Vind een opleiding

Opleidingen - Beeldbewerking

Wat is Beeldbewerking ?

Haal alles uit je foto’s

Profiteer jij al van alle voordelen van digitale fotografie? In de opleiding Digitale beeldbewerking leer je je digitale foto's zelf bewerken tot perfecte plaatjes. Je leert hoe je digitale foto’s kunt corrigeren door kleur, contrast en helderheid aan te passen. Daarnaast leer je hoe je je foto’s zo kunt manipuleren dat je een eigen interpretatie aan een beeld geeft.

Overzicht cursussen Beeldbewerking


Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 8 maanden     Richtprijs: €199    

Je bent op vakantie of je viert een verjaardagsfeest. Zulke speciale momenten wil je het liefst vereeuwigen. Met de cursus Digitaal Filmen en Videomontage breng je deze speciale momenten opnieuw tot leven. Je leert filmopnames maken en deze opnames digitaal te bewerken zodat jij en je vrienden en familie er later no..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 9 maanden     Richtprijs: €229    

Jouw kinderen met rode ogen op de foto onder een prachtig versierde kerstboom. Een beeld van een sprookjesachtige zonsondergang met rechts in beeld een voorbijrijdende vrachtwagen. Een unieke foto van je vriendengroep die zo donker is dat niemand meer herkenbaar is. Komt dit je bekend voor en wil je deze situaties i..
Meer info

Doelgroep: U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen...

Bedrijf: Laudius     Duur: 6 maanden     Richtprijs: €199    

Photoshop is een zeer professioneel en veelzijdig beeldbewerkingsprogramma en biedt enorm veel mogelijkheden. Photoshop is dé standaard op het gebied van digitale beeldbewerking in de fotografie en de grafische sector. Ook steeds meer thuisgebruikers ontdekken de vele mogelijkheden van Photoshop. Met de kenni..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €227.00    

Iedereen kan wel een foto maken. Maar als je echt goede foto’s wilt maken, dan volg je de cursus Digitale Fotografie & Beeldbewerking. Leer alles wat er te leren is over digitale fotografie. Leer ook de fijne kneepjes van nabewerking, zodat je goede foto's nog beter maakt. De cursus Digitale Fotogr..
Meer info


Bedrijf: NHA     Duur: 6 mnd     Richtprijs: €197.00    

Je hebt net een foto gemaakt, de kwaliