Vind een opleiding

Opleidingen - Schatter

Wat is Schatter ?

Velen laten bij het vooruitzicht van de verkoop van hun vastgoed enkele makelaars langskomen om een idee te krijgen wat hun vastgoed waard zou kunnen zijn. Veelal wordt eens door de woning gelopen en wordt er een prijs “opgekleefd”. Dit is veeleer een eerste aanvoelen danwel een schatting. Een schatting, hoewel het woord duidt op gissen, houdt immers een zeer uitgebreide analyse in van het vastgoed. Het is dus onmogelijk om na 5 min een pand te hebben doorlopen een werkelijke waarde te bepalen!

Overzicht cursussen SchatterBedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Panden opkopen en met winst doorverkopen is onmogelijk zonder een goede prijszetting. De immosector is dan ook voortdurend op zoek naar nauwkeurige schatters. Ook particulieren vragen vaak om prijsadvies bij de aankoop van een woning of een bouwgrond. Wil jij op die vraag inspelen? Ben jij goed met cijfers en heb je..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00      Taal: Nederlands    

Vastgoed is de meest duurzame investering. Zeker als je weet waar de opportuniteiten liggen. De thuisopleiding Vastgoedinkoper leert je om die kansen te spotten en te verzilveren! Het opknappen en doorverkopen van oude panden levert grof geld op. Deze cursus leert je waar je op moet letten bij de aankoop en de ..
Meer info