Vind een opleiding

Advanced management - Laudius

Doelgroep:

Voor deze cursus op is geen specifieke vooropleiding vereist.


Duur: 10 maanden
Richtprijs: €519
Taal: Nederlands
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Inzichten krijgen waarmee je jouw organisatie efficiënter en effectiever kunt maken? Met de cursus Advanced Management leer je hoe je een strategisch plan kunt opstellen. Je doorgrondt de organisatiestructuur- en cultuur, analyseert deze punten en bepaalt vervolgens waar de verbeterpunten liggen. Een interessante cursus om dat stapje extra te zetten in het bedrijf.

Ben je op dit moment werkzaam als manager in het middenkader, en zoek je een manier om door te groeien naar een functie in het hoger management? Dan biedt de erkende cursus Advanced Management je de juiste voorbereiding op de volgende stap in jouw carrière!

De cursus Advanced Management biedt je alle kennis die je nodig hebt om op strategisch niveau beslissingen te kunnen nemen en te kunnen doorvoeren in een organisatie. Hiermee beschik je over alles wat je moet weten voor een topfunctie op management-gebied.


Wat kun je met deze cursus Advanced Management? 


De erkende cursus Advanced Management biedt je de mogelijkheid je optimaal voor te bereiden op een functie in het hoger management. Dankzij de brede opzet van deze thuisstudie leer je alles wat je moet weten om de functie van een topmanager op een goede manier in te vullen.

Het volgen van deze cursus geeft je zeker een aantal voordelen:

Haal een veelgevraagd diploma op
Met het erkende diploma Advanced Management heb je een veelgevraagd diploma op zak, waarmee je kunt aantonen dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om die nieuwe functie aan te kunnen.

Zet de eerste stap richting die topfunctie
Heb je ambities en sta je niet stil voordat je de top bereikt hebt? Met de kennis uit deze cursus maak je zeker een goede eerste stap en kun jij doorgroeien naar de absolute top.

Creëer je eigen doorgroeimogelijkheden
Ben je al werkzaam in een managementfunctie en wil je doorgroeien naar het hoger management? Dan kun je met deze cursus je kansen vergroten en aantonen dat jij zeker geschikt bent voor die nieuwe functie.


>> Meer info