Vind een opleiding

Opleidingen - Plaatsbeschrijvingen

Wat is Plaatsbeschrijvingen ?

De plaatsbeschrijving is een schriftelijke vaststelling van de feitelijke situatie van de woning bij aanvang van de huur. De huurder en verhuurder zijn verplicht om in aanwezigheid van beide partijen en voor gezamenlijke rekening een gedetailleerde plaatsbeschrijving op te stellen. Dat gebeurt het best tijdens de periode dat de ruimtes onbewoond zijn, maar het kan ook nog tijdens de eerste maand van bewoning. De plaatsbeschrijving moet bij het huurcontract worden gevoegd.

Overzicht cursussen PlaatsbeschrijvingenBedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €249.00     Taal: Nederlands    

Als vastgoedbediende ben je een vaste waarde voor je collega's en de rechterhand van de vastgoedmakelaar. Voor deze veelzijdige administratieve en commerciële job is de cursus Vastgoedbediende een goede start. Een vastgoedbediende is van vele markten thuis. Je onderhoudt telefonisch contact met klanten,..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Een plaatsbeschrijving is een belangrijk document dat als bewijskracht dient bij discussies over de staat van een pand voor en na een huurperiode of voor en na werkzaamheden. Wil jij je specialiseren in plaatsbeschrijvingen en een extra service toevoegen aan je arsenaal als vastgoedmakelaar / vastgoedcoach? Of ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Panden opkopen en met winst doorverkopen is onmogelijk zonder een goede prijszetting. De immosector is dan ook voortdurend op zoek naar nauwkeurige schatters. Ook particulieren vragen vaak om prijsadvies bij de aankoop van een woning of een bouwgrond. Wil jij op die vraag inspelen? Ben jij goed met cijfers en heb je..
Meer info