werkvloer begeven of meer kans op promotie maken? Dan is deze first-class thuiscursus ideaal voor jou! Je leert op eigen tempo de woordenschat en de grammatica die je nodi..
Meer info

Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00     

Over de hele wereld spreekt en begrijpt men Engels. Wie deze taal tot in de puntjes spreekt en verstaat, is heel fijn. Je bereidt je woordenschat en grammatica verder uit. Zo kan je elk boek, krantenartikel of gesprek aan. Wil je de Engelse taal nog beter leren beheersen en je woordenschat nog uitbreiden? Wil je..
Meer info

Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00     

Deze cursus biedt je een doorgedreven kennis van het Engels. Je kent fijne uitdrukkingen, goochelt met synoniemen en je hoeft niet meer na te denken over grammatica. Het is als een tweede moedertaal. Dien je voor je werk perfect Engels te kunnen? Dan is deze cursus de perfecte keuze! Na deze cursus kan je elke E..
Meer info

Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00     

Engels is een wereldtaal en iedereen kent wel de basis. De taal is in grote lijnen ook verstaanbaar. Maar wie zaken doet met internationale zakenpartners, spreekt beter vlot de taal. Het is ook belangrijk alle handelstermen en zakelijke uitdrukkingen te kennen. Wie vaak in contact komt met zakenrelaties, leveran..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 maanden     Richtprijs: €439.00    

Vloeiend communiceren in Business English? Dat is allesbehalve vanzelfsprekend, maar steeds vaker vereist: het bedrijfsleven zoekt mensen die uitstekend zakelijk Engels begrijpen en spreken. De cursus Business English helpt je snel op weg. De taalcursus Business English is bekroond met de English Speaking Union-..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 5 maanden     Richtprijs: €169    

Engels is de meest gesproken taal ter wereld. Je kunt er niet alleen in Engelstalige landen mee terecht, maar vrijwel overal! De cursus Engels voor beginners leidt op voor een erkend diploma en is speciaal afgestemd op mensen die geen enkele kennis van de Engelse taal hebben. De cursus is gericht op situaties die je..
Meer info

Doelgroep: Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist...

Bedrijf: Laudius     Duur: 5 maanden     Richtprijs: €169    

Heb je al enige kennis van de Engelse taal en wil je deze uitbreiden? Dan is de erkende cursus Engels A2 van Laudius een prima keuze. Engels is de meest gesproken taal ter wereld. Je kunt er niet alleen in Engelstalige landen mee terecht, maar vrijwel overal! Met deze thuisstudie leer je stap voor stap de Engelse ta..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 4 maanden     Richtprijs: €319    

Engels is niet alleen op economisch maar ook op technisch vlak wereldtaal nummer één. Handleidingen voor machines worden grotendeels in het Engels opgesteld, trainingen van internationale technici vindt veelal in het Engels plaats, technische communicatie tussen productie-faciliteiten wereldwijd vindt ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €469    

Werk je voor een internationaal bedrijf, of wil je met je eigen bedrijf de grens over gaan, en beschik je al over een goede basiskennis van de Engelse taal? Dan is deze cursus perfect voor jou! De cursus Zakelijk Engels leidt op voor een erkend diploma en leert je alles wat je nodig hebt om op internationaal niveau ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 15 mnd     Richtprijs: €249.00    

Een gesprek voeren met een internationale zakenpartner of met andere reizigers praten op een verre bestemming? Dat gebeurt meestal in het Engels. Met de cursus Engels krijg je de wereldtaal vlot onder de knie. Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Daarnaast is Engels ook nog eens de meest gesproken taal b..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 3 mnd     Richtprijs: €189.00    

Het vak Engels leren als onderdeel van het leerplan van de Examencommissie van de Vlaamse Gemeenschap? Volg de cursus BSO Engels. Na het grondig bestuderen van de leerstof ben je klaar voor het examen en behaal je zeker je deelattest. De lesstof werd conform de vakfiche van de Examencommissie opgesteld. Met ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €169.00    

Kom je tijdens je werk regelmatig in contact met Engelstalige personen? En wil je op de juiste manier communiceren in het Engels? Dan is de cursus Zakelijke Correspondentie Engels een aanrader. Veel contacten tussen bedrijven verlopen nog altijd schriftelijk. Brieven, contracten, offertes en e-mail: het valt all..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €179.00    

Beheers je de basics van de Engelse taal en wil je deze basiskennis verder ontwikkelen? Met de cursus Engels voor gevorderden leer je jouw taalgebruik perfectioneren en word je woordenschat vergroot. Tijdens de cursus oefen je lees-, luister en spreekvaardigheid. Na afloop van deze cursus beheers je de Engelse taal ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €179.00    

Snel Engels leren spreken en begrijpen? Volg de cursus Engels voor beginners. Spring is in the air. Wat doe je dan? Springen of geniet je van de lentezon? Een goede beheersing van de Engelse taal komt je altijd van pas. Tijdens je vakantie, maar ook wellicht in je werk, wanneer je films kijkt of op internet iets..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 1-3 maanden     Richtprijs: €279.00     

Ga je voor een diploma Secundair Onderwijs via de Examencommissie? Heb je moeite met het vak Engels? Dan hebben wij voor jou de perfect oplossing: een thuisstudie mét online begeleiding. Schrijf je vandaag nog in en wij stomen jou klaar voor het examen. Wij geven je een volledige cursus met alle info die..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 53 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

Verbeter je Engels met deze cursus! Zoek je naar een online cursus om Engels beginnen te leren? Wil je beginnen of ben je pas begonnen? Dan is deze opleiding ideaal om ermee te beginnen! We gaan Engels leren… in het Engels. Voor wie is deze cursus? Deze taalcursus is voor beginners. Heb je nog nooit Engels geleerd? ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 34,99    

Spreek je Engels als tweede of vreemde taal? Heb je een goed niveau van gesproken Engels, maar moet je leren spreken in formele situaties? Heb je Engels nodig voor werk- of studiedoeleinden? Moet u beleefd Engels spreken in formele situaties, zoals interviews, vergaderingen, officiële evenementen? Moet u Engels spreke..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 63 colleges - 66 uur     Richtprijs: € 199,99    

Introductie van LOGUS Uw meest krachtige en intensieve online taalcursus Engels. Het is een onmisbare Engelse taalcursus voor complete beginners in het Engels, die in de kortst mogelijke tijd het gemiddelde niveau van de gesproken Engelse taal willen bereiken. De geweldige voordelen van de Engelse taalcursus LOGUS die ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 45 colleges - 9 uur     Richtprijs: € 39,99    

..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 colleges - 43 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Laat UW interpunctie u in de steek? UW OVERLEVINGSGIDS Ben je het zat dat mensen je vertellen dat je schrijven als dat van een tienjarige is? U weet precies wat u probeert over te brengen, maar uw interpunctie faalt? Maakt het je bijna bang als mensen op het punt staan te lezen wat je hebt geschreven? Nou, je bent niet..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 19,99    

Als je niet in het Engels kunt denken, kun je het Engels niet helemaal vloeiend worden. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is waar. Door uw taal in het Engels te vertalen, kunt u niet op een natuurlijke manier communiceren. Deze cursus stimuleert je om je Engelse brein te gebruiken. Het omvat oefeningen, ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 130 colleges - 7 uur     Richtprijs: € 199,99    

Spreek zelfverzekerd Engels in deze unieke taalcursus Engels, die ideaal is voor studenten met een gemiddeld tot gemiddeld niveau Engels (A2-B1). Je verbetert je Engelse spreekvaardigheid, Engels luisteren, Engelse woordenschat, Engelse grammatica en Engelse uitspraakvaardigheden. Omvat: opdrachten en een gratis begele..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 59 colleges - 5,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

English Speaking Patterns Mastery is een cursus Engels die wordt gegeven door mij, Anthony, die Brits Engels als moedertaal heeft. Je leert Engelse patronen op een diep niveau, zodat je meer native klinkt als je Engels spreekt. Engelse patronen zijn groepen woorden (zinnen) die Engelse moedertaalsprekers keer op keer g..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 31 colleges - 4 uur     Richtprijs: € 24,99    

Als je je uitgedaagd voelt door het aantal en de complexiteit van de Engelse werkwoordstijden, doe dan mee met deze cursus voor een volledig overzicht van alle tijden in het Engels. Of u nu een elementaire, halfgevorderde of gevorderde student bent, deze cursus stelt u in staat om systematisch de werkwoordsvormen te le..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 19,99    

Sommige Engelse vaardigheden hebben veel tijd nodig om te verbeteren, maar sommige kunnen heel snel worden geleerd en onder de knie. De Engelse vaardigheden in deze cursus zijn het type waarmee u direct aan de slag kunt! Zodra u deze sleutels tot vloeiendheid onder de knie heeft, zult u meer zelfvertrouwen hebben wanne..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 32 colleges - 5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Als je moeite hebt om Engels onder de knie te krijgen, dan is deze cursus iets voor jou. Deze cursus biedt veel nieuwe methoden om je spreek-, luister- en schrijfvaardigheid te trainen, zodat je je op alle gebieden van de Engelse taal kunt verbeteren. Cursusinhoud Deze cursus omvat 5 secties. Deze secties omvatten: Sch..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Heb je al een basiskennis Engels, maar wil je je vaardigheid om te communiceren in real-life situaties verbeteren? En dat op een leuke, plezierige manier doen? Dan is Everyday English for ESL de cursus voor jou! Elke les begint met een volledig geanimeerde dialoog, die de woordenschat, grammatica en uitdrukkingen prese..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 34 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 24,99    

Bent u gefrustreerd door uw inspanningen om zinsdeelwoorden te leren en te gebruiken? Vindt u dat het uit het hoofd leren van lijsten met vertalingen niet effectief is? Bent u op zoek naar een effectieve methode om woordenschat te leren en uw luister- en spreekvaardigheid te verbeteren? Ga dan met mij mee op deze cursu..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 32 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

O'Connell Advanced Training Solutions - Uw partner in professionele Engelse training Samen behandelen we de essentiële taal die u nodig hebt om zelfverzekerd en nauwkeurig technisch Engels te spreken, luisteren, lezen en schrijven. Dit is een beginnerscursus, dus we beginnen met het opfrissen van de basis: alfabet..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 99,99    

Welkom bij de cursus Amerikaans-Engelse taal, idioom en uitspraak. Amerikanen kunnen heel moeilijk te begrijpen zijn. We praten snel. We gebruiken veel straattaal. We slaan verschillende woorden tegen elkaar om nieuwe woorden te maken. We spreken slechts delen uit van veel van de woorden die we gebruiken. Deze cursus i..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 colleges - 4,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Volledige cursus Engels - gemiddeld niveau Volledige cursus Engels - Engels spreken - Engelse grammatica Tijdens de cursus behandelt de native docent de volgende onderwerpen: Engels spreken, Engelse uitspraak, Engels schrijven, Engelse grammaticaregels en patronen inclusief Engelse werkwoorden met accent op Engelse tij..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 133 colleges - 12,5 uur     Richtprijs: € 199,99    

De English Language Intermediate Masterclass is meer dan een Engelse taalcursus. Dit is een Masterclass waar je de Engelse taal leert en echt oefent op een gemiddeld Engels niveau - je Engels spreken, je Engelse grammatica, je Engelse woordenschat, je Engels luisteren, lezen en schrijven. Je kunt 10 Intermediate Englis..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 35 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 24,99    

Studeer je Engels op een basis- of pre-intermediair niveau? Moet u uw luister- en spreekvaardigheid verbeteren? Wil je dagelijkse zinnen en uitdrukkingen reflexief kunnen gebruiken? Doe dan met mij mee in deze cursus om 320 basiszinnen te oefenen en te activeren en om vloeiender en zelfverzekerder te spreken in veel da..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 48 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus omvat: Couse gestructureerd in grammaticapakketten en oefenpakketten met alles wat je nodig hebt om je Engels gemakkelijk te verbeteren. Ondertitelde videocolleges waarin de grammaticale onderwerpen op een zeer gemakkelijk te begrijpen manier worden uitgelegd. Je oefent alles door oefeningen te doen. Veel m..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 24,99    

Wil je beter worden in Engels? Wilt u Engels lezen, schrijven, luisteren en spreken? Wil je een gevorderd niveau Engels bereiken, maar weet je niet hoe? Wil je buitenlandse vrienden maken en socializen? Heeft u op een van de bovenstaande vragen "JA" geantwoord? Dan wil ik je helpen je dromen te verwezenlijken..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 47 colleges - 4,5 uur     Richtprijs: € 24,99    

Deze cursus Spellingregels is voor zowel Brits als Amerikaans Engels gebruikers, vooral moedertaalsprekers, die zich schamen voor hun spelling en niet echt veel spelling hebben hoeven gebruiken, maar nu door e-mails, sociale media, het schrijven van rapporten, enz., Ineens moet de spelling voor werk en opleiding verbet..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 79 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus omvat: Couse gestructureerd in grammaticapakketten en oefenpakketten met alles wat je nodig hebt om je Engels gemakkelijk te verbeteren. Ondertitelde videocolleges waarin de grammaticale onderwerpen op een zeer gemakkelijk te begrijpen manier worden uitgelegd. Je oefent alles door oefeningen te doen. Veel m..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 53 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus omvat: Couse gestructureerd in grammaticapakketten en oefenpakketten met alles wat je nodig hebt om je Engels gemakkelijk te verbeteren. Ondertitelde videocolleges waarin de grammaticale onderwerpen op een zeer gemakkelijk te begrijpen manier worden uitgelegd. Je oefent alles door oefeningen te doen. Veel m..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 70 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus omvat: Couse gestructureerd in grammaticapakketten en oefenpakketten met alles wat je nodig hebt om je Engels gemakkelijk te verbeteren. Ondertitelde videocolleges waarin de grammaticale onderwerpen op een zeer gemakkelijk te begrijpen manier worden uitgelegd. Je oefent alles door oefeningen te doen. Veel m..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Leer Survival Engels voordat u op vakantie gaat! Bent u van plan om op vakantie te gaan of naar een Engels sprekend land te reizen? Ben je nerveus om met mensen te praten en jezelf verstaanbaar te maken? Wees niet! Het team van English University is er om te helpen. We hebben deze cursus Survival English for Travel and..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 99,99    

