Vind een opleiding

Opleidingen - Vastgoedstylist

Wat is Vastgoedstylist ?

Een huis verkopen gaat beter als het er aantrekkelijk uitziet. Er komen meer mensen kijken, de verkoopkans is groter, en de verkoopprijs is beter. Een vastgoedstylist zorgt ervoor dat een huis er zo goed mogelijk uitziet. Door een stijlvolle uitstraling zal de woning meer aansluiten bij de persoonlijke beleving van de koper, waardoor het sneller verkocht kan worden.

Met een cursus vastgoedstylist leer je hoe je een huis aantrekkelijk kunt presenteren. Door je eigen creativiteit te gebruiken en te spelen met ruimte, vorm en kleur kun je een woning geschikt maken voor de verkoop.

Vastgoedstyling is een marketingtechniek waarbij de vastgoedstylist met een relatief laag budget een woning verkoopsklaar maakt alvorens deze aan te bieden op de vastgoedmarkt. Vastgoedstyling zorgt ervoor dat een woning sneller en tegen een correcte prijs verkocht wordt = een meerwaarde voor de eigenaar en de vastgoed professionals.

De vastgoedstylist depersonaliseert de inrichting van de woning om een zo breed mogelijk koperspubliek aan te trekken.

 

Overzicht cursussen Vastgoedstylist


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €469     Taal: Nederlands    

Een verkoopstylist heeft een fantastische baan waarin creativiteit en liefde voor decoratie en interieur gecombineerd worden. Wist je dat panden vaak tot 15% meer opleveren en vaak veel sneller worden verkocht als deze onder handen worden genomen door een verkoopstylist? Zou je van het verkoopklaar maken van panden ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-12 maanden     Richtprijs: €990.00     

Word jij warm van stijlvol interieur? Voel jij een roeping om mensen te begeleiden op vlak van interieurinrichting? Dan ben je uit het juiste hout gesneden voor deze thuisopleiding Allround Interieurdesign! Je wordt ondergedompeld in de stijlvolle wereld van interieurdesign en bouwt jezelf uit tot deskundig en ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €249.00     

Homestaging, of vastgoedstyling, is dé trend in de immosector. Met deze hippe marketingtechniek verkoop je woningen in een handomdraai, en dat tegen de beste marktprijs! Beter dan wie ook match jij het interieur van een pand aan potentiële kopers. Zo maak je in de vastgoedbranche snel naam als topstylist..
Meer info