Vind een opleiding

Opleidingen - Gezonde voeding

Wat is Gezonde voeding ?

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker. Steeds meer mensen worden zich bewust van het feit dat je gezond voelen alles te maken heeft met de voedingsstoffen die je je lichaam geeft. Met een goede, gezonde voeding voel je je beter en energieker, en wordt de kans op allerlei nare ziekten kleiner.

Overzicht cursussen Gezonde voeding


Doelgroep: Vermageren, diëten en afslanken zijn goede voornemens die elk jaar opnieuw terugkomen. Jammer genoeg geven veel mensen de moed al snel op. Steeds meer mensen rekenen dan ook op het professione..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €329.00      Taal: Nederlands    

We zijn ons er steeds meer van bewust dat een gezonde voeding belangrijk is voor lichaam en geest. Het is niet enkel leuk om een mooi figuur te hebben maar je voelt je ook fitter en beter in je vel. Ben je geïnteresseerd in afslankingsmethoden en gezonde leefgewoonten? Wil je er graag mensen begeleiden bij het ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 4 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Met de erkende cursus Basiskennis Biologie leer je hoe de mens en andere organismen functioneren. Je leert over cellen, de basisbouwstenen van het leven, bloed en bloedgroepen, het hart, het immuunsystemeen en nog veel meer. De cursus basiskennis biologie gaat verder waar de algemene kennis van de biologie stopt. ..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €269     Taal: Nederlands    

Ben je geïnteresseerd in voeding en vind je het leuk om met mensen te werken? Dan is de erkende cursus gewichtsconsulent de juiste cursus voor jou! Als je deze cursus hebt afgerond ben je in staat om mensen met overgewicht professioneel te adviseren en te begeleiden bij het bereiken en behouden van een gezond g..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €289     Taal: Nederlands    

De belangstelling voor gezonde voeding is de laatste jaren enorm toegenomen. Deze cursus is geschikt voor mensen die zich intensief en actief met het thema gezonde voeding willen bezighouden. Deze cursus helpt je bij het maken van voedingskeuzes en de samenstelling van je dagelijkse voeding. Ook als je gewicht wil v..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 9 mnd     Richtprijs: €319.00     Taal: Nederlands    

Werk je regelmatig met voeding en zou je graag meer willen weten over dit veelzijdige onderwerp? De cursus Voedingsleer is beslist een aanrader. In de cursus leer je alles over voeding en wat daarachter schuilgaat. Vitaminen, koolhydraten, smaakversterkers… In veel beroepen kom je rechtstreeks of onrechts..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €272.00     Taal: Nederlands    

Leer bewust omgaan met je gezondheid in de cursus Natuurlijke Geneeswijzen De natuur heeft een heleboel dingen goed geregeld. Met eenvoudige middelen kun je grote resultaten behalen. Wil je kennismaken met alternatieve geneeswijzen? Ben je benieuwd welke rol de psyche speelt bij het ontstaan van ziekten? Heb je ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €249.00      Taal: Nederlands    

Heb jij interesse in gezonde voeding? Moet je voor jezelf of anderen rekening houden met een dieet omwille van intolerantie of allergie? Ben je op zoek naar inspiratie om toch heerlijke gerechtjes op tafel te toveren? Dan is deze thuiscursus wat je zoekt! Zo leer je hoe de spijsvertering werkt en wat de impact ..
Meer info

Doelgroep: Voeding heeft een grote invloed op hoe kinderen zich voelen en gedragen. Dat weet elke ouder. Jammer genoeg is het voor ouders moeilijk om zich actief in gezonde voeding te verdiepen. Dat doe jij a..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €249.00      Taal: Nederlands    

Snoep en fastfood liggen overal op de loer en veroorzaken overgewicht bij kinderen. Daarbovenop hebben eetpatronen in je kindertijd een hardnekkige invloed op je gezondheid en welzijn doorheen je latere leven. Professioneel voedingsadvies is vandaag essentieel en veelgevraagd. Sta jij te popelen om kinderen de ..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €249.00     

Geloof jij in een gezonde levensstijl? Wil je je eetpatroon of dat van anderen optimaliseren? Dan is de thuiscursus Orthomoleculaire Voeding een kolfje naar jouw hand. Een evenwichtig eetpatroon is essentieel voor een lichaam in topvorm. Gezonde voeding is dé belangrijkste vorm van lichaamsverzorging. St..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €339.00      Taal: Nederlands    

Gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk voor elke sporter. Met de juiste voeding kunnen sporters hun prestaties aanzienlijk verbeteren. Deze thuiscursus leert je hoe je gepersonaliseerde voedingsschema´s opstelt voor top- en hobbysporters. Tijdens deze opleiding leer je alles over het energieverbrui..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 9-12 maanden     Richtprijs: €990.00     

Een gezond en gebalanceerd leven? Dat wil iedereen! Een evenwichtige voeding is dé sleutel om je leven in balans te brengen. Door drukte op het werk of met het gezin hebben mensen weinig tijd om zich actief met voeding bezig te houden. De vraag naar hapklaar voedingsadvies groeit dan ook elk jaar. Met een thu..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €299.00     

We willen er allemaal gezond, fit en vitaal uitzien. Evenwichtige voeding is daarvoor essentieel. Niet iedereen heeft tijd om zich in alle details rond voeding te specialiseren. Mensen, van jong tot oud, zoeken daarom steeds vaker naar deskundig voedingsadvies. Spring nu op de kar! Schrijf je in voor de thuiscursus ..
Meer info