Vind een opleiding

Opleidingen - Astrologie

Wat is Astrologie ?

Wat maakt jou tot wie je bent? Kennis is macht! Om ergens te geraken in het leven moet je eerst en vooral jezelf kennen. Welke dingen maken jouw leven beter en geven jou voldoening? Dit geldt ook voor de mensen rondom jou. Met astrologisch inzicht plaats je jouw relatie met je omgeving in een context waardoor alles veel duidelijker wordt. Hoe zit het met je liefdesleven, je carrière, je dromen, ...?

Astrologie is voor velen een mysterie dat de nieuwsgierigheid opwekt. Hoe werkt een horoscoop eigenlijk precies? En hoe kom je meer te weten over jezelf, je leven en je beslissingen, en die van anderen? Hoe kun je precies een geboortehoroscoop duiden?

Ben je ook benieuwd naar zaken tussen hemel en aarde, en wil je meer weten over astrologie? Dan zijn deze cursussen Astrologie een goede keuze.

  meer info over:

Overzicht cursussen Astrologie


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €229.00      Taal: Nederlands    

Astrologie is een erg boeiende en complexe wetenschap. Het heelal en de sterrenkunde houdt mensen al eeuwenlang geboeid. Het is bovendien een fijne manier om je te verdiepen in het wel en wee van de mensen rond jou. Astrologie maakt onverklaarbare zaken berekenbaar en herkenbaar! Astrologie geeft heel wat inzich..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €269     Taal: Nederlands    

Astrologie gaat uit van het idee dat alles in het universum met elkaar samenhangt. Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurd? Met de erkende cursus leer je de geheimen van de Astrologie kennen. Je leert jezelf en anderen beter kennen, je verdiept je in de horoschoop en je maakt kennis me..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 15 mnd     Richtprijs: €227.00    

Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de tekens van de dierenriem? Met deze vragen houden astrologen zich al eeuwenlang bezig. Het staat in de sterren geschreven… De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in wat ook wel ster..
Meer info