Vind een trainer

Sasja Bork

Ik ben Sasja Bork en ik ben jouw gids in Teken- en Schilderland! Zelf teken ik al sinds ik een potlood vast kan houden en ik schilder 25 jaar met olieverf. Ik geef 17 jaar les in schilderen en heb een eigen schilderschool. Als eerstegraads docent en onderwijskundige ben ik goed in staat om jouw verborgen talent naar buiten te lokken. Ga je met me mee op reis over het witte vlak?

Overzicht cursussen van Sasja Bork


Doelgroep: Voor iedereen die de basis van het tekenen naar de waarneming wil leren...

Trainer: Sasja Bork     Duur: 1,5 uur in totaal     Richtprijs: US€ 19,99     Taal: Nederlands    

Over deze basiscursus tekenenIedereen die een rondje kan trekken op papier is motorisch in staat tot tekenen.De vaardigheid om dingen die je ziet na te tekenen zit echter niet in je hand, maar in je hoofd en nog preciezer: in je manier van kijken.Het gaat er bij tekenen namelijk vooral om om de informatie die je o..
Meer info

Doelgroep: Deze cursus is geschikt voor (beginnende) schilders die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van olieverf...

Trainer: Sasja Bork     Duur: 10 uur     Richtprijs: € 99,99     Taal: Nederlands    

Ontdek je schildertalent in OlieverfLeer nu schilderen met olieverf volgens de beproefde methode van Sasja Bork. Gegarandeerd dat zelfs je eerste schilderij gaat lukken! En denk jij nog steeds dat olieverf stinkt, te langzaam droogt of moeilijk te hanteren is? Met Sasja's tips & tricks horen die vooroordelen tot he..
Meer info

Doelgroep: Deze basiscursus Olieverf is voor beginnende schilders zeer geschikt. Maar ook voor ervaren schilders in acryl of aquarel die kennis willen maken met olieverf...

Trainer: Sasja Bork     Duur: 4 uur     Richtprijs: € 29,99     Taal: Nederlands    

Met deze korte introductiecursus kun je uitvinden of schilderen met olieverf iets voor jou is. Voor zowel ervaren als beginnende schilders.Indeling van deze cursus Basiscursus Schilderen met OlieverfDe cursus bestaat uit 3 praktijklessen waarin je oefent met de 3 Gouden Schilder Tips. Dit zijn praktische, technische ti..
Meer info