Vind een opleiding

Opleidingen - Korte verhalen schrijven

Wat is Korte verhalen schrijven ?

Vrijwel iedereen heeft wel een verhaal te vertellen. De een doet dat in vertelvorm, de ander maakt een tekening of schilderij, en weer een ander vertrouwt alles toe aan papier. Bent u ook zo’n schrijver die altijd al zijn verhalen op papier had willen zetten, maar er eenvoudigweg niet toe komt? Dan is een cursus Korte Verhalen Schrijven een prima steuntje in de rug.

Met een cursus Korte Verhalen Schrijven heeft u niet alleen een stok achter de deur, u leert ook hoe u uw verhalen op een gemakkelijk leesbare, boeiende wijze op papier zet. Zo wordt het niet alleen leuk om uw verhalen op te schrijven, maar ook om ze te (laten) lezen. Wie weet verdient u straks uw brood met uw hobby!

Een cursus korte verhalen schrijven als thuisstudie?
Een opleiding tot korte verhalen schrijven kunt u prima thuis doen. Dankzij de online studieondersteuning studeert u waar en wanneer het u uitkomt en kunt u het geleerde meteen in de praktijk brengen. Voor uw eigen financiën, of die van een ander. En dat is niet alleen gemakkelijker, maar bespaart u ook flink wat kosten vergeleken met het regulier onderwijs!

 

Overzicht cursussen Korte verhalen schrijvenBedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €169     Taal: Nederlands    

Het schrijven van een kort verhaal vergt een bijzondere techniek. Iedere zin moet er toe doen, de spanningsboog moet al vanaf de eerste zin duidelijk zijn. Stapsgewijs leren we jou hoe je inspiratie opdoet en deze inspiratie vervolgens omzet in een goed lopend verhaal. Een verhaal met een logische maar verrassende o..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €197.00     Taal: Nederlands    

Schrijven is een hobby voor mensen die goed overweg kunnen met het Nederlands. Soms maken mensen van die hobby hun beroep. Veel van de bestverkopende schrijvers begonnen met een opstel op school of een schrijfcursus als hobby. Leer de technieken van het schrijven met de cursus Korte Verhalen Schrijven. Pe..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €195.00      Taal: Nederlands    

Loop jij over van ideeën, maar weet je niet goed hoe je ze op papier zet? Hou jij van verhalen, maar vind je nergens inspiratie om jouw eigen verhaal neer te pennen? Dan is deze thuiscursus jouw ding! Iedereen kan verhalen schrijven. Een flinke dosis fantasie is alles wat je nodig hebt om een spannend, rom..
Meer info