Vind een opleiding

Opleidingen - Catering

Wat is Catering ?

Werk je in de catering en wil je wat anders, maar weet je niet precies wat? Of je weet wel wat je wilt, maar niet of je het kunt? Of zoek je een opleiding in de catering?

Een cateringmedewerker faciliteert en ondersteunt de catering op allerlei verschillende soorten evenementen. De cateringmedewerker wordt op verschillende locaties ingezet, waardoor het een veelzijdige baan is. Een cateringmedewerker is niet alleen verantwoordelijk voor het uitserveren van eten en hapjes, hij kan ook achter bar staan, helpen bij buffetten, de garderobe ondersteunen en nog vele andere catering taken.

 

Overzicht cursussen Catering


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €509    

Ondernemend en sociaal zijn, dat zijn zeker kwaliteiten die horen bij een evenementenorganisator. Als organisator van verschillende activiteiten regel je van alles. Zo zorg je dat de juiste locatie gevonden wordt, er publiciteit wordt gegeven aan het evenement, de catering verzorgd is en alles veilig is. Wil jij str..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €469    

Heb je een passie voor koken en maak je graag mensen blij met overheerlijke zelfgemaakte gerechten? Heb je er ooit aan gedacht om te gaan doen wat je echt leuk vindt en zou je het liefst vanuit thuis willen werken? Nu kun je jouw dromen verwezenlijken. Deze cursus neemt je stap voor stap mee langs alle aspecten van ..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €379.00    

Een feestje geven? Altijd plezant. Een evenement organiseren? Nóg toffer! Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement vlot en succesvol te laten verlopen. Van feesten tot bedrijfsuitstappen en concerten: ontdek met de cursus de wereld van e..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 12 mnd     Richtprijs: €349.00    

Van catering verzorgen bij grote feesten en bijeenkomsten tot luxe broodjes leveren voor een bedrijfslunch: in de opleiding Cateraar van NHA leer je alles wat nodig is om succesvol aan de slag te gaan als professioneel cateraar. Wil je een eigen cateringbedrijf starten of werk je al bij een cateraar en wil je al..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Word jij warm van smaakvolle feesten met verfijnde culinaire hapjes? Wil je met jouw scherpe neus voor smaak geld te verdienen? Ontplooi jezelf dan van thuis uit en tegen de scherpste prijs tot professioneel cateraar. Met deze praktische thuiscursus krijg je alle knowhow, tips en tricks om je cateringzaak op de kaar..
Meer info