Vind een opleiding

Opleidingen - China

Wat is China ?

Een Sinoloog heeft ook verstand van de geschiedenis, de filosofie, de literatuur, de cultuur en de normen en waarden van China. Dit totaalpakket van het Chinese denken maakt een Sinoloog een gewilde wetenschapper voor veel werkgevers.

Een Sinoloog kan de Chinese wereld aan Westerse mensen duidelijk maken.

Overzicht cursussen China


Doelgroep: Deze opleiding is ideaal voor iedereen die om persoonlijke of professionele redenen Chinees wil leren. Of je nu Chinees wil spreken met locals tijdens één van je reizen, met vrienden..

Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 mnd     Richtprijs: €279.00     

China is een land met een enorme economische groei en het wordt de supermacht de komende jaren. Het land heeft heel wat potentieel. Wie een succesvolle carrière wil uitbouwen doet er goed aan Chinees te leren! Zakenlui, bedrijfsleiders, accountmanagers doen er goed aan Chinees te verstaan en het ook te spreke..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €157.00    

De Kantonese keuken ken je waarschijnlijk wel. De Kantonese taal is al even fascinerend. Kantonees wordt onder meer gesproken in Hong Kong en is daarmee een belangrijke taal wanneer je internationaal zaken doet. De Kantonese taal behoort tot de vijf belangrijkste dialecten in China en wordt gesproken door ongeve..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 3 maanden     Richtprijs: €119    

De erkende cursus Bengaals voor beginners van Laudius is zeer geschikt voor vakantiegangers maar ook zeker voor mensen die de taal op zakelijk gebied wil gebruiken. Het duidelijke cursusmateriaal met veel sprekende afbeeldingen en de doordachte luister- en spreekvaardigheidsoefeningen zorgen voor een optimaal studie..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 3 maanden     Richtprijs: €119    

Doe je zaken met Chinese bedrijven of wil je een reis maken door China? Dan is het absoluut handig als je je in het Chinees kunt redden. In deze cursus leer je de Chinese taal met behulp van het “pinyin” systeem. Dit is een methode waarmee Chinese klanken en tekens worden weergegeven in ons eigen schrift..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €179.00    

Chinees leren is misschien wel de beste investering die je kunt doen. Niet om iets te bestellen bij de lokale Chinees, maar wel om zaken te doen want het land is sterk aan het groeien. In China woont bijna een kwart van de wereldbevolking en Chinees is dan ook wereldwijd de meest gesproken taal. China zit in een..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €272.00    

Leer bewust omgaan met je gezondheid in de cursus Natuurlijke Geneeswijzen De natuur heeft een heleboel dingen goed geregeld. Met eenvoudige middelen kun je grote resultaten behalen. Wil je kennismaken met alternatieve geneeswijzen? Ben je benieuwd welke rol de psyche speelt bij het ontstaan van ziekten? Heb je ..
Meer info