Vind een opleiding

Opleidingen - Sieraden maken

Wat is Sieraden maken ?

Houd je van mooie sieraden en zou je het liefst voor elke gelegenheid of outfit een passende ketting, armband of haarspeld willen hebben? Als je ook van knutselen houdt, is het antwoord eenvoudig: je maakt je eigen sieraden gewoon zelf! Zo heb je altijd iets passends en unieks in huis.   Een cursus Sieraden Maken neemt je mee in het sieraden maken. Zo leer je op eenvoudige wijze hoe je je eigen sieraden maakt, zelfs als je dit nog nooit hebt gedaan.

Maak je eigen sieraden. Gebruik je eigen fantasie en creativiteit. Het maken van sieraden is een leuke en creatieve bezigheid waarbij je jouw fantasie de vrije loop kunt laten. Je kunt experimenteren met het gebruik van verschillende materialen en combinaties. Zo maak je altijd iets unieks!

Leuk voor elke gelegenheid, als cadeau of om te verkopen. Met een sieraad kom je altijd goed voor de dag. Voor jezelf om je outfit compleet te maken, of als cadeau voor een familielid, vriend of bekende. Je kunt je sieraden zelfs verkopen in je eigen (web)winkel!

Overzicht cursussen Sieraden maken


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 8 maanden     Richtprijs: €139     Taal: Nederlands    

Ben jij creatief, graag met je handen bezig en ben je dol op sieraden? Dan is de erkende cursus Sieraden Maken van Laudius perfect voor jou! Gedurende deze thuisstudie leer je over materialen en technieken zodat je zelf mooie sieraden kunt maken voor elke gelegenheid. Aan het einde van deze cursus kun je halssierade..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 8 maanden     Richtprijs: €139     Taal: Nederlands    

Ben je al enige tijd bezig met het maken van sieraden en wil je meer? Zou je ook graag wat moeilijkere ontwerpen zelf willen maken en sieraden van professionele kwaliteit willen maken? Dan is de cursus Sieraden Maken voor Gevorderden zeker iets voor jou!   Met de cursus Sieraden Maken voor Gevorderden ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €167.00     Taal: Nederlands    

De cursus is bij uitstek geschikt als je je eigen sieraden wilt ontwerpen en maken. Het ontwerpen begint met het opdoen van inspiratie. Dit gebeurt vaak aan de hand van voorbeelden van andere sieraden of juist compleet andere voorwerpen. Inspiratie kan je overal opdoen. Technieken en materialen Je leert tij..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 15 mnd     Richtprijs: €399.00     Taal: Nederlands    

Houd je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met je hobby? Volg dan de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. Over negen maanden ben je klaar om een eigen sieradenwebshop te starten. Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sierade..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €199.00     

Fonkelen jouw ogen bij het zien van prachtige ringen, armbanden en halskettingen? Barst je zelf van de creatieve ideeën voor unieke sieraden? Wil je je ontwerpen naar de werkelijkheid vertalen? In deze praktijkgerichte thuiscursus word je ondergedompeld in de kunst van juweelontwerp! Je leert alles over ed..
Meer info