Vind een opleiding

Opleidingen - Vastgoedbediende

Wat is Vastgoedbediende ?

Vastgoedbediende

De administratieve vastgoedbediende is een administratieve werkkracht, die gespecialiseerd is in de vastgoedmaterie. Op deze manier kan hij/zij de vastgoedmakelaar op een efficiënte en professionele wijze bijstaan in de werking van het vastgoedkantoor. De administratieve vastgoedbediende zal hoofdzakelijk ondersteunend en dossiervoorbereidend werk verrichten.

Als administratief vastgoedbediende ben je de spil in een makelaarskantoor. Zo assisteer je bij de aan- en verkoop, en de huur en verhuur van woningen en appartementen binnen de particuliere woningenmarkt. Daarnaast beheer je het relatie- en klantenbestand en zorg je dat alle communicatie vlot verloopt. Er staat je ongetwijfeld een gevarieerde loopbaan te wachten!

Overzicht cursussen Vastgoedbediende


Doelgroep: iedereen..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €229.00      Taal: Nederlands    

Wie houdt van een uitdaging en een carrière wil uitbouwen binnen de vastgoedsector, is bij deze praktijkgerichte opleiding administratief vastgoedbediende aan het juiste adres. Je leert onder andere klanten ontvangen, dossiers voorbereiden en huur- en verkoopcontracten opstellen. Verder kom je ook te weten ho..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €249.00     Taal: Nederlands    

Als vastgoedbediende ben je een vaste waarde voor je collega's en de rechterhand van de vastgoedmakelaar. Voor deze veelzijdige administratieve en commerciële job is de cursus Vastgoedbediende een goede start. Een vastgoedbediende is van vele markten thuis. Je onderhoudt telefonisch contact met klanten,..
Meer info

Doelgroep: Deze opleiding is perfect voor al wie een hart voor vastgoed heeft, of voor al wie een positieve carrièreswitch wil maken. Wij jij aan de slag in de immosector? Wil jij de verkoop en verhuur..

Bedrijf: Centrum Voor Avondonderwijs     Duur: 12 lessen van 3 u/les     Richtprijs: €589,00     Taal: Nederlands    

Administratief Vastgoedbediende, een beroep met toekomst! Wil jij graag een uitdagende job in de vastgoedsector? Dan ben je met deze praktijkgerichte opleiding Administratief Vastgoedbediende aan het juiste adres! De opleiding Administratief Vastgoedbediende bestaat uit 12 lessen. Elke les duurt 3 uren en ga..
Meer info