Vind een opleiding

Opleidingen - Tuindesign

Overzicht cursussen tuindesign


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €169     Taal: Nederlands    

Ben jij creatief en lijkt het jou leuk om tuinen te ontwerpen? Kies dan voor de praktijkgerichte cursus Tuinontwerpen van Laudius! Gedurende de thuisstudie wordt er aandacht besteed aan de principes van tuinarchitectuur, het vormgeven van tuinen, soorten tuinen en plantensoorten. Na het afronden van de thuisstudie k..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €247.00     Taal: Nederlands    

Van viooltjes planten tot een vijver ontwerpen en aanleggen: je leert het allemaal in de cursus Tuinarchitectuur. Ontdek welke planten het best bij elkaar passen en welke planten het meeste onderhoud vergen. Ontwerp de mooiste tuinen en leer ze aanleggen met de cursus Tuinarchitectuur. Een kruidentuin? Een t..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 5 mnd     Richtprijs: €179.00     Taal: Nederlands    

SketchUp is met voorsprong het meest populaire en toegankelijke pakket voor driedimensionaal ontwerpen. Ben je binnenhuis- of tuinarchitect? Werk je op een makelaarskantoor? Of heb je misschien verbouwplannen voor je woning en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Dan biedt het krachtige, maar toch eenvoudige ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

In een hectische wereld zoeken mensen naar ontspanning. Die rust vinden ze in de eerste plaats in hun eigen tuin. Daar relaxen mensen, daar dromen mensen weg. Wil jij meebouwen aan de groene droom van anderen? Dankzij de thuisstudie Tuinontwerper ben jij perfect geplaatst om die droom waar te maken! Tijdens dez..
Meer info