Deze cursus Engels bestaat uit vier hoofdonderdelen. Het gebruik van de juiste memoriseer-, lees- en luistermethoden zal resulteren in een hoger niveau van spreekvaardigheid Engels, dus we zullen deze verschillende vaardigheden een voor een in detail bekijken: 1) Effectief leren van de Engelse woordenschat Het eerste d..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 24,99    

Leer Engels van een volledig gekwalificeerde ESL-leraar Klinkt natuurlijker tijdens uw Engelse gesprekken Ontdek Engelse idiomen met behulp van echte voorbeelden Hallo, mijn naam is Fred en ik ben een voormalig reclameprofessional die nu Engelse les geeft in Rome, Italië. Ik heb meer dan 12 educatieve cursussen over U..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 199,99    

Deze cursus is een cursus Engels op beginnersniveau (A1-A2). De student begrijpt basiszinnen en instructies. Hij / zij kan op een heel eenvoudige manier communiceren en gebruikt onvolledige zinnen, zonder echte grammaticale inhoud. Hij / zij kan mogelijk deelnemen aan een dialoog door persoonlijke informatie te verstre..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 33 minuten     Richtprijs: € 74,99    

Effectieve communicatieve vaardigheden zijn essentieel in de 21ste eeuw. Om uw ideeën met succes over te brengen, is een goed begrip van communicatiestijlen en gedragsflexibiliteit vereist. In deze cursus leert u hoe u: Communiceer effectief in eenvoudige en beknopte taal Verbeter de luistervaardigheid om te anticiper..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

LEER HOE U ENGELSE SPREKERS BETER BEGRIJPT VAN DE AUTEUR VAN "WHADDAYA SAY" (Pearson Education, 45 drukken)! Makkelijk te begrijpen ENGELSE BIJLAGEN in elke les! Als je met Engelssprekenden moet praten, heb je deze les eerst nodig! Wat is de belangrijkste vaardigheid in het Engels? Als je "luistert"..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 70 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus is speciaal gemaakt voor Spaanstaligen die ook hun Engelse kennis, woordenschat en zinsconstructie moeten verbeteren. Je hebt een heleboel downloadbare woordenschat vertaald in het Spaans. Oefen het vertalen van zinnen van het Engels naar het Spaans en vice versa voor elk grammatica- en vocabulaireonderwerp..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 128 colleges - 14 uur     Richtprijs: € 199,99    

De English Language Advanced Masterclass is meer dan een Engelse taalcursus. Dit is een Masterclass waar je de Engelse taal leert en echt oefent op een gevorderd Engels niveau - je Engels spreken, je Engelse grammatica, je Engelse vocabulaire, je Engels luisteren, lezen en schrijven. Je kunt 10 geavanceerde Engelse taa..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 59,99    

Een uitgebreide nieuwe cursus om juridisch Engels te leren en uw 'Legal English Language Certification - Level 1 (LELC)' te behalen - (gelanceerd in februari 2017). Koop alleen op deze 'Udemy'-website, aangezien andere websites u geen directe hulp bieden van Engelse advocaten en ze u ook niet voorzien v..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 44,99    

Engels kan een moeilijke taal zijn om te leren, maar er zijn dingen die u kunt doen om het leerproces gemakkelijker te maken Hoe verbeter ik gesproken Engels? Ik heb Engels geleerd van kinds af aan, maar ik kan nog steeds niet vloeiend Engels spreken. Dit is een vraag die we vaak krijgen. De meeste Engelse taalleerders..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

In deze cursus voor halfgevorderde tot gevorderde Engelse taalleerders, maakt u een plan dat op maat is gemaakt voor uw Engelse behoeften en interesses. Je krijgt meer dan 2 uur aan tips, inclusief toegang tot mijn persoonlijke lijst met leuke hulpmiddelen en activiteiten voor het leren van talen, zodat je je niet over..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 31 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Verfraai uw taal met juwelen van IDIOMS. Deze cursus bevat interessante en effectieve videocolleges, voorbeelden en quizzen om studenten te helpen IDIOMS gemakkelijk op te nemen. Na het volgen van deze cursus wordt u verliefd op IDIOMS. U zult het in uw dagelijkse conversatie kunnen begrijpen en gebruiken. Dus begin me..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 146 colleges - 8 uur     Richtprijs: € 199,99    

Voel je niet langer een ander persoon in het Engels ... Wees vloeiend met English Language Pro en wees jezelf! Geen tijdverspilling, alleen de beste Engelse gespreksvaardigheden, woordenschat en idiomen Maak huiswerkopdrachten door middel van schrijven, videoboodschappen of audio-opnamen! Live lezingen om uw vragen in ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 7,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 38 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 24,99    

Leer Engels van een volledig gekwalificeerde ESL-leraar Klinkt natuurlijker tijdens uw Engelse gesprekken Ontdek Engelse spreekwoorden met behulp van echte voorbeelden Hallo, mijn naam is Fred en ik ben een voormalig reclameprofessional die nu Engelse les geeft in Rome, Italië. Ik heb meer dan 12 educatieve cursussen ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 41 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Leer Engels in een uur! De cursus is ontworpen om u op een andere manier te helpen met al uw Engelse vaardigheden. U leert veel over Engelse grammaticaregels, het Amerikaanse accent, luisteren, spreken, lezen en schrijven van Engelse vaardigheden. U leert meer over Engelse grammatica in Een heel eenvoudige manier. Er z..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 44 colleges - 4 uur     Richtprijs: € 44,99    

Wil je je vocabulaire uitbreiden? Wilt u meer woorden leren, gegroepeerd in onderwerpen? Voor een korte tijd? Welkom bij de cursus Engels Master: Onderwerpwoordenschat + spelgebaseerde oefeningen - de juiste plek voor jou! De cursus is zo gestructureerd dat u voor eens en altijd 100 woorden kunt onthouden, speciaal gek..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 38 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 34,99    

Deze luistercursus bevat veel adviesbrieven en reacties. De inhoud is voor de lol en is alleen bedoeld als grap. Ik vind dat de studenten die ik lesgeef op mijn universiteit echt genieten van luisteroefeningen die grappig zijn, daarom heb ik deze cursus zo ontworpen. De luisteroefeningen zullen echter uw luistervaardig..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 25 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

Een van de belangrijkste verschillen tussen moedertaalsprekers Engels en niet-moedertaalsprekers Engels is dat INWONERS IDIOMEN GEBRUIKEN. VEEL. Een van de grootste problemen van mensen die Engels leren, is dat ze nieuwe uitdrukkingen / woorden en idiomen vergeten. VEEL. Dus als je een student bent die soms nieuwe woor..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 44 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Dit is een cursus Algemeen Engels voor anderstaligen Engels. Deze cursus helpt je vaardigheden te ontwikkelen om zelfstandig te communiceren en vloeiend te worden in het Engels, de cursus behandelt onderwerpen uit de echte wereld zoals vrije tijd, banen, carrières, wereldnieuws, reizen en entertainment. Aan het einde ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 52 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 179,99    

Geef uw Engelse spreekvaardigheid een boost en vergroot uw zelfvertrouwen in een reeks veelvoorkomende Engelstalige onderwerpen. Je leert de Brits-Engelse uitspraak, verbetert je vocabulaire en verbetert je basisprincipes van conversaties. Klink meer als een native speaker Engels in 2 tot 4 weken in deze leuke korte En..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 39,99    

Leer Engels van een volledig gekwalificeerde ESL-leraar Klinkt natuurlijker tijdens uw Engelse gesprekken Ontdek Britse straattaal en uitdrukkingen met behulp van echte voorbeelden Hallo, mijn naam is Fred en ik ben een voormalig reclameprofessional die Engelse les geeft in Rome, Italië. Ik heb meer dan 12 educatieve ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

In elke video in deze cursus zal ik, Joe, aan het woord zijn, evenals een reeks presentatiedia's om u precies te laten zien wat u kunt doen om op verschillende manieren Engels te leren. Tijdens mijn carrière als leraar heb ik duizenden en duizenden studenten ontmoet. Sommigen van hen waren zeer succesvol in klaslo..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Welkom bij de cursus Engels voor beginners. Het hoofddoel van de cursus is "Onmiddellijke communicatie". Deze cursus is bedoeld om absolute beginners of valse beginners te helpen hun Engelse vaardigheden te verbeteren. De belangrijkste focus van de cursus is: Grammatica Woordenschat Uitspraak Gesprek Na het a..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 44,99    

Onze cursussen zijn enorm populair. Onze andere cursus "Polite English in Forty Minutes" (door dezelfde instructeur, Cerys Vaughan) kreeg 1.000 studenten in de eerste 5 dagen. Wat sommige studenten hebben gezegd over die cursus: Het is een geweldige cursus beleefd Engels. Iedereen moet deze cursus volgen. Gew..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Leer eenvoudig Engels! Leer in 23 korte video's alle basisprincipes die u moet weten. Deze cursus is voor iedereen die basis Engels wil leren voor dagelijkse dingen en reizen. Je leert: basisgroeten, bestellen in een restaurant, winkelen, naar een luchthaven en hotel gaan en plaatsen zoeken en informatie vragen Je ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 31 colleges - 9 uur     Richtprijs: € 99,99    

Breng je Engels naar een hoger niveau met behulp van het handige dagelijkse korte lesformaat! Wil je je Engels verbeteren door weg te blijven van die vervelende veelgemaakte fouten die we allemaal maken? Wil je een handige cursus Engels volgen die een gemakkelijk te volgen dagindeling biedt om je op het goede spoor te ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 30 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 199,99    

Deze cursus helpt je om duidelijk Engels te spreken en geeft je een beter begrip van de Engelse grammatica. Ik heb 10 essentiële stappen opgenomen die voor succes op de lange termijn zorgen en van Engels een leuke, gemakkelijk te leren taal maken. Ik heb deze cursus ontwikkeld voor mensen die hun alledaagse Engels wil..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 38 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

Engels leren en een zelfverzekerde communicator in de Engelse taal worden, is iets dat je leven kan verrijken en zoveel nieuwe kansen kan openen. Maar als ervaren leraar Engels weet ik dat het vaak moeilijk en eng kan zijn om een nieuwe taal te leren. Ik ben hier om u te helpen leren in een tempo dat u prettig vindt, e..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 64,99    

..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 69 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Ben je het zat om steeds weer dezelfde oude uitdrukkingen te bestuderen? Gefrustreerd met phrasal-werkwoorden? Ben je bang dat je dwaas klinkt door idiomen te gebruiken? Dan is Advanced English Conversation de cursus voor jou! In deze cursus zullen we de gewone alledaagse taal bestuderen die elke moedertaalspreker gebr..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 41 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 59,99    

Ons doel is om een verbetering van UW vloeiend Engels te garanderen. Wie zegt dat we onderweg geen plezier kunnen hebben? Deze unieke cursus zal u aan het lachen maken terwijl u belangrijke Engelse woordenschat en idiomen leert, oefent en uitspreekt. Test je kennis met verhalen, herhaal gesprekken en quizzen. In deze c..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 98 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 69,99    

Verliest u betere banen en carrièremogelijkheden omdat u niet vloeiend Engels spreekt? Uw zoektocht is voorbij. Ik heb deze fase doorgemaakt en ik kan je pijn begrijpen. Ik heb de afgelopen 12 jaar veel mensen geholpen deze uitdaging te overwinnen en een betere beloning te krijgen. Deze cursus omvat de beste technieke..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 36 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 119,99    

Onze cursus geeft je alles wat je nodig hebt om met een goed cijfer te slagen voor het Cambridge First Certificate English-sprekende examen. Je coach Tony zal: geven u de logistiek en timing van elk onderdeel van het examen verbeter uw persoonlijke woordenschat upgrade uw structuren naar een meer geavanceerd niveau ver..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 134 colleges - 10,5 uur     Richtprijs: € 199,99    

⭐ Masterclass voor beginners in het Engels ⭐10 cursussen in 1! is meer dan een Engelse taalcursus. Dit is een masterclass waar je de Engelse taal leert en echt oefent op een beginnersniveau Engels - je Engels spreken, je Engelse grammatica, je Engelse vocabulaire, je Engels luisteren, lezen en schrijven. Je kunt 10..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 49 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 49,99    

Verbeter uw Engelse vaardigheden allemaal samen In deze cursus zullen studenten in staat zijn om veel vaardigheden te verbeteren, zoals luisteren, woordenschat, grammatica en uitspraak Deze cursus is bedoeld voor basisstudenten en studenten die moeite hebben met het begrijpen van basisgrammatica, woordenschat en luiste..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 49 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 199,99    

Leer vloeiend Engels met debatten: Express Yourself Clearly is een taalcursus Engels die is ontworpen om Engelse leerlingen te helpen vloeiend Engels te spreken, en hun Engelse spreekvaardigheid en zelfvertrouwen. Stel je voor dat de volgende keer dat je je echt wilt uiten ... je dat echt kunt. Engels leren is een reis..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Nieuwe inhoud toegevoegd op 3 maart 2016! Nieuwe secties toegevoegd voor wiens vs. wie is; los versus verlies; had moeten, zou hebben, zou kunnen hebben; en de juiste spelling van definitief. --- Leer Engelse grammatica van een native speaker Engels en voormalig wiskundeleraar! Ja, grammatica wordt meestal niet onderwe..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Basic English Module 1 is een cursus voor anderstaligen Engels die zich richt op het ontwikkelen van uw spreekvaardigheid, uitspraak, basisgrammatica, luister- en leesvaardigheid. Aan het einde van deze cursus bent u in staat Stel jezelf en anderen voor. Vraag en geef persoonlijke basisinformatie over uw huis, uw bezit..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 colleges - 36 minuten     Richtprijs: € 39,99    

Hallo, Moet u telefoontjes met buitenlanders afhandelen? Is het moeilijk om ze te begrijpen en u uit te drukken zoals u dat wilt? Deze cursus laat zien hoe u dat moet doen bellen oproepen ontvangen de gesprekken in de wacht zetten en doorverbinden, een spraakbericht opnemen, berichten opnemen en inspreken omgaan met mo..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 45 colleges - 4,5 uur     Richtprijs: € 44,99    

Deze speciaal samengestelde cursus helpt Engelse taalleerders om zich voor te bereiden op het internationale Engelse vaardigheidsexamen, de TOEIC (Test of English for International Communication) en andere Engelse taalvaardigheidsexamens (IELTS, TOEFL, iTEP, TELC, TSE, TWE en anderen). Het is ook gunstig voor elke ESL-..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 32 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 59,99    

Het zoeken naar een baan kan stressvol zijn. Als je nerveus bent omdat je interview in het Engels zal zijn en dit niet je moedertaal is, dan zijn deze lezingen iets voor jou. In deze cursus leer je de taal van sollicitatiegesprekken, specifieke woordenschat, correcte grammatica, welke vragen je kunt verwachten en hoe j..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 202 colleges - 6 uur     Richtprijs: € 49,99    

* 200 lessen * van grote en gewone idiomen, uitdrukkingen en nuttige zinnen die u moet leren * Is het soms moeilijk te begrijpen wat Engelssprekenden tegen je zeggen? Wilt u meer zelfvertrouwen krijgen als u Engels spreekt? Zou je willen dat je vloeiender en natuurlijker Engels zou kunnen spreken, dan is deze cursus ie..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 45 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 44,99    

Beheers Engels door belangrijke Idiomen te leren met 8 leuke verhalen Is deze cursus iets voor jou? Kijk wat andere studenten zeggen ......... ★ ★ ★ ★ ★ - Tomas Heinrich - "Ik vind deze cursus erg leuk. Het is een goede manier om de Engelse Idioom te leren met deze verhalen die erg interessant zijn. Ik d..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 34 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 89,99    

De cursus is voor leerders van het Engels die in IT werken of informatietechnologie of aanverwante onderwerpen studeren. Het bevat ongeveer 140 IT-woorden en -zinnen en 8 zorgvuldig gekozen grammatica-onderwerpen om u te helpen zelfverzekerder te spreken op het werk en over het werk. De cursus is overzichtelijk en opge..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 23 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 39,99    

INTELLIGENTE GESPREKKEN Deze Engelse conversatieworkshop is voor studenten die hun woordenschat willen uitbreiden en een hoger niveau van Engelse luister- en begripsvaardigheden willen bereiken. Als je de traditionele Engelse cursussen zat bent en een open geest hebt, dan is dit de cursus voor jou! CURSUS DOELSTELLINGE..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 27 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

ENGELS SPREKEN MET GEMAK EN VLUCHTIG! Deze cursus is ontworpen door een gekwalificeerde en ervaren lerares Engels en de studenten aan wie ze les heeft mogen geven. Verbeter uw Engels spreken door middel van leuke en interactieve lezingen! Diana zegt: "... Es muy claro, fácil de entender y dinámico. Muy recomenda..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 72 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Kinderrijmpjes zijn een gemakkelijke en leuke manier om Engels te leren. Ze helpen u uw Engelse uitspraak te oefenen en uw spreekvaardigheid in het Engels te verbeteren. Veel plezier met het oefenen van Engels spreken. Leer meer Engelse woorden: bouw uw Engelse woordenschat op. Oefen Engelse woordpatronen. Bouw zelfver..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 87 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus is speciaal gemaakt voor Spaanstaligen die ook hun Engelse kennis, woordenschat en zinsconstructie moeten verbeteren. Je hebt een heleboel downloadbare woordenschat vertaald in het Spaans. Oefen het vertalen van zinnen van het Engels naar het Spaans en vice versa voor elk grammatica- en vocabulaireonderwerp..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 74 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus is speciaal gemaakt voor Spaanstaligen die ook hun Engelse kennis, woordenschat en zinsconstructie moeten verbeteren. Je hebt een heleboel downloadbare woordenschat vertaald in het Spaans. Oefen het vertalen van zinnen van het Engels naar het Spaans en vice versa voor elk grammatica- en vocabulaireonderwerp..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus Engels dicteren voor beginners zal uw Engelse luistervaardigheid en schrijfvaardigheid verbeteren. U kunt luisteren naar Ken, de Brits-moedertaalspreker, die korte Engelse dictaten geeft. Het is jouw taak om precies op te schrijven wat Ken zegt. Door dit te doen, verbetert u uw Engelse grammatica door korte..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 81 colleges - 8,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

De video's in deze cursus zijn bedoeld voor alle niveaus van Engelssprekenden. U kunt deze cursus gebruiken om uw begrip van de Engelse grammatica te verbeteren door de video's te volgen en daarna de downloadbare oefeningen te voltooien. Gebruik deze cursus om uw woordenschat een boost te geven en de meest voor..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 33 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 44,99    

Hey hoe gaat het met je? Welkom bij de Master TOEIC Listening Test-cursus waar je de nodige vaardigheden ontwikkelt om goed te presteren op de TOEIC Listening-test. Wat is TOEIC? TOEIC staat voor Test of English for International Communication. Dit is een Engelse taalvaardigheidstest voor niet-moedertaalsprekers Engels..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 58 colleges - 8 uur     Richtprijs: € 149,99    

Verbeter uw Engels spreken en woordenschat en ga nooit verloren voor woorden! Ben je het zat om steeds weer dezelfde woorden te gebruiken? Voel je je ooit gefrustreerd omdat er nog veel meer is waarover je zou willen praten, maar je hebt de woorden niet om te zeggen wat je wilt? Staat er een tentamen op het programma e..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 30 colleges - 17 uur     Richtprijs: € 49,99    

Wilt u Engels leren, maar komt u niet aan de slag of valt u snel uit? Uw Engelse lessen niet interessant genoeg? Kunt u geen vaste tijd vinden om Engels te studeren en te leren? Heb je geen native speaker Engels om Engels te leren en mee te studeren? Als jij dit bent, dan is deze cursus Engels leren uitstekend voor jou..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 91 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Deze cursus is speciaal gemaakt voor Spaanstaligen die ook hun Engelse kennis, woordenschat en zinsconstructie moeten verbeteren. Je hebt een heleboel downloadbare woordenschat vertaald in het Spaans. Oefen het vertalen van zinnen van het Engels naar het Spaans en vice versa voor elk grammatica- en vocabulaireonderwerp..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 19 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Wat ga ik leren? Leer geavanceerde Engelse grammatica Begrijp en oefen met geavanceerde Brits-Engelse uitspraak Gevorderde Engelse woordenschat kunnen gebruiken voor verschillende onderwerpen en gesprekken Hoe zal ik leren? In deze cursus leren we alle gebieden van de Engelse taal op gevorderd niveau. Dit is een zeer n..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 35 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze cursus is bedoeld om docenten van zeer jonge leerlingen Engels als tweede taal te helpen uitblinken. Het is specifiek bedoeld voor leerkrachten die Dragonfly English Learning System in hun klas zullen gebruiken om kinderen vanaf 2 jaar en tot eerste klassers les te geven. Ons systeem is gebaseerd op Doman's me..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 28 colleges - 6 uur     Richtprijs: € 19,99    

Welkom bij Real World English Idioms! Deze cursus leert 100 zinnen die u zullen helpen bij het communiceren met Engelse moedertaalsprekers. Zelfs Engelse taalleerders die geweldige grammatica en woordenschat hebben, hebben moeite om te communiceren met native speakers (Brits, Noord-Amerikaans en Australisch). Dit komt ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 75 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 49,99    

Welkom bij de spoedcursus Vloeiend Engels. Deze cursus is ontworpen om u te helpen 100% zelfverzekerd en vloeiend te worden, waar en wanneer u Engels spreekt. De spoedcursus vloeiendheid Engels is vanaf de basis opgebouwd, met één doel voor ogen; om u te helpen vloeiend en zelfverzekerd Engels te spreken. In deze cur..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Het leren van idiomen en uitdrukkingen is een noodzakelijke stap om uw Engels te verbeteren. In deze cursus zul je in staat zijn om de meest voorkomende Engelse idiomen te leren op een uiterst gemakkelijke manier die je tijd en moeite zou besparen bij het studeren. Alle video's zijn in whiteboard-animatie, zodat u ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Heeft u moeite met het bedenken van leuke activiteiten om kinderen tussen 4 en 12 jaar te leren? Wil je meer leuke activiteiten leren die je werk als docent veel gemakkelijker maken? Wil je enkele geheimen kennen waardoor je altijd nieuwe originele activiteiten kunt bedenken? wil je leren hoe je het leerproces op de ju..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Veel Engelse taalleerders, ondanks een goede grammaticale kennis en een breed vocabulaire, vinden dat ze moeite hebben om te communiceren met Engelse moedertaalsprekers, wat vaak te wijten is aan het niet begrijpen van de vele idiomatische uitdrukkingen die zowel in het bedrijfsleven als in alledaagse situaties worden ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 89,99    

LAATSTE: Cursus laatst bijgewerkt op 21 september 2017 ************************************************** In 7 korte dagen een gesprek kunnen beginnen en voeren ++++++++++++++++++++++++ Over deze cursus: 2000+ studenten in de eerste 2 dagen! Er zijn geen werkboeken, cd's of iets anders vereist Volledige, gratis lev..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

* Volledige toegang tot interactief e-tekstboek, quizzen en 6 afleveringen van Engels leerplezier! (+ 1 bonusaflevering = 7 totaal) Als universitair docenten van Engelse studenten is ons team altijd op zoek naar boeiend online videomateriaal. Het meeste van wat we momenteel beschikbaar vinden, is echter droog, fantasie..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Het is tijd voor een andere aanpak. In de drukke zakenwereld van vandaag moet de manier waarop we wereldwijd communiceren duidelijk, beknopt en snel zijn. Om die snelheid, duidelijkheid en beknoptheid te bereiken, is een andere benadering vereist van de manier waarop u uw e-mails schrijft en communiceert met uw interna..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 29,99    

Bent u het beu om dezelfde fouten in het Engels te maken? Wilt u duidelijker en nauwkeuriger spreken en schrijven? Wil je dat mensen je serieuzer nemen in professionele en academische situaties? Of moet je een hoge score halen op een examen zoals de IELTS, TOEFL of CAE? Dan is deze cursus iets voor jou! Deze cursus omv..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 40 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 59,99    

In deze cursus vindt u 40 meest gebruikte woorden in de Engelse talen en leert u hun vervangende woorden, hun specifieke definities en de voorbeelden van hoe u ze kunt gebruiken. Na elke les zijn er quizzen die uw kennis testen over andere alternatieven voor de veelgebruikte woorden in de voorgaande les, en een uitgebr..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 263 colleges - 4,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Wilt u zelfverzekerd worden in het luisteren naar het Engels en beginnen met het begrijpen van Engelssprekenden? Dan is deze cursus iets voor jou! DE HOOGTEPUNTEN VAN DE CURSUS: 4,5 uur video op aanvraag 12 Luisteroefeningen met een Amerikaanse moedertaalspreker Quizzen na elk luistercollege Woordenschatquiz aan het ei..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 55 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 59,99    

Dit is een basiscursus ESL (Engels als tweede taal) op hoog niveau, bedoeld voor degenen die al enige tijd in het verleden reguliere Engelse lessen hebben gevolgd, maar die nog niet helemaal de basiselementen van de Engelse taal kunnen begrijpen, zoals; werkwoord te zijn, verschillende voornaamwoorden, hulpwerkwoorden,..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 39,99    

Met deze cursus 'Marathi leren van het Engels' kunt u in het Marathi, de moedertaal van Maharashtra, India, spreken. Meer dan 110 miljoen mensen spreken Marathi en is de twintigste meest gesproken taal ter wereld. Het zal zeker dienen voor degenen die Marathi leren wanneer ze naar Mumbai / Maharashtra reizen. D..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 48 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 39,99    

Ben je zenuwachtig over je aanstaande Engelse sollicitatiegesprek? Volg deze cursus en geef jezelf de boost die je nodig hebt om aangenomen te worden! Als je geen Engelse moedertaal bent en je voorbereidt op een Engels sollicitatiegesprek, is deze cursus een must. Je leert meer dan 50 algemene sollicitatievragen voor s..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 25 colleges - 4 uur     Richtprijs: € 59,99    

Wat ga ik leren? Leer tussenliggende Engelse grammatica Begrijp en oefen met Intermediate Brits-Engelse uitspraak In staat zijn om Intermediate Engelse woordenschat te gebruiken voor verschillende onderwerpen en gesprekken Hoe zal ik leren? In deze cursus leren we alle gebieden van de Engelse taal op gemiddeld niveau. ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 80 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 84,99    

Deze cursus is speciaal gemaakt voor studenten die snel willen evolueren naar vloeiend Engels en die de basiselementen van de Engelse taal al kennen, zoals het hulpwerkwoord DO, het werkwoord TO BE, een goede algemene woordenschat hebben en een goed begrip hebben. van de Engelse tijden. Door deel te nemen aan deze less..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 45 colleges - 5,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Hallo leerlingen Welkom bij de basiscursus Engels en wiskunde voor beginners. Deze cursus is eigenlijk bedoeld om de beginners kennis te laten maken met de basisprincipes van de Engelse taal en de basisprincipes van wiskunde. Iedereen, of het nu een kind, een beginner of zelfs een niet-moedertaalspreker is, kan de eenv..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 98 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

De cursus bevat 11 secties en vier blokken in elke sectie: SAY, PLAY, SING, LEARN ZEG - je oefent korte fonische rijmpjes via opnames, print onze kaarten. Je moet ook huiswerk maken en je eigen rijmpjes maken met voorgestelde woorden SPELEN - met behulp van eenvoudige video's teken je dieren die relevant zijn voor ..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

Dit is een cursus Engels voor gevorderden voor anderstaligen Engels. Deze cursus helpt je van halfgevorderden naar het beheersen van geavanceerde Engelse onderwerpen. Aan het einde van deze cursus ontwikkel je vaardigheden om zelfstandig te communiceren en vloeiend Engels te spreken. De cursus behandelt onderwerpen uit..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Engels of een andere taal leren spreken was vroeger hard werken, hard studeren, zoveel nieuwe woorden proberen te onthouden en uit te spreken, een lange periode met zoveel echt saaie lessen, veel tijd kosten om heel weinig te leren . Dat is allemaal veranderd met iMagicEnglish. Deze nieuwe methode is gemakkelijk en gra..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 54 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 49,99    

Als je je saaie en ineffectieve ESL-lessen wilt transformeren in een leuke, boeiende en efficiënte omgeving, dan zal deze cursus je helpen dat te bereiken door het volgende te begrijpen en te leren: De tekortkomingen van de bestaande benaderingen van VSV-onderwijs Principes voor het leren van de moedertaal Hoe het twe..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Een basisinleiding tot het gebruik van Engels door Dr. Raymond Connors, een ervaren en gekwalificeerde internationale universiteits- en hogeschooldocent in Academisch, Zakelijk en Examen Engels, evenals Algemeen Engels. Interactieve uitspraakoefeningen en woordenschatopbouw met geleidelijke introductie van grammaticale..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Je hebt een Engelse fout gemaakt en je voelt je zo beschaamd! Bent u het beu om steeds weer dezelfde fouten in het Engels te maken? Je gezicht voelt warm aan en je zou graag willen verdwijnen. Dat is goed. Schaamte is universeel en iedereen maakt fouten bij het leren van een nieuwe taal. Wanneer u een nieuwe taal leert..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Veel mensen willen echt een tweede taal leren. Ze begrijpen dat het kennen van een tweede taal hen betere kansen op werk en nieuwe ervaringen geeft en hen in staat stelt meer geld te verdienen. Het kan echter om een aantal redenen behoorlijk moeilijk zijn om een goed niveau van taalvaardigheid te bereiken. Een van de b..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Veel voorkomende Engels gesproken en geschreven fouten. 1 cursus helpt u om zinvolle zinnen te maken. Deze cursus helpt alle Engelse studenten om Engelse grammatica goed te leren.Als je goed wilt schrijven of spreken, moet je goede structurele zinnen maken in de Engelse grammatica.Deze cursus geeft je verschil in Engel..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 15 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 199,99    

Engels leren met liedjes en muziek ⭐ Engelse taalcursus is een Engelse taalcursus die je leert HOE je de Engelse taal en Engelse grammatica leert met populaire liedjes en muziek in de Engelse taal. * LET OP: IK KAN DE NUMMERS NIET OP UDEMY SPELEN - IK VERTEL JE NAAR WELKE NUMMERS JE NAAR HEN LUISTERT EN HOE JE ENGELS..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Echt Engels, is het? Goed idee, toch! Ja, is het niet! Zullen we het niet bestuderen? Begrijp me, nietwaar? Nou, je zult het begrijpen, nietwaar! De focus ligt op SPREKEN, INTONATIE en UITZONDERING. Ja, zeker, is het niet! We gaan moedig waar geen grammaticaboek durft te gaan! (Star Trek-fans zullen dit herkennen!) Je ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 32 minuten     Richtprijs: € 39,99    

Welkom om elke taal te leren door middel van een dagelijkse activiteitencursus! Deze cursus is gemaakt om u te helpen een goed plan te maken en een duidelijke visie te hebben over hoe u uw volgende taal op een gemakkelijke en leuke manier gaat leren. Deze cursus is gemaakt om je helemaal tevreden te stellen, ofwel denk..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 35 minuten     Richtprijs: € 39,99    

Hallo, Bereid je je voor op een sollicitatiegesprek waarbij Engels wordt gesproken? Deze cursus laat zien hoe om het sollicitatiegesprek te starten om mensen te begroeten en aan te spreken om jezelf voor te stellen en te praten over je ervaringen uit het verleden om te praten over uw sterke punten en capaciteiten om ov..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 30 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

Als je al jaren Engels hebt gestudeerd, maar nog wel eens een beginner voelt, of als je niet zeker bent van je spreekvaardigheid, dan is deze cursus iets voor jou. Het is niet alleen ontworpen om u te helpen vloeiend te spreken, maar, nog belangrijker, om de manier waarop u Engels leert te veranderen. Ik zal de tools m..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 199,99    

Engelse grammatica leren met films ⭐ Engelse taalcursus is een Engelse taalcursus die je leert HOE je Engelse grammatica kunt oefenen op een leuke en boeiende manier die honderden studenten heeft geholpen om Engelse grammaticaregels en -structuren te onthouden zonder saai studeren. Is het je ooit opgevallen dat veel ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 190 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

Mensen die in een gesprek moeiteloos idiomen correct gebruiken, maken indruk op mij. U moet ze echter correct gebruiken, want als u dat niet doet, zult u als een dwaas overkomen. Daarom heb je deze cursus nodig. Kent u de betekenis van deze zin: Ik heb via via gehoord dat Mary zwanger is. Wat dacht je van.... Ik ben ba..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 40 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 59,99    

Welkom! Als je op zoek bent naar een cursus om gewoon achterover te leunen, te ontspannen en te luisteren en oefeningen te herhalen, dan wil je misschien naar een andere cursus kijken. Deze cursus is ontworpen om erg INTERACTIEF te zijn, en ik ga je vragen om er een beetje werk van te maken. Net als in een ECHTE klas. ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Als je 3 jaar of langer Engels leert (ook op school) en nog steeds niet 100% tevreden bent met je niveau of voortgang, dan is deze cursus iets voor jou :) Deze cursus laat je de redenen zien waarom je je ongelukkig voelt met je niveau van Engels, omdat het zich richt op de 6 meest voorkomende problemen die bijna alle s..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 62 colleges - 10 uur     Richtprijs: € 19,99    

Cursusontwerper: Qadar Khan Bijgewerkt maart 2018 Cursusdocent: Enas Al-Sayed: docent Engels met specifieke interesse in cursussen Engels-Arabisch. Heb je je ooit afgevraagd hoe je je Engels kunt verbeteren? Waarschijnlijk heb je dat altijd al gewenst, maar misschien kon je dat doel niet bereiken omdat: Je kon geen tij..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 39 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 199,99    

Learn English Adjectives: 102 Advanced Adjectives in Stories is een cursus die u veel geweldige Engelse woordenschat leert in de context van boeiende verhalen, en u vervolgens de definities leert met verdere voorbeelden. Stop met het gebruik van dezelfde oude Engelse bijvoeglijke naamwoorden en Engelse woordenschat die..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Heb je je ooit nerveus, verlegen en beschaamd gevoeld toen je in een gesprek sprong en weet je niet de geschikte onderwerpen om een gesprek gaande te houden in een internationale omgeving? Dit is een veelvoorkomend probleem en u bent niet de enige! Hier ben je aan het juiste adres om je netwerkreis in het Engels te beg..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus is bedoeld om jonge kinderen te helpen bij hun eerste stappen in het leren van de Engelse taal. De kindgerichte communicatiematerialen zijn bedoeld voor kinderen van 5 tot 7 jaar. De structuren en woordenschat die in de cursus worden behandeld, zijn gebaseerd op het huidige curriculum voor Engels als tweede..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 29 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Dit is een cursus voor studenten die het Engelse alfabet willen leren met Amerikaans-Engelse uitspraken. Elke letter van het alfabet krijgt speciale aandacht in individuele videolessen die plaatjes uit het afbeeldingswoordenboek presenteren met speciaal gekozen woordenschatwoorden om studenten te helpen de klanken van ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 65 colleges - 8 uur     Richtprijs: € 79,99    

Het is een feit dat geschreven Engels en gesproken Engels heel verschillend zijn. Het is waarschijnlijk de reden dat u hier naar deze cursus kijkt. Je vraagt je misschien ook af: "Wat is de beste manier om gesproken Engels te leren?" Als je echte native Engelse uitdrukkingen onder de knie wilt krijgen, moet j..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Master the Conditionals is een DRIE-GANGEN-SERIE die u stap voor stap van de BASIS naar de GEAVANCEERDE formulieren brengt die moedertaalsprekers gewoonlijk gebruiken. Beheers de Conditionals 1 FUNDAMENTALS Doe het vanaf het begin goed Beheers de voorwaarden 2 VARIATIES Alles wat u moet weten over de VARIATIES van de V..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Welkom bij Slanguagelearn! Casual Brits Engels eenvoudig gemaakt met zinnen, idiomen en unieke woordenschat die u nergens anders zult vinden. Als iemand je vraagt of je 'hem een pond kunt lenen?' of klaagt dat het "verdomd regenende katten en honden" is, kun je reageren Als je denkt dat je niet zeker ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 24,99    

Wat ga ik leren? Leer Engelse grammatica voor gevorderden Begrijp en oefen met Intermediate Brits-Engelse uitspraak In staat zijn om Intermediate Engelse woordenschat te gebruiken voor verschillende onderwerpen en gesprekken Hoe zal ik leren? In deze cursus leren we alle gebieden van de Engelse taal op Upper-Intermedia..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 42 minuten     Richtprijs: € 74,99    

Laat mij je moedertaal Engels sprekende beste vriend uit New York City zijn met wie je kunt luisteren, leren en oefenen met Amerikaans jargon en andere nuttige termen. New York City is de stad die nooit slaapt! Met zoveel culturen en talen die zich hier vermengen en vermengen, is het gemakkelijk te zien hoeveel kleurri..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 44 colleges - 4 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze cursus leert complete beginners om Engels te leren spreken. Het behandelt de basistaal Engels die ze nodig hebben voor het dagelijks leven en communicatie in een Engelssprekend land, of wanneer ze met mensen in het Engels communiceren. De cursus biedt spreek-, luister-, lees- en schrijfactiviteiten om deze belangr..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 44,99    

Als je naar vloeiend Engels werkt, is het verbeteren van je luisterervaring iets waar je je op moet concentreren. De Britse raad heeft verklaard dat 45% van de communicatie luistert, dus het is belangrijk dat we dit naast onze spreekvaardigheid ontwikkelen! In deze cursus heb je de mogelijkheid om: Luister naar verschi..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 81 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Onze cursus Engels Idioom stelt u in staat om veelgebruikte uitdrukkingen in de Engelse taal te begrijpen. Zonder kennis van idiomen en hun betekenis, zou je merken dat je een gesprek dat je hebt gevoerd niet begrijpt. Als je deze cursus eenmaal onder de knie hebt, zul je het een stuk comfortabeler vinden om in het Eng..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 28 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus biedt een breed scala aan Engelse woorden en uitdrukkingen die dagelijks in verschillende levenssituaties kunnen worden gebruikt. Het gepresenteerde materiaal zal de weg banen om in het Engels te studeren en te reizen. Lifestyle English bestaat uit 9 unieke onderwerpen met de meest relevante woorden en uitd..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 66 colleges - 7,5 uur     Richtprijs: € 79,99    

Heb je dit bij het kijken naar een Amerikaanse film ooit tegen jezelf gezegd? 'Ik begrijp elk woord, maar ik heb geen idee waar hij het over heeft!' Als jij dit bent, is deze cursus voor jou gemaakt. We zullen de meest voorkomende Engelse uitdrukkingen, idiomen en straattaalzinnen leren die Engels moedertaalspr..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 34 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 24,99    

We behandelen voorzetsels van tijd, hun regels, hoe ze te gebruiken, hoe ze te bestuderen en hoe ze correct kunnen worden geïmplementeerd tijdens het spreken. Deze cursus gebruikt natuurlijke gesprekken als voorbeelden om u te helpen de informatie die u hebt geleerd te onthouden en vast te houden. Voorzetsels zijn mee..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 74,99    

Steeds meer studenten over de hele wereld studeren Engels! Met een competitieve arbeidsmarkt en een stijgend niveau van internationale examens, is academisch Engels nog nooit zo belangrijk geweest. Wilt u uw Engels verbeteren? Na het succes van mijn eerste cursus, 'Essential Academic English: Biology', heb ik d..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 99,99    

Wilt u een B2-certificaat Engels hebben? Wil je naar een Engels sprekende universiteit gaan? Wilt u uw kansen op een baan verbeteren? Deze cursus is bedoeld om u voor te bereiden op het Cambridge: First Certificate (FCE) B2-niveau Engels examen. Dit is een wereldwijd erkend taalexamen - geaccepteerd door veel onderwijs..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 121 colleges - 6 uur     Richtprijs: € 89,99    

Engels staat vol met verwarrende woorden. Bekijk deze eens: Bekwaam en bekwaam Effect en effect Goed en wel Wie en wie Door het verkeerde woord te zeggen of te schrijven, verpest u mogelijk uw kansen om de gewenste score te behalen in de IELTS-, TOEFL-, TOEIC- of andere examens. Tijdens een sollicitatiegesprek kan uw i..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Leer Engels voor toerisme: de basis leert de Engelse woordenschat die essentieel is voor de toeristenindustrie. Quizzen voor deze cursus zijn opgenomen in de video's en ik beantwoord graag alle aanvullende vragen tijdens de cursus. Dit is een cursus die geschikt is voor mensen met een gemiddeld niveau Engels en hog..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Dit is een Engelse communicatiecursus die geschikt is voor Vietnamese studenten die hun Engelse taalvaardigheid willen oefenen en verbeteren. Het zou goed moeten zijn om dit samen met een partner te leren. Luister en bekijk de video's niet alleen. Het wordt aangemoedigd om direct na elke les te oefenen. Bouw uw woo..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 28 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Amerikanen gebruiken de hele tijd idiomen. Wat zijn idiomen? Idioom is een groep woorden die één betekenis hebben in plaats van individuele betekenissen voor elk woord. Bijvoorbeeld: "Hij is gemaakt van geld", betekent dat hij veel geld heeft. Het is een uitdrukking met een specifieke betekenis. U kunt gram..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Op mijn ESL-school ben ik van mening dat Engels leren net zo leuk en leerzaam moet zijn en daarom heb ik een geheel nieuw concept bedacht om studenten betrokken te houden terwijl ze leren. Het heet 'English On A Box'. Als ervaren Engelse leraar in de moedertaal die de afgelopen zes jaar met kleuters, lagere en ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 55 colleges - 7 uur     Richtprijs: € 79,99    

Als Engels je tweede taal is, kan het erg frustrerend zijn om je achter het gesprek te voelen als je met Engelse moedertaalsprekers praat. Waarom gebeurt dit? Een reden is dat Engelse moedertaalsprekers veelvoorkomende uitdrukkingen gebruiken die uit de cultuur komen. Dat betekent dat als je naar elk woord in de zin ki..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 99,99    

Wil je de wereld rondreizen, je kansen op een baan verbeteren, naar universiteiten gaan en je leven beter maken? We laten u zien hoe u kunt slagen voor het CAE-luisterexamen: C1 Advanced. Bekijk mijn promovideo en voorbeeldvideo's! Met dit examen kun je: Bezoek veel universiteiten in Engelssprekende landen! Krijg n..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 42 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Studenten zullen de grammaticaregels leren voor het leren van IN / AT / ON, wat vaak een verwarrend onderwerp is voor veel Engelse studenten. In deze les leer je de regels en zullen we verschillende voorbeelden doorlopen voor het gebruik van deze voorzetsels, samen met veel gangbare zinnen die worden gebruikt met deze ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze cursus is bedoeld om u inzicht te geven in de tegenwoordige tijden en de verschillen daartussen uit te leggen. Na het voltooien van deze cursus, zult u in staat zijn om te begrijpen en te weten wanneer u een individuele tegenwoordige tijd moet gebruiken. Vanuit mijn eigen onderwijservaring schrikken studenten ervo..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 74 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

In deze uitgebreide cursus leert u vloeiend Amerikaans Engels te spreken. Je leert hoe moedertaalsprekers dingen daadwerkelijk uitspreken, en je leert de speciale woorden en grammatica die uniek zijn voor vloeiend gesproken Engels. De cursus is opgebouwd rond een audioverhaal. Elk hoofdstuk wordt vervolgens opgedeeld i..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 42 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Je bent misschien een toevallige bezoeker, of U bent zich nu bewust van het belang van Engelse communicatie. Gefeliciteerd! Omdat het nemen van de eerste stap bij elke verandering altijd de meest noodzakelijke gebeurtenis is. "Deze cursus helpt je om je Engelse (spreken, luisteren, lezen, schrijven) vaardigheden t..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 27 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 69,99    

MEER DAN 200+ SUCCESVOLLE STUDENTEN HEBBEN DEZE CURSUS REEDS GEWEEST! LAATSTE: Cursus laatst bijgewerkt op 21 september 2017 ************************************************** Leer de Engelse uitdrukkingen die nodig zijn om een gesprek te voeren en praat met iemand over de volgende onderwerpen - het maakt niet uit wat ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus bespreekt - en geeft tips om te overwinnen - 50 van de meest voorkomende Engelse fouten gemaakt door Finnen. Het bestaat uit tien lezingen (opgesplitst in drie delen: gemakkelijk verwarde woorden, grammaticale structuren en overig) die elk gemiddeld ongeveer tien minuten duren, met aan het eind van elke sec..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Wil je naar een Engels sprekende universiteit? Wil je werken voor een multinational? Wil je de wereld rondreizen of naar het buitenland verhuizen? Laat me je helpen SNELLER ENGELS TE LEREN, zodat je JOUW DROMEN MET ENGELS kunt jagen! OVER MIJ: Hallo, ik ben lerares Engels Ashley! Ik ben een INHEEMSE ENGELSE SPREKER en ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze intensieve, zeer praktische cursus is bedoeld voor diegenen die de behoefte voelen om Engels te gebruiken op het werk of voor zaken. Ons belangrijkste doel is om uw taalvaardigheid (spreken, schrijven, luisteren en lezen) en uw zachte vaardigheden te verbeteren, zoals effectieve mondelinge en schriftelijke communi..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus is alle (12) tijden in het Engels met voorbeelden. Je leert over bevestigende, vragende en negatieve vormen en over tijdmarkeringen. Je ziet ook verschillende oefeningen. Het begrijpen van de Engelse grammatica is de sleutel tot het verbeteren van uw spreek-, schrijf- en testscores. Verbeter uw Engels in 12..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 39 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Wilt u uw kennis van het Engels verbeteren? Wil je het beter doen op school? Wil je vooruitkomen op je werk? Dan helpt deze cursus je. Deze cursus leert studenten de basiselementen van de Engelse zinsstructuur op een zeer gemakkelijke en effectieve manier te begrijpen. Studenten zullen hun kennis van zinsbouw kunnen to..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 81 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Onze cursus Engels Idioom stelt u in staat om veelgebruikte uitdrukkingen in de Engelse taal te begrijpen. Zonder kennis van idiomen en hun betekenis, zou je merken dat je een gesprek dat je hebt gevoerd niet begrijpt. Als je deze cursus eenmaal onder de knie hebt, zul je het een stuk comfortabeler vinden om in het Eng..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 27 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Als uw kinderen of uzelf de basis van de Engelse taal op een leuke en boeiende manier willen leren, dan is dit de cursus voor u of uw kinderen. De vier personages, Lenny, Paco, Alex en Maya, leren je door middel van leuke animaties die alledaagse situaties uitbeelden. Deze cursus bevat zesentwintig korte animatievideo&..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 61 colleges - 7 uur     Richtprijs: € 79,99    

Heb je dit bij het kijken naar een Amerikaanse film ooit tegen jezelf gezegd? 'Ik begrijp elk woord, maar ik heb geen idee waar hij het over heeft!' Als jij dit bent, is deze cursus voor jou gemaakt. We zullen de meest voorkomende Engelse idiomen leren die Engelse moedertaalsprekers gebruiken in dagelijkse gesp..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Als je Engels studeert voor werk, dan is deze cursus iets voor jou. We zullen ons concentreren op de kritische vaardigheid van beleefd Engels meesterschap. In deze les leer je wat beleefd Engels is, waarom het belangrijk is en hoe je beleefd Engels kunt gebruiken om het verloop van je carrière in Amerika te verbeteren..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 38 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 54,99    

Ga verder dan de grammaticale theorie van werkwoorden. Verwerf door spreekoefening de nodige vaardigheden waarmee u elk van de werkwoordstijden in elke situatie correct kunt gebruiken. Onvoltooid Tegenwoordige Tijd Onvoltooid tegenwoordige tijd Voltooid tegenwoordige tijd Present Perfect Continuous Verleden tijd Onvolt..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 59,99    

Je wereld van daten is zojuist groter geworden! English for Dating helpt je met vertrouwen succesvolle dates te hebben in de Engelssprekende wereld. Deze cursus geeft je alle woorden en zinnen, lichaamstaal en datingtips die je nodig hebt om liefde te vinden. Je leert alle taal die je nodig hebt door een gesprek met ee..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Welkom bij Engels leren via grappig nieuws. Engels leren via Nieuws is een nieuwe en opwindende manier om uw lees-, begrips-, luister- en schrijfvaardigheid te verbeteren. We bespreken grappige nieuwsartikelen over de westerse cultuur en leren nieuwe woordenschat, begrip en luistervaardigheden. Waar gaat deze cursus ov..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Hallo allemaal! Welkom bij je cursus Engels. Deze les is ontworpen door een arts! Het doel is om u te helpen uw Engelse spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheid te verbeteren. Hoewel dit curriculum is gemaakt voor mensen die studeren of werken in een medische setting, is het zo breed dat iedereen die het volgt zi..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

In deze cursus leer je alles wat je moet weten over '' Paper 2 - Writing '' van het Cambridge English: First (FCE) examen. In dit deel van het FCE-examen leg ik uit wat er van je wordt verwacht. Ik zal in detail uitleggen hoe je een essay, een recensie, een artikel, een rapport, een formele brief / e-ma..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Wil je slagen in lezen en schrijven. Zoek niet verder want alle vaardigheden, kennis en tips zijn hier allemaal aanwezig. Bovendien kan deze cursus door iedereen worden gevolgd om zijn taalvaardigheid te verbeteren. Het probleem is dat privélessen duur zijn! Het is ook niet voor iedereen bedoeld. Het kan zowel tijd al..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 32 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Ben je een accountant of financieel professional die Engels leert? Dan is deze cursus iets voor jou. U kunt uw Engelse en communicatieve vaardigheden verbeteren voor succes op het werk. Klinken deze uitdagingen u bekend in de oren? "Het is moeilijk om mijn ideeën uit te leggen." "Ik voel me zenuwachtig ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 54,99    

Voor studenten die het Cambridge Advanced spreekexamen gaan doen, vindt u acht authentieke getimede toetsen. Studenten ontvangen bij elk examen ook een werkblad waarop ze zich kunnen concentreren tijdens het maken van het examen. Deze werkbladen markeren gebieden die studenten met een gevorderd niveau over het algemeen..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

In deze cursus leert u 60 van de meest voorkomende uitdrukkingen en idiomen in de Engelse taal. Ik spreek Brits Engels als moedertaal, dus sommige uitdrukkingen komen misschien vaker voor in het VK, maar de meeste worden in internationaal Engels gebruikt. Als je Engels als tweede taal leert en een gemiddeld of gevorder..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 39 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Ben je dol op hiphop of stadscultuur? Wil je communiceren, gelijkgestemde vrienden maken en de cultuur begrijpen? Je bent bij ons aan het juiste adres, want deze unieke cursus laat je kennismaken met de wereld van hiphop en urban English (het dialect van het Engels dat wordt gebruikt in hiphopmuziek en binnen stedelijk..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 colleges - 6 uur     Richtprijs: € 34,99    

Help alstublieft! Ik moet een bijvoeglijk naamwoord gebruiken! Er zijn veel bijvoeglijke naamwoorden en bepalende factoren om uit te kiezen en er is misschien een betere manier om uit te drukken wat u wilt zeggen. Als we bijvoeglijke naamwoorden in het Engels gebruiken, moeten we een bepaalde volgorde respecteren. Als ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 19 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 199,99    

Een gesprek voeren kan moeilijk zijn. Soms voel je je verlegen, of misschien heb je niet veel gemeen met de persoon met wie je praat. Leren om een goede gesprekspartner te worden is niet zo moeilijk als u zich misschien kunt voorstellen, maar het vereist wel wat oefening. Of het nu op een etentje is, op uw school of vi..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 colleges - 33 minuten     Richtprijs: € 24,99    

GEBRUIK AANBIEDINGSCODE "60PERCENTOFF" om 60% korting op de prijs te krijgen! Ik woon in het dorp. Het goud is geel. Hij is de snelste loper ter wereld! Ik heb een dringende zaak. Verkoopt u koffie per kilo of per pond? Wat is er mis met deze zinnen? Als je het me niet meteen kunt vertellen, heb je deze cursu..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

Wilt u zelfverzekerd en uitmuntend worden in zakelijke en professionele situaties? Dan bent u bij Sharp Business English aan het juiste adres. Geen schaamte meer, geen verlegenheid en geen nervositeit meer! In deze cursus vindt u een gemakkelijk te bereiken en gebruiksvriendelijk leerpatroon waarmee u uw doelen in kort..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 38 minuten     Richtprijs: € 24,99    

GEBRUIK AANBIEDINGSCODE "60PERCENTOFF" om 60% korting op de prijs te krijgen! Engelse voorzetsels maken deel uit van een exclusieve club: ze staan geen nieuwkomers toe en volgen geen regels. Maar dat betekent niet dat we ze nog steeds niet kunnen leren kennen. Er zijn meer dan 45 algemene voorzetsels in het E..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 43 minuten     Richtprijs: € 39,99    

Deze cursus is gemaakt om mensen van over de hele wereld de juiste manier te leren om Engels te leren. In deze cursus leren studenten de dagelijkse Engelse basiswoordenschat die hen zal helpen hun Engels naar een hoger niveau te tillen. Studenten zullen oefenen met spreken, luisteren en lezen terwijl ze nieuwe woorden ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 44,99    

Wat ga ik leren? Leer Engelse grammatica voor halfgevorderden Begrijp en oefen met Pre-intermediate Brits-Engelse uitspraak Engelse woordenschat van voorgevorderden kunnen gebruiken voor verschillende onderwerpen en gesprekken Hoe zal ik leren? In deze cursus leren we alle gebieden van de Engelse taal op pre-intermedia..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 42 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Je hebt gesolliciteerd en nu willen ze je persoonlijk zien. Dat is geweldig nieuws! Ben je nerveus? Wees niet zo. De sleutel tot succes zit in de juiste voorbereiding. Ben je geen native speaker? Het kan dubbel eng zijn om een interview in een vreemde taal te hebben. Maar deze cursus geeft je de tips en trucs om er met..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 41 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Fonetische lijst voor studenten om de Engelse onregelmatige werkwoorden op een gemakkelijke en snelle manier te onthouden! Ongekend en innovatief omdat het de klanken en rijmpjes van de verbuigingen gebruikt om het onthouden gemakkelijk en leuk te maken. Het kan zowel als video als audio worden gebruikt, om zowel audit..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 59 colleges - 7,5 uur     Richtprijs: € 149,99    

Verbeter uw Engels spreken en woordenschat en ga nooit verloren voor woorden! Ben je het zat om steeds weer dezelfde woorden te gebruiken? Voel je je ooit gefrustreerd omdat er nog veel meer is waarover je zou willen praten, maar je hebt de woorden niet om te zeggen wat je wilt? Staat er een tentamen op het programma e..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 27 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Ben je een Engelse tweede taal leerling op zoek naar werk of heb je problemen op het werk? Hoe goed kunt u in het Engels schrijven en spreken over uw inzetbaarheidsvaardigheden? Begrijpt u geschreven Engels beter dan uw gesproken Engels? Deze studentgerichte cursus begeleidt je door het proces van welke taal je nodig h..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 44 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus is bedoeld om uw bekwaamheid in het begrijpen van andermans taal te vergroten en uw communicatie met moedertaalsprekers te ontwikkelen. je leert vijftig ideomen die een positieve invloed zullen hebben op je bekwaamheid om Engels te spreken en te klinken als moedertaalsprekers van het Engels. Deze cursus is ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 55 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

Waarom technisch Engels? Steeds meer bedrijven zijn geglobaliseerd en dat geldt ook voor industriële bedrijven in de machinebouw. Deze globalisering vereist dat mensen op verschillende continenten kunnen samenwerken, dit betekent dat het naast je technische vaardigheden ook belangrijk is om te begrijpen en begrepen te..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 31 minuten     Richtprijs: € 19,99    

In deze cursus leert u op een vlotte, eenvoudige en effectieve manier vertalen van het Arabisch naar het Engels. Om uw doel om een professionele vertaler te worden te bereiken, hoeft u alleen maar goed naar mij te luisteren en toe te passen wat u leert هتتعلم ازاي تترجم صح بلا أي تعقيد أو ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Waar gaat deze cursus over? Als u uw gesproken Engels wilt verbeteren voordat u naar het buitenland reist, dan is dit de cursus voor u. In deze lessen leert u de belangrijkste reiswoordenschat en hoe u deze in echte reissituaties kunt gebruiken. Deze cursus besteedt ook veel aandacht aan de uitspraak, zodat u zich op u..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 32 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 49,99    

Vloeiend gesproken Engels is zijn eigen taal met zijn eigen woordenschat en grammatica. In deze cursus leert u vloeiend Engels te begrijpen. We doen dit door RSP's of "Real Speech Patterns" van dichtbij te bekijken. Deze omvatten de J Morph, de Ch morph, reducties, reductiegroeperingen en meer. Onthoud da..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 64,99    

U leert Engels, maar gebruikt het nooit? Heb je de taal een tijdje geleden geleerd en moet je nu een korte samenvatting maken? Deze cursus is precies voor jou. Hier krijg je 7 taken en krijg je VOLLEDIGE FEEDBACK VAN EEN PROFESSIONELE LERAAR nawoorden: algemene beoordeling, aanbevelingen voor verbetering. Succes met je..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 64,99    

Je wereld van daten is zojuist sterker geworden! In Love In English's Seal leert de (LOVE) Deal-cursus je alles wat je moet weten om alles te krijgen wat je ooit wilde in een relatie. Deze revolutionaire cursus neemt de beste verkoopstrategieën en past ze toe op romantische relaties, terwijl je tegelijkertijd meer..
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Een cursus voor gevorderden in de Engelse taal die overeenkomt met het vaardigheidsniveau. Het bevat oefeningen zoals begrijpend lezen, begrijpend luisteren, meerkeuze, waar of niet waar en invuloefening en is bedoeld om respectievelijk de belangrijkste vaardigheden aan te leren: lezen, luisteren, schrijven. Het biedt ..
Meer info

Doelgroep: 200 vragen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 oefenexamens - 200 vragen     Richtprijs: € 19,99    

Het basisdoel van de oefencursus is om te voldoen aan de behoefte van studenten die verschijnen in Aptitude Tests zoals MCAT, ECAT, GRE, GMAT, SAT, TOEFL en IELTS. Het is even gunstig voor de aspirant-kandidaten van competitieve examens voor overheidsdiensten zoals CSS, PCS, IAS, IPS enz. De cursus bevat: Afronding van..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 79 colleges - 8 uur     Richtprijs: € 24,99    

Dus je wilt je Engels naar een hoger niveau tillen. Nou, je bent bij ons aan het juiste adres. Deze cursus biedt meer dan 70 schriftelijke activiteiten in acht uur video, allemaal bedacht en gepresenteerd door een ervaren docent Engels met een masterdiploma in talen van de Universiteit van Cambridge. Welkom bij een cur..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 206 colleges - 11 uur     Richtprijs: € 99,99    

Deze cursus is bedoeld om de vaardigheid van het Engels in lezen en schrijven via de fonetische methode te ontwikkelen. Door middel van grappige, boeiende geluiden met een native accent, zal deze cursus fonemisch bewustzijn, vocabulaire en eenvoudige zinsstructuren voor kinderen ontwikkelen. De cursus omvat 40 eenheden..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 60 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

De cursus maakt het mogelijk om: uw kind leren lezen zonder echt les te geven (wat fantastisch is als u weinig tijd of expertise heeft) Het kind krijgt: de taalconcepten begrijpen maak geen spelfouten schrijven hun eerste gedichten ontwikkel en heb plezier! Momenteel behandelt de cursus de basis van het Engels lezen do..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus is het resultaat van 4 jaar werken met Arabische studenten en het ervaren van de unieke uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd bij het leren van Engels. Het is speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan, zodat de informatie in deze cursus u de tools geeft die u nodig heeft om zelfverzekerd en ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 199,99    

in deze cursus zul je veel woordenschat opdoen en er zijn veel conversaties, ook grammaticaregels ik hoop dat je er veel plezier aan beleeft en er veel dingen uit leert zodat je Engels kunt spreken als een Amerikaan is een mooie reis die we zullen maken het samen en ik vertrouw erop dat je het met mij kunt doen..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 19 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 69,99    

Alles wat u moet weten over Monolingual Learner's Woordenboeken - het belangrijkste studiemiddel. Waarom zijn Monolingual Learner's Woordenboeken belangrijk? Hoe Monolingual Learner's Woordenboeken te gebruiken De eigenaardigheden en kenmerken van de meest populaire Monolingual Learner's Woordenboeken o..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 43 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 34,99    

Deze cursus staat vol met videoclips van 1 tot 5 minuten. U ontvangt ook een taaldagboek. Het dagboek bevat woordgroepen, grammatica, woordenschat, motiverende citaten, schrijf- en leesaanwijzingen. De video's helpen je door de mini-lessen Engels van het tijdschrift. Je vult ook een dagelijkse reflectie in om op te..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 41 minuten     Richtprijs: € 24,99    

Dit is een cursus voor studenten Engels die voor het eerst Engelse grammatica beginnen te studeren of voor meer gevorderde studenten die hun werkwoordstijden moeten herzien. Ik laat je zien hoe je tijden in het verleden, het heden en de toekomst kunt vormen en gebruiken, zodat je beter in het Engels kunt communiceren...
Meer info

Doelgroep: Expert..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 49,99    

MASTER the CONDITIONALS is een DRIE-GANGEN-SERIE die je stap voor stap van de FUNDAMENTALS naar de GEAVANCEERDE formulieren brengt die moedertaalsprekers gewoonlijk gebruiken. BEHEER de VOORWAARDEN 1 FUNDAMENTALS Doe het vanaf het begin goed BEHEER de VOORWAARDEN 2 VARIATIES Leer hoe u de VARIATIES van het 1e, 2e en 3e..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 34 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

Moet u zakelijk Engels spreken? Moet u betere e-mail schrijven, met internationale collega's spreken of vergaderingen en presentaties in het Engels bijwonen? Wilt u uw Engelse vaardigheden verbeteren om een betere baan te krijgen? Engels voor digitale marketeers is ontstaan na het lesgeven aan Spaanse marketingprof..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 30 minuten     Richtprijs: € 19,99    

In deze cursus leer je de woordenschat en de woorden die je nodig hebt om met vertrouwen te spreken in een restaurant tijdens je volgende reis. U leert de woorden en zinnen gebruiken die u nodig heeft om uw eten en drinken te bestellen. U leert een menu lezen en begrijpen. Je oefent met behulp van 14 dialogen die situa..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 43 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Deze eenvoudige en duidelijke cursus gaat over het ontrafelen van de Engelse werkwoordsvormen. In elk onderdeel van deze cursus zul je: 1. leer hoe u het heden, verleden en toekomstige tijden kunt vormen 2. Begrijp wanneer en hoe elke werkwoordsvorm wordt gebruikt. 3. kijk goed naar voorbeelden die het gebruik van elke..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 37 colleges - 7 uur     Richtprijs: € 149,99    

Cursusoverzicht Oorspronkelijk ontworpen om Japanse buitenlandse uitwisselingsstudenten op middelbare school en universiteit functionele Engelse communicatieve vaardigheden bij te brengen voor reizen naar het buitenland; deze Engelse conversatiecursus van 3 maanden is sindsdien uitgebreid tot training van Japanse elite..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze cursus behandelt alle Engelse werkwoordstijden door te focussen op specifieke aspecten van elk type. Dit omvat enige oefening van de uitspraak, dus u zult beter luisteren door te weten hoe meer geavanceerde werkwoordstructuren klinken. Dit bouwt ook vloeiendheid op door langere werkwoorden in uw mondspieren te kri..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 32 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Leer Engels met je kleintjes en begin met liedjes om liefde en plezier te delen ... En leer samen! In deze cursus zijn er 10 liedjes met acties die we zingen met mijn twee kinderen hier in Londen. Ga met me mee om te leren welke kinderrijmpjes kleine Engelse meisjes en jongens elke dag zingen...
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 24,99    

Een cursus van 5 interactieve videolessen die een stapje hoger zijn dan het beginnersniveau. Uitgevoerd door Dr. Raymond Connors, internationale docententrainer ESL, IELTS-expert en docent Internationaal zakelijk Engels. In deze cursus leer je over introducties, banen, bedrijven, hoe je kunt praten over waar je vandaan..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 199,99    

Welkom bij de cursus 'Eenvoudig Engels leren en het goed doen in de Engelse klas op de middelbare school' Engels is een West-Germaanse taal die voor het eerst werd gesproken in het vroegmiddeleeuwse Engeland en is nu een mondiale taalfrank. Vernoemd naar de Angles, een van de Germaanse stammen die migreerden na..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 44,99    

Deze cursus is bedoeld voor basisstudenten die vanaf het begin willen starten. Het is ontworpen voor jonge studenten, maar iedereen kan deze cursus volgen als ze hulp willen met het Engelse alfabet. U leert hoe u de letters van het alfabet uitspreekt met een standaard Noord-Amerikaans accent (indien nodig enige Britse ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 37 minuten     Richtprijs: € 24,99    

Het bespreken en oplossen van elementaire, maar verwarrende grammaticale aspecten en ook het toevoegen van verwarrende woordenschatwoorden en hun betekenis voor het ondubbelzinnig maken. Dit zal studenten helpen met correcte zinnen in zowel gesproken als geschreven Engels. Vanuit het oogpunt van woordenschat helpt het ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 34,99    

In deze cursus vind je 8 examens om te oefenen. De examinatoren stellen je vragen en jij geeft antwoord. Terwijl u beantwoordt, vertelt de klok op het scherm u hoelang u moet antwoorden. Elk van de examens wordt geleverd met authentieke vragen, fotomateriaal (deel 2) en diagrammen (deel 3). Er zijn 4 verschillende exam..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 19,99    

¿Porque es importante el ingles? El idioma is een belangrijk onderdeel van het onderwijs en het onderwijs is normaal gesproken niet voorbereid voor een hablarlo bien, het is een van de belangrijkste maanden van het gran, en het is een uno de los idiomas más hablados del mundo and considerado por excelencia el idioma ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 34 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Welkom bij Point of View English. Dit is de enige Virtual Reality-cursus Engels. Je krijgt te zien wat ik zie en hoort wat ik hoor. Je kunt luisteren naar gesprekken en interacties uit het echte leven die ik de hele dag heb. Dit is een uitstekende cursus om uw luister- en spreekvaardigheid te verbeteren. Waar gaat deze..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Een beetje over de tutor: Ik ben zo blij dat ik deze kans heb om te doen waar ik het meest van houd: lesgeven, leiden en inspireren! Ik ben een gekwalificeerde leraar met meer dan 16 jaar leservaring die haar doel ziet in het leiden, lesgeven en inspireren van de massa! Heeft u moeite met duidelijk en effectief schrijv..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 36 minuten     Richtprijs: € 24,99    

Leraar Robyne komt er meteen aan. De eerste in onze serie is een geweldige manier voor uw kind om leraar Robyne te ontmoeten en te leren hoe zij lesgeeft. Elk klassenblok dat door leraar Robyne wordt aangeboden, gebruikt haar eigen woordkaarten, activiteiten en liedjes om leren leuk en gemakkelijk te onthouden te maken..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 60 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 24,99    

Wil je beter Engels spreken? In deze cursus leer ik je strategieën om je spreek-, luister-, lees- en schrijfvaardigheid te verbeteren, zodat je kunt wonen, werken en studeren in een Engelssprekend land. Elke unit bevat luister-, spreek-, lees- en schrijfactiviteiten en lezingen over verschillende onderwerpen. Ik leer ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 32 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Laten we de feiten onder ogen zien, Engels is berucht omdat het een van de moeilijkste talen is. Ik heb zelf ervaring met deze uitdaging. Deze cursus is ontworpen om je een krachtige basis te geven die de meeste middelbare scholen zou kunnen evenaren. Door complexe ideeën op te splitsen in eenvoudige hapklare stukjes,..
Meer info

Doelgroep: 20 vragen..

Bedrijf: Udemy     Duur: 2 oefenexamens - 20 vragen     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus leert je alle fundamentele tools die je nodig hebt om alle aspecten van de Engelse taal vloeiend te leren spreken. We zullen verschillende stadia doorlopen, bijvoorbeeld gebruik van werkwoorden, uitspraak, grammaticacorrectie, essay schrijven, quiz. Bovendien zullen deze verschillende gebieden worden aangel..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 24,99    

Een gesprek voeren met Engelse moedertaalsprekers is soms moeilijk. In deze cursus zullen we enkele van de meest populaire onderwerpen onderzoeken waarover u wellicht met moedertaalsprekers moet praten. Onderwerpen zijn onder meer het gezin, zodat u over UW gezin kunt praten en vragen kunt stellen over het gezin van an..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus bespreekt - en geeft tips om te overwinnen - 50 van de meest voorkomende Engelse fouten gemaakt door Engelstalige leerlingen wereldwijd. Het bestaat uit tien lezingen (opgesplitst in drie delen: gemakkelijk verwarde woorden, grammaticale structuren en overig) die elk gemiddeld ongeveer zeven minuten duren, ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus is bedoeld om mensen te helpen bij het oefenen van woorden met de reeks letters "ough" erin. Het zal studenten Engels als tweede taal en Engelse moedertaalsprekers helpen om de woorden te horen hoe ze worden uitgesproken en ook om de woorden te zien. Er is ook de betekenis van de woorden voor leer..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 56 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Beginnerscursus voor moeders en vaders die Engels leren. Leer 40 Engelse werkwoorden en woorden om met uw kinderen thuis vol vertrouwen te gebruiken! Leer deze woordenschat te gebruiken in meer dan 150 voorbeeldzinnen in de tegenwoordige tijd en de verleden tijd. Wilt u thuis met uw kind zelfverzekerd Engels spreken? W..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 44 minuten     Richtprijs: € 24,99    

Leer de woordenschat, grammatica en uitspraak die nodig zijn om een sterke basis te leggen voor uw Engelse reis. Beheers de basisprincipes van het Engels met deze gemakkelijk te begrijpen en visuele tutorials. Introducties Landen en nationaliteiten a / an Is / zijn Groeten en tot ziens Persoonlijke informatie geven / v..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 82 colleges - 11 uur     Richtprijs: € 99,99    

Deze cursus is opgebouwd op basis van het Cambridge-curriculum met als doel het Engels begrip voor jonge leerlingen (van 5 - 12 jaar oud) te verbeteren en jonge leerlingen voor te bereiden op het Cambridge Young Learners-examen - Startersniveau (Pre A1). De cursus heeft 21 eenheden, 63 lessen en 21 oefeningen - voorbee..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 32 minuten     Richtprijs: € 29,99    

Probeer je tijdens een gesprek GEEN conditionele middelen te gebruiken? Bedenk je liever een andere manier om uit te leggen wat je probeert te zeggen? Dit kan het verwarrender en moeilijker maken en je moet aan meer vocabulaire denken, waardoor je zin langer wordt en je fouten gaat maken met grammatica en tijden. U kun..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 66 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Momenteel laat de cursus toe om: het perfecte Britse accent krijgen (de BBC-standaard! of RP, of 'de taal van de koningin') de Engelse taalconcepten begrijpen voel de taal bereid je voor op het schrijven van gedichten in het Engels ontwikkel en heb plezier! Momenteel behandelt de cursus de basisprincipes van he..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 179,99    

VOLLEDIGE TIJDEN IN ENGELSE GRAMMATICA: Present Tense: Simple Present, Present Continuous, Present Perfect, Present Perfect Continuous Tense. Past Tense: Simple Past, Past Continuous, Past Perfect, Past Perfect Continuous Tense. Future Tense: Simple Future, Future Continuous, Future Perfect, Future Perfect Continuous T..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Als je een beginner bent in het Engels en wilt weten hoe je moet praten over dingen die je elke dag in het Engels tegenkomt, dan is dit de cursus voor jou. Het is een uitbreiding van mijn vorige cursus "Engels voor absolute beginners". Als je net iets hoger wilt gaan, maar je hersenen niet wilt belasten, prob..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 50 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze taalcursus is toegewezen aan CEFR / ACTFL-niveaus en is ontworpen om "CAN-DO's" te geven terwijl je leert. De "hapklare" online leervideo's zorgen ervoor dat u de lessen snel en efficiënt kunt opnemen, en kunt u herinneren wat u hebt geleerd voor toekomstig gebruik en toepassen in het ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 34,99    

..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 37 minuten     Richtprijs: € 24,99    

Als je een probleem hebt met het gebruik van taal in Thailand, zal deze cursus je helpen om de Thaise taal te spreken en te leren voor de toerist. Omdat woorden in Thailand algemeen worden gebruikt en gemakkelijk te gebruiken zijn. Dit is de Thaise basistaal voor de toerist die ik aanbeveel omdat je het overal in Thail..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 39,99    

Deze cursus is bedoeld om u een speciaal venster op de Engelse taal te geven. Ik denk dat je Engels zult zien - en Engels zult begrijpen en gebruiken - op een nieuwe manier. De zogenaamde "metafoor als conceptuele afbeelding" -verklaring van het metafoor-maakproces staat centraal bij het onderzoek van algemen..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 43 colleges - 4 uur     Richtprijs: € 19,99    

"Engelse werkwoorden - de complete gids" leert u alles wat u moet weten over Engelse werkwoorden. Begrijpen hoe Engelse werkwoorden werken, is absoluut noodzakelijk om goed Engels te leren spreken. Modern Engels, zoals vermeld op Wikipedia, is sterk afhankelijk van hulpwerkwoorden, modale hulpwerkwoorden, act..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 40 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

We weten allemaal hoeveel tijd schrijvers elke dag besteden om goed Engels te schrijven. Veel schrijvers vergeten de juiste Engelse interpunctie te gebruiken. Daarom is hun boodschap misschien nooit goed opgevat. Iedereen moet weten hoe hij goed moet interpunctie. Het is cruciaal om te weten hoe Engelse interpunctie ge..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 3 uur     Richtprijs: € 19,99    

English Grammar Boost is een cursus op middenniveau die wordt gegeven door mij, Anthony Barton, een native speaker en professor in het onderwijs. Ik ben geboren in Engeland. Ik kan je helpen sleutelzinnen onder de knie te krijgen om je nauwkeuriger te laten klinken als je Engels spreekt. Ik kan u helpen te begrijpen wa..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 46 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze taalcursus is toegewezen aan CEFR / ACTFL-niveaus en is ontworpen om "CAN-DO's" te geven terwijl je leert. De "hapklare" online leervideo's zorgen ervoor dat u de lessen snel en efficiënt kunt opnemen, en kunt u herinneren wat u hebt geleerd voor toekomstig gebruik en toepassen in het ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 25 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

"Hoe kan ik vloeiend Engels spreken?" Dit is de eerste vraag die ik krijg als docent Engels. Hallo, ik ben Jesse Sweed. Ik wil je uitnodigen om vloeiend Engels met mij te leren! Doe met me mee terwijl ik je de sleutel tot vloeiend Engels leer. Het leren van belangrijke en veel voorkomende idiomen en uitdrukki..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Heeft uw zoon of dochter altijd (of heeft u) moeite met lange of moeilijke boeken? Misschien vind je het moeilijk om door het lezen te komen. Kent u een student van een hogeschool of middelbare school die niet voorbereid is op de moeilijkheidsgraad van de dingen die u moet lezen om te slagen in de klas? Literacy Boot C..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Het Natural English Acquisition Training-systeem (NEAT) maakt gebruik van meerdere factoren die samenwerken om mentale vertalingen te onderdrukken en tegelijkertijd leren door middel van beeldspraak te stimuleren. Bij het volgen van de procedures die in dit systeem worden beschreven, zal de student een verhoogde spreek..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 31 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

De leuke en gemakkelijke manier om te leren: om gesproken cijfers en datums te begrijpen van 1 tot 31 december om ze te lezen en zeg jezelf! Een korte en eenvoudige (- maar zeer krachtige! -) video voor elke dag van december. In totaal dertig video's - voor een gelukkige en leuke maand! Bekijk onze andere cursussen..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus volgt een soortgelijk formaat als mijn beginnerslessen Engels niveau 1 1-5. Uitspraakoefening vormt een groot deel van deze cursus, en luisteren naar de kern wordt ook geoefend met interactieve luisteractiviteiten op basis van de aangeleerde woordenschat. Vanwege zijn aard is deze cursus geschikt voor zowel..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 37 minuten     Richtprijs: € 99,99    

Deze cursus is bedoeld voor Engelse taalleerders die hun uitspraak onder de knie willen krijgen en ook het begrip van de Engelse spraak willen verbeteren. De cursus bestaat uit 4 eenheden die zowel theorie als praktijk hebben. De cursus is informatief maar niet te overladen met informatie, het zal je helpen om natuurli..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Dit is de derde in mijn serie Basis Engels voor absolute beginners in het Engels. De serie is ontworpen voor vluchtelingen met weinig vermogen om te lezen of te schrijven, dus het is erg visueel. Het is geschikt voor absolute beginners van alle leeftijden van 6 jaar tot 60+ jaar...
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus is uittreksel uit een langere cursus die ik heb moeten ontwikkelen om vluchtelingen te helpen zich te assimileren in de westerse cultuur. Er wordt niet veel gelezen en niet geschreven, aangezien veel vluchtelingen niet kunnen lezen of schrijven. Er zijn 5 lessen die de basisprincipes van het dagelijks leven..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 99,99    

LAATSTE: Cursus laatst bijgewerkt op 21 september 2017 ************************************************** Leer de beste manier om online Engels te leren en vermijd alle valkuilen die anderen hebben tegengehouden. Als je een bijzaak wilt beginnen met het lesgeven van Engelse les aan anderen op internet of als je er je f..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 21 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: € 29,99    

..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 39,99    

Waar gaat de cursus over? Deze cursus gaat over reizen Engels of Engels dat we zouden gebruiken tijdens het reizen. De cursus is onderverdeeld in vier hoofdonderdelen die zich concentreren op de luchthaven, bestellen bij bars en restaurants, winkelen en omgaan met het openbaar vervoer. 2. Hoe is de cursus opgebouwd? . ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 37 minuten     Richtprijs: € 19,99    

Deze cursus helpt je de taalbarrières te doorbreken die je ervan weerhouden om een carrière in engineering te vervullen Aan de hand van twee vrouwen die een motor willen aanpassen, leer je trefwoorden over gereedschappen, verbruiksartikelen en basiselementen van een apparaat. Een van hen is een professionele monteur ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 34 minuten     Richtprijs: € 19,99    

In deze cursus leren studenten over de Present Perfect Simple Tense en hoe en wanneer ze deze moeten gebruiken. De student zal vertrouwen krijgen in het spreken en communiceren wanneer hij verwijst naar situaties die momenteel relevant zijn en hoe hij een vraag moet beantwoorden in deze tijd, hoe hij een bevestigende u..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 24,99    

..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 35 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 29,99    

Deze taalcursus is toegewezen aan CEFR / ACTFL-niveaus en is ontworpen om "CAN-DO's" te geven terwijl je leert. De "hapklare" online leervideo's zorgen ervoor dat u de lessen snel en efficiënt kunt opnemen, en kunt u herinneren wat u hebt geleerd voor toekomstig gebruik en toepassen in het ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: € 19,99    

Wil je Engels leren, maar ben je een beetje in de war? Studeer je al lang, maar heb je je niet veel kunnen herinneren of leren? Weet u niet zeker hoe u moet beginnen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Dit is de basis van uw toekomstige Engelse leerervaring. Zonder een goede basis zul je in de toekomst steeds weer..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 26 colleges - 2 uur     Richtprijs: € 99,99    

Deze cursus is bedoeld voor personeel, studenten, docenten, trainers en managers in de dienstverlenende sector. Is Engels uw tweede taal? Werk je in een klantendienst of studeer je? Is uw niveau van gesproken Engels goed, maar wilt u graag verbeteren tijdens het spreken in formele situaties? Wilt u in formele situaties..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 8 colleges - 1 uur     Richtprijs: € 19,99    

Welkom in het warmste klaslokaal op internet - Susan zal je aanmoedigen, motiveren en om je geven tijdens je Engelse taalreis. Als doctoraat in het onderwijs en bekroonde docent heeft ze deze cursus ontworpen om je geïnteresseerd, leerzaam, zelfverzekerd en succesvol te houden in het verbeteren van je Engels. Leuke ac..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 65 colleges - 5 uur     Richtprijs: Gratis    

English Launch is een gratis algemene Engelse cursus die wordt gegeven door mij, Anthony, die Brits Engels als moedertaal heeft. Je leert het doel Engels op een diep niveau, zodat je meer native klinkt als je Engels spreekt. Begin met meer zelfvertrouwen en afwisseling te spreken door uw Engels te upgraden! Deze cursus..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 29 minuten     Richtprijs: Gratis    

Het is een strijd om iets zelf te studeren, laat staan een taal! Talen zijn gemaakt met het enige doel om met anderen te communiceren. Is het dus mogelijk om online Engels te studeren? Natuurlijk is het! Deze cursus helpt gemotiveerde, zelfstudende Engelse studenten om effectief online te leren. Leer hoe u haalbare doe..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 55 colleges - 3 uur     Richtprijs: Gratis    

Heb je moeite om Engels te spreken? Heb je uren besteed aan het leren van nieuwe woorden, het bestuderen van grammatica, het kijken naar Engelse films, het luisteren naar Engelse muziek en nu vraag je je af waarom je al deze kennis niet kunt gebruiken in een gesprek? Nou, hier is je antwoord! Engels spreken is een vaar..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 40 minuten     Richtprijs: Gratis    

Deze cursus is zo populair dat er in de eerste 5 dagen 1000 studenten waren Wat sommige studenten hebben gezegd over deze cursus: Het is een geweldige cursus beleefd Engels. Iedereen moet deze cursus volgen. Geweldige cursus. Zeer nuttige informatie. Dank je. Uitstekende instructrice! Ze spreekt vloeiend, haar presenta..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 22 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Is het soms moeilijk te begrijpen wat Engelssprekenden tegen je zeggen? Ben je gefrustreerd dat je Engels er niet beter op wordt? Zou u willen dat u vloeiender en natuurlijker Engels kon spreken? Dan is deze cursus iets voor jou! Alle lessen zijn gebaseerd op echte opnames die het brede onderwerp van STUDIE bespreken. ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 41 colleges - 6 uur     Richtprijs: Gratis    

Heb je de Engelse grammatica al op school of universiteit geleerd, maar heb je nog weinig ervaring met het in de praktijk brengen ervan? Onze lezingen zijn praktisch en geven je inzicht in de Engelse taal in praktijksituaties. American Life English geeft je praktische vaardigheden! Aan het einde van deze cursus ben je ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 24 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Engels is een wereldtaal en zal zich over de hele wereld blijven verspreiden. Engels is de taal van de wereldwijde handel en intelligente bedrijven begrijpen dat het belangrijk is dat al hun werknemers Engels spreken om te kunnen concurreren op de wereldmarkten. Inglés es un idioma mundial, y continuará extender en t..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Heb je ooit problemen met het combineren van Engelse werkwoorden met de juiste voorzetsels? Het is heel gemakkelijk om deze twee dingen door elkaar te halen als je de taal nog aan het leren bent. Als je werkwoorden en voorzetsels een beetje lastig vindt, zoek dan niet verder, deze cursus is speciaal voor jou. Welkom bi..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 25 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Deze cursus van 45 minuten helpt u bij het analyseren van uw doel in vloeiend Engels en helpt u een tijdschema vast te stellen om dit te bereiken. Het maakt je ook bewust van je niveau en andere niveaus in het Engels volgens het ERK. Het biedt een stapsgewijze benadering om een autonome / onafhankelijke leerling te wor..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 43 minuten     Richtprijs: Gratis    

Gesproken Engels is moeilijk te begrijpen ... en je hebt het waarschijnlijk zo druk met werken en studeren dat je geen tijd hebt om je Engels te verbeteren ... Je hebt het gevoel dat je luistervaardigheid in het Engels echt heel slecht is ... De beste manier om uw Engels luisteren te verbeteren, is door naar een Engels..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 30 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

*** Dit is een gratis voorbeeldcursus van enkele belangrijke basisonderwerpen (beginners) uit onze Engelse grammatica | Master opleiding. De mastercursus heeft meer dan 300 lessen. Elk grammaticaonderwerp voor elk niveau van student, van beginner tot gevorderd. Studenten die zich inschrijven voor onze gratis basiscursu..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 14 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Het kiezen van een carrière is een van de belangrijkste beslissingen die u ooit zult nemen. Veel mensen kiezen voor een loopbaan om de verkeerde redenen. Misschien kozen ze voor een carrière waarvan ze dachten dat die stabiel zou zijn en om hen financieel zeker te maken, maar uiteindelijk waren ze ongelukkig en onver..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 73 colleges - 3,5 uur     Richtprijs: Gratis    

Hier leert u hoe u Engels of bijna elke andere taal kunt leren met gratis bronnen op internet Het eerste dat u leert, is de belangrijkste reden vinden om Engels te leren. In de volgende sectie leert u de vaardigheden die experts die talen leren beheersen. In deel drie leert u hoe u uw eigen leermethode kunt ontwikkelen..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 9 colleges - 41 minuten     Richtprijs: Gratis    

Leer Engels van een volledig gekwalificeerde ESL-leraar Klinkt natuurlijker tijdens uw Engelse gesprekken Ontdek hoe u beleefd en formeel kunt klinken Hallo, mijn naam is Fred en ik ben een voormalig reclameprofessional die nu Engelse les geeft in Rome, Italië. Ik heb meer dan 15 educatieve cursussen over Udemy ontwik..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 30 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

We gebruiken alleen voormalige IELTS-examinatoren in onze cursussen. Hier hebben we enkele toptips voor je voor je spreken, het schrijven van deel 1 en het schrijven van deel 2. Er is veel advies om de problemen die veel IELTS-studenten hebben te vermijden en enkele tips om het beste te halen uit wat je weet om een hog..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 16 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

Wat ga ik leren? Leer de basisprincipes van de Engelse grammatica Begrijp en oefen met de Brits-Engelse uitspraak Engelse woordenschat kunnen gebruiken voor verschillende onderwerpen Hoe zal ik leren? In deze cursus leren we alle gebieden van de Engelse taal op beginnersniveau. Zelfs als u wat meer gevorderd bent, is d..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 65 colleges - 4 uur     Richtprijs: Gratis    

Een cursus om u te helpen de kloof van 20 seconden tussen horen, verstaan en spreken van Engels weg te nemen Meer dan 60 video's en getimede oefensessies om u visueel in het Engels te laten denken in plaats van te vertalen vanuit uw moedertaal. De cursus, die geen grammatica-instructie bevat en waarbij geen voorken..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 19 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Welkom bij onze GRATIS cursus Engels: Engelse grammatica halfgevorderden: voornaamwoorden en vervoegingen. Raak je in de war over het verschil tussen 'geen van beide' en 'geen van beide'? Of, wanneer een 'willekeurig' woord zoals 'alles', iedereen en overal te gebruiken en wanneer een ne..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Een manier om de Engelse luistervaardigheid te verbeteren, is door zoveel mogelijk luistermateriaal te verzamelen, waarbij u zich concentreert op onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Deze cursus is bedoeld om een leuke en interessante manier te bieden om uw luistervaardigheid te oefenen en uw woordenschat uit te ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 51 colleges - 3 uur     Richtprijs: Gratis    

Wilt u snel meer als een native speaker Engels klinken en veel voorkomende omgangsvormen begrijpen in dagelijkse gesprekken en in Amerikaanse films, tv-programma's en andere media? Een van de grootste verschillen tussen moedertaalsprekers en niet-moedertaalsprekers is het gebruik van straattaal of informele uitdruk..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 20 colleges - 34 minuten     Richtprijs: Gratis    

Leer Engels van een volledig gekwalificeerde ESL-leraar Klinkt natuurlijker tijdens uw Engelse gesprekken Ontdek Engelse idiomen met behulp van echte voorbeelden Hallo, mijn naam is Fred en ik ben een voormalig reclameprofessional die nu Engelse les geeft in Rome, Italië. Ik heb meer dan 12 educatieve cursussen over U..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Welkom bij deze opwindende cursus over het spreken van Engelse idioom en het leren van Amerikaanse cultuur! Wilt u spreken als een native speaker Engels? Heb je Engelse uitspraken gehoord die verwarrend klinken of nergens op slaan en je afvragen: "Wat zegt die persoon?" Net als veel andere talen heeft de Amer..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 18 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Deze taalcursus Engels is bedoeld om u te helpen met uw luister-, schrijf-, lees- en begripsvaardigheden in het Engels door naar dictaten te luisteren. Ik zal enkele passages voor gevorderden C1 voorlezen die je kunt opschrijven. De dictaten omvatten ook oefeningen voor begrip en taalbewustzijn. Deze taalcursus Engels ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 17 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

In deze cursus leer je over een van de basispijlers van Engelse grammatica. Hier leert u hoe u het eens kunt worden tussen Subject en Verb - twee essentiële componenten van een zin. Door deze cursus te volgen, bereikt u een grotere nauwkeurigheid in het Engels. De cursus beschrijft de regels die verband houden met de ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 2,5 uur     Richtprijs: Gratis    

Deel 2 van Learn English Fast volgt op deel 1. Terwijl deel 1 vooral ging over het benoemen van objecten, gaat deel 2 over het benoemen van de positie van objecten en het onderstrepen van hun relatie tot elkaar. Er zijn ook secties over cijfers, hoeveelheden en tijd. Het onderwijssysteem is hetzelfde als in deel 1. De ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 38 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Wil je vloeiend Engels leren luisteren en Engelse sprekers beginnen te begrijpen? Dan is deze cursus iets voor jou! HOE WERKT DE CURSUS? De mastercursus Engels luisteren bestaat uit theorie en praktijk. Om een solide basis te leggen om je luistervaardigheid goed te trainen, begin je met de theorie. Daar behandelen we d..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 62 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

We hebben deze cursus ontworpen om uw: luistervaardigheid schrijfvaardigheden Grammatica spreken Schrijf je in voor onze cursus! Neem les bij ons! We zullen u helpen uw luistervaardigheid te verbeteren met onze duidelijke accenten en u helpen British Natives te begrijpen door middel van een echt gesprek. Wij zijn twee ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 27 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

In deze cursus verkennen en bespreken we verschillende relevante zakelijke onderwerpen. Elke sectie behandelt een nieuw zakelijk onderwerp en bevat negen lessen. De focus voor elk van de negen lessen is als volgt: 1. Opwarmvragen 2. Inleiding 3. Woordenschat oefenen 4. Lezen van nieuwsartikel 5. Gesprek lezen 6. Conver..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 13 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

In de loop der jaren heb ik te veel Engelse studenten zien blijven die gemiddeld spreken. Ze lijken nooit vooruitgang te boeken naar een gevorderd niveau. Ik richt me specifiek op het helpen van leerlingen om in de kortst mogelijke tijd van een gemiddeld niveau Engels naar een hoog niveau te gaan. Het idee is dat deze ..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 12 colleges - 42 minuten     Richtprijs: Gratis    

Deze cursus is gemaakt met de bedoeling om kennis over enkele wereldculturen te delen. Door deze cursus te volgen, begrijpt u mondelinge en schriftelijke taal met betrekking tot vakanties, festivals en vieringen, gebruiken, tradities en oriëntatiepunten door video's te bekijken, naar audiomateriaal te luisteren en..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 5 colleges - 37 minuten     Richtprijs: Gratis    

Op mijn ESL-school ben ik van mening dat Engels leren net zo leuk en leerzaam moet zijn en daarom heb ik een geheel nieuw concept bedacht om studenten betrokken te houden terwijl ze leren. Het heet 'English On A Box'. Als ervaren Engelse leraar in de moedertaal die de afgelopen zes jaar met kleuters, lagere en ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 32 minuten     Richtprijs: Gratis    

Deze cursus verwijst naar persoonlijke groei. De motivatie om deze cursus voor te stellen kwam voort uit nieuwsgierigheid of het plezier van het opdoen van nieuwe kennis, of omdat ze kunnen profiteren van een goede prestatie op het gebied van onderwijs die ons niet alleen helpen bij het leren, maar ook ons zelfrespect ..
Meer info

Doelgroep: Alle niveaus..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 38 minuten     Richtprijs: Gratis    

Dit is een cursus die is gemaakt als een gemakkelijkere en andere manier voor studenten om te leren. Het doel is niets anders dan studenten te helpen iets meer te weten te komen over wat te maken heeft met onze wereld, onze thuisbasis. We zijn blij dat we dit enorme platform hebben om kennis te delen met mensen van ove..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 11 colleges - 1 uur     Richtprijs: Gratis    

Conversatie Engels met wijsheidslessen en praktisch advies van geweldige mannen. Verlichting en persoonlijke ontwikkeling samen met gesproken Engelse vaardigheden. Engels leren door spiritualiteit en filosofie. Wijze uitspraken, hoofdstukken voor de groei van je innerlijke geest en het bereiken van geluk en vrede in je..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

Maak je klaar om gigantische stappen te zetten in je geschreven en gesproken Engels. Deze cursus richt zich op het elimineren van de fouten die bijna iedereen in het Engels maakt en ook op het verfijnen van je vocabulaire. De cursus is bedacht en gepresenteerd door een docent Engels met een masterdiploma in talen van d..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 36 minuten     Richtprijs: Gratis    

In deze cursus krijgen studenten de gelegenheid om informatie te krijgen over vakantietijd in El Salvador. Instructeurs zullen lesgeven over verschillende toeristische locaties in het land, verschillende vervoermiddelen die meer worden gebruikt en hun kosten; tegelijkertijd leer je hoe je een hotelreservering kunt make..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 10 colleges - 3 uur     Richtprijs: Gratis    

Leger-, marine- en luchtmacht uit vele landen moeten effectief samenwerken en Engels gebruiken. Cursussen militair Engels zijn specifiek gericht op het voldoen aan de taal- en communicatiebehoeften van militair personeel dat zich bezighoudt met internationale samenwerkingsopdrachten. Casestudy. Leren door te doen. - in..
Meer info

Doelgroep: Beginner..

Bedrijf: Udemy     Duur: 6 colleges - 1,5 uur     Richtprijs: Gratis    

Engels en lessen met verhalen Korte verhalen, proza-samenvattingen en hedendaagse fictie GESPROKEN ENGELS Academische vooruitgang Student- en gebruiksvriendelijke cursus Makkelijk te volgen en eenvoudige cursusstructuur TAAL Persoonlijkheidsontwikkeling, zelfvertrouwen, leiderschapsvaardigheden, sollicitatiegesprekken ..
Meer info

Doelgroep: Gevorderd..

Bedrijf: Udemy     Duur: 7 colleges - 43 minuten     Richtprijs: Gratis    

In deze cursus ga je de volgende interessante en nuttige onderwerpen zien. U leert "uitdrukkingen om afspraken te maken", ook leert u de "veelgebruikte vragen voor persoonlijke gesprekken" kennen. Met het onderwerp "biografieën van salvadoraanse persoonlijkheden" zul je de informatie kenn..
Meer info