Vind een opleiding

Opleidingen - Beautysalon

Wat is Beautysalon ?

Tegenwoordig is een goed verzorgd uiterlijk belangrijk. En met het haastige, drukke bestaan van alledag zijn veel mensen op zoek naar een moment van rust en ontspanning. Waar een vakantie te lang is, zijn een paar uur in een salon een echt cadeau aan jezelf, een moment waarop je even tot rust kunt komen voordat je weer naar je volgende afspraak rent.

Doordat dit soort ontspanningsmomenten steeds belangrijker worden, zijn ook steeds meer mensen bereid om hiervoor te betalen. En dat biedt kansen als je als zelfstandig ondernemer aan de slag wilt! Jouw eigen salon, precies zo vormgegeven als jij het wilt, met producten, behandelingen en service zoals jij het je voorstelt.

Overzicht cursussen Beautysalon


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Steeds meer vrouwen gaan naar een beautysalon voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Heb jij een passie voor uiterlijke verzorging en wil je hier graag je werk van maken? Dan is de erkende cursus Start je eigen beautysalon van Laudius de juiste keuze! Met deze thuisstudie leer je alles wat je nodig hebt om een succesv..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 9 mnd     Richtprijs: €399.00     Taal: Nederlands    

Wil je wat meer weten over het vak van schoonheidsspecialiste? Bijvoorbeeld omdat je wilt ontdekken of het vak bij je past? De cursus Schoonheidsspecialiste is een goede introductie. Een schoonheidsspecialiste beschikt over verschillende vaardigheden. Je weet mensen op hun gemak te stellen, je voert gemakkelijk ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 18 mnd     Richtprijs: €499.00     Taal: Nederlands    

Heb jij interesse in het vakgebied en wil je aan de slag als zelfstandig schoonheidsspecialist? Volg de opleiding Schoonheidsspecialiste bij NHA en werk of start in een (eigen) beautysalon. Schoonheidsspecialiste opleiding Wanneer je als schoonheidsspecialiste aan de slag wilt, kun je het beste een goed dip..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00      Taal: Nederlands    

Dagelijks verzorgen we onze huid met allerlei producten. Wat doen die producten eigenlijk met onze huid? Die vraag is zeker relevant. Verzorgingsproducten zitten namelijk vol chemische ingrediënten die vaak irriterend werken. Bovendien zijn ze vrij milieuonvriendelijk en erg duur. Gelukkig is er een gezond alte..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €499.00     

Ben jij iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Leg je anderen graag in de watten? Of droom je al lang van een baan in een beautysalon of wellnesscentrum? Met deze opleiding maak je die droom waar! Deze cursus leert je hoe je klanten laat stralen, van top tot teen! De opleiding behandelt lichaams- ..
Meer info