Vind een opleiding

Opleidingen - Cateringbedrijf

Heb je een passie voor koken en laat je mensen graag kennismaken met de meest fantastische gerechten? Of ben je werkzaam in de catering en heb je er wel eens over gedacht om voor jezelf te beginnen? Laat jouw dromen over een eigen bedrijf uitkomen door een cursus Start je eigen cateringbedrijf te volgen!

Een cateringbedrijf is er voor elke gelegenheid en elke portemonnee. Lekkere broodjes en salades voor de lunch? Exquise hapjes voor chique feesten? Snacks en ijsjes op het strand? Het kan allemaal! Kies voor de opleiding Cateringbedrijf en start je eigen cateringbedrijf. 


Overzicht cursussen CateringbedrijfType Opleiding: thuisstudie     Richtprijs: €399,00     Taal: Nederlands     Duur: 12 mnd     Partner: NHA    

Van catering verzorgen bij grote feesten en bijeenkomsten tot luxe broodjes leveren voor een bedrijfslunch: in de opleiding Cateraar van NHA leer je alles wat nodig is om succesvol aan de slag te gaan als professioneel cateraar. Wil je een eigen cateringbedrijf starten of werk je al bij een cateraar en wil je alle aspecten van het cateringvak doorgronden?
Volg de opleiding Cate
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Type Opleiding: thuisstudie     Richtprijs: €469     Taal: Nederlands     Duur: 9 maanden     Partner: Laudius    

Heb je een passie voor koken en maak je graag mensen blij met overheerlijke zelfgemaakte gerechten? Heb je er ooit aan gedacht om te gaan doen wat je echt leuk vindt en zou je het liefst vanuit thuis willen werken? Nu kun je jouw dromen verwezenlijken. Deze cursus neemt je stap voor stap mee langs alle aspecten van het opzetten en leiden van een eigen cateringbedrijf. Met de erkende cursus
Meer info


Richtprijs: €239.00      Duur: 6-9 maanden     Partner: Centrum voor Afstandsonderwijs    

Word jij warm van smaakvolle feesten met verfijnde culinaire hapjes? Wil je met jouw scherpe neus voor smaak geld te verdienen? Ontplooi jezelf dan van thuis uit en tegen de scherpste prijs tot professioneel cateraar. Met deze praktische thuiscursus krijg je alle knowhow, tips en tricks om je cateringzaak op de kaart te zetten!

De cursus draait niet rond potten en pannen maar f
Meer info