Vind een opleiding

Opleidingen - Natuurwetenschappen

Wat is natuurwetenschappen ?

De wetenschap staat niet stil. Elke dag weer worden nieuwe antwoorden gevonden op vragen over de wereld om ons heen. Hoe is ons heelal ontstaan? Hoe heeft de mens zich in de loop van de tijd ontwikkeld? Hoe kunnen we genetisch materiaal gebruiken voor het verbeteren van het leven?

Met een cursus natuurwetenschappen leer je alles wat de wetenschap tot nu toe ontdekt heeft in het onderzoeken van deze vragen. Je duikt in verschillende fascinerende vakgebieden en volgt de wetenschap in de zoektocht naar antwoorden.

Verdiep je in verschillende wetenschappelijke gebieden
    Je verdiept je ook in vakgebieden als zoölogie, astronomie, ecologie, biochemie, atoomfysica en nanotechnologie.

Houd je bezig met de wereld om je heen
    Het gaat om de wereld om je heen. De mensen, dieren en planten waar je dagelijks mee te maken hebt.

Leer meer over ons universum
    Je leert niet alleen meer over je dagelijkse omgeving, maar houdt je ook bezig met zaken buiten de grenzen van onze planeet, zoals astrologie en de werking van ons universum.

Help je kinderen of kleinkinderen de wereld te ontdekken
    Naast het verbreden van je eigen kennis kun je deze wetenschap natuurlijk ook gebruiken om anderen te helpen. Als je kinderen of kleinkinderen hebt dan is de kennis uit deze cursus van grote waarde voor het geven van de juiste antwoorden op hun vragen.

Overzicht cursussen natuurwetenschappen


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 7 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Ben je veel met het milieu bezig? Ben je nieuwsgierig naar hoe de aarde in elkaar steekt? Met de erkende cursus Basiskennis Natuurwetenschappen leer je de basis van wat de wetenschap in de loop der jaren heeft ontdekt over planten, dieren, mensen, de aarde en het universum. Je gaat op ontdekkingsreis door de wereld ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00     

Deze cursus reikt jou een totaalpakket aan. Je leert meer over genen, eiwitten, alcoholen, elektromagnetische golven en nog zo veel meer. Vanuit het comfort van je eigen huis en op eigen tempo breid jij je kennis van de wondere wereld uit. Na deze thuisstudie heb jij een algemene basiskennis die jou toelaat om ..
Meer info