Vind een opleiding

Opleidingen - Technisch engels

Wat is Technisch engels ?

De wereld wordt steeds kleiner. Kennis wordt snel en efficiënt met elkaar gedeeld, en mensen van over de hele wereld weten elkaar te vinden om elk hun eigen expertise in te brengen in een gezamenlijk project. Al deze mensen werken samen in één gemeenschappelijke taal: het Engels. Deze taal wordt steeds belangrijker in de internationale samenwerking. Vooral op technisch gebied zijn er inmiddels zo veel specialismen dat het niet ongewoon is om voor die specifieke kennis iemand in te vliegen van de andere kant van de wereld.

Ben je werkzaam in een technische omgeving of in de ICT? En wil je je kennis graag op internationaal niveau kunnen inzetten? Dan is een cursus Technisch Engels een goede aanvulling op jouw basiskennis van de Engelse taal.

Overzicht cursussen Technisch engels


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 4 maanden     Richtprijs: €319     Taal: Nederlands    

Engels is niet alleen op economisch maar ook op technisch vlak wereldtaal nummer één. Handleidingen voor machines worden grotendeels in het Engels opgesteld, trainingen van internationale technici vindt veelal in het Engels plaats, technische communicatie tussen productie-faciliteiten wereldwijd vindt ..
Meer info