Vind een opleiding

Wellnessmasseur - Centrum Voor Avondonderwijs

Doelgroep:

In een hectische wereld hebben mensen nood aan ontspanning en bezinning. De vraag naar relaxerende massages is de laatste jaren dan ook snel gestegen. Met deze opleiding speel jij in op die stijgende vraag. Met deze opleiding bereid jij je perfect voor om als masseur aan de slag te gaan in een wellnesscentrum of in je eigen massagesalon. Zo ga jij eindelijk aan de slag met je passie voor massages. Echt iets voor jou!
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren massagetherapeut, legt de verschillende technieken stap voor stap uit.


Duur: 12 lessen van u/les
Opleidingsvorm: klassikaal op locatie
Richtprijs: €1249.00
Taal: Nederlands
Aanbieder: Centrum Voor Avondonderwijs

>> Vraag proefhoofdstuk aan

Wellnessmasseur

Word jij de held van het wellnesscenter? Ben je klaar om een allround massage-expert te worden? Twijfel dan niet langer én schrijf je nu in voor deze dynamische, allesomvattende massageopleiding.

Van Thaise voetmassage tot Japanse gelaatsmassage , jij komt letterlijk én figuurlijk alles van kop tot teen te weten over verschillende massagetechnieken. Professionele massagetherapeuten tonen jou alle kneepjes van het vak, om zo je klanten optimaal te doen ontspannen. Je gaat zelf aan de slag met je handen, ellebogen, maar ook met hulpmiddelen zoals bamboe en kruidenstempelzakjes.

Jij trekt klanten aan met jouw allround kennis van allerlei massagetechnieken. Je laat hen maximaal ontspannen en doet hun energie weer vrij stromen!
 

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

  • Zelfstandig wellnessmasseur
  • Medewerker in een massagesalon
  • Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut
  • Expert in relaxerende massages

 

Vaardigheden en skills

 

  • Jij hebt een brede waaier aan massagetechnieken onder de knie.
  • Jij verwent jouw klanten met de allerbeste massages.
  • Relaxt, ontspannen en helemaal zen? Daar zorg jij keer op keer voor!

 


>> Meer info