Vind een opleiding

Opleidingen - Vastgoedcoach

Wat is Vastgoedcoach ?

De vastgoedcoach begeleidt en adviseert kopers in hun zoektocht naar een onroerend goed. Deze begeleiding gaat van een behoefteanalyse over aanbodanalyse, financieel-fiscale en bouwtechnische optimalisatiemogelijkheden tot de eigenlijke onderhandeling.

Overzicht cursussen Vastgoedcoach



Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Een plaatsbeschrijving is een belangrijk document dat als bewijskracht dient bij discussies over de staat van een pand voor en na een huurperiode of voor en na werkzaamheden. Wil jij je specialiseren in plaatsbeschrijvingen en een extra service toevoegen aan je arsenaal als vastgoedmakelaar / vastgoedcoach? Of ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Panden opkopen en met winst doorverkopen is onmogelijk zonder een goede prijszetting. De immosector is dan ook voortdurend op zoek naar nauwkeurige schatters. Ook particulieren vragen vaak om prijsadvies bij de aankoop van een woning of een bouwgrond. Wil jij op die vraag inspelen? Ben jij goed met cijfers en heb je..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €249.00     

Vastgoed kopen of huren vraagt om een grote investering. Ben jij gefascineerd door de immowereld en wil je graag kopers en huurders helpen bij het maken van de juiste keuze? Zoek jij graag naar de perfecte match tussen huis en klant? Dan is deze thuisopleiding exact wat je zoekt! Tijdens deze praktijkgerichte c..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00      Taal: Nederlands    

Vastgoed is de meest duurzame investering. Zeker als je weet waar de opportuniteiten liggen. De thuisopleiding Vastgoedinkoper leert je om die kansen te spotten en te verzilveren! Het opknappen en doorverkopen van oude panden levert grof geld op. Deze cursus leert je waar je op moet letten bij de aankoop en de ..
Meer info