Vind een opleiding

Opleidingen - Breien

Wat is Breien ?

Breien is op dit moment bezig aan een heuse comeback! Was breien voorheen nog iets voor oudere dames, nu kan iedereen een mooi breisel maken. Een ontspannende, trendy hobby waarbij je ook nog iets moois kunt maken!

Breien is niet moeilijk, en iedereen kan het leren. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, met een cursus breien leer je al snel een aantal eenvoudige mooie dingen te maken die je zelf kunt gebruiken of cadeau kunt doen!

De weg naar de mooiste breiwerken is experimenteren! Leef je uit met verschillende kleuren, soorten wol en verschillende breisteken en maak zo je eigen, unieke patronen.

Overzicht cursussen Breien


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €169     Taal: Nederlands    

Met de cursus Modern Breien leer je de juiste technieken om binnen de kortste keren prachtige zelfgebreide voorwerpen te maken. Je raakt stap voor stap wegwijs in de wereld van breinaalden, steken opzetten en patronen lezen. Je oefent met het breien van verschillende voorwerpen en kledingstukken, zoals verschillende..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €179.00     

Breien is weer helemaal hot. Je kijkt er niet meer naast: op de catwalk, in modebladen, in het straatbeeld: overal duikt breiwerk op. Je eigen mutsen, sjaals en truien breien is dé nieuwe trend. Heb jij een oog voor ontwerp en creatief handwerk? Zie je jezelf al als geducht en professioneel breitalent tr..
Meer info