Vind een trainer

Melina Izim

Docente Melina Izim groeide op in Wenen, een stad waar regelmatig nieuwe trends opduiken. Haar eerste bezoek aan een Oostenrijkse schoonheidsspecialiste liep niet zoals gehoopt en Melina besliste om voortaan haar eigen wenkbrauwen te doen. Ze legde zich toe op een studie in de schoonheidszorgen, die ze succesvol afrondde in België. In 2016 verhuisde ze naar ons land voor de liefde en specialiseerde zich hier in wimpers en wenkbrauwen.

Ze richtte haar eigen zaak The Brow Doctor op, waar ze met behulp van de allerlaatste technieken wenkbrauwen een vollere en mooiere vorm geeft en wimpers langer en meer gekruld doet lijken. Uitstraling is voor Melina hét codewoord en dat wil ze ook meegeven aan haar studenten: 'Het gaat niet over perfectie, maar over er verzorgd uitzien en af en toe een compliment krijgen van de buitenwereld. Dat heeft toch iedereen graag?'

Overzicht cursussen van Melina Izim


Doelgroep: Weerbarstige wenkbrauwen verstoren je hele look. Gelukkig is die ergernis dankzij deze opleiding definitief verleden tijd! Met de juiste technieken zorg jij er namelijk voor dat je de wenkbrauwen v..

Trainer: Melina Izim     Duur: 27 lesuren     Richtprijs: € 490     Taal: Nederlands    

Wenkbrauwstylist, een beroep met toekomst! Mooie wenkbrauwen ontzettend belangrijk voor onze look! Als je de juiste vorm te pakken hebt, bezorgen ze je meer expressie en trekken ze je blik open. Tijdens deze opleiding leer je de perfécte wenkbrauwen creëren. Je maakt kennis met de verschillende g..
Meer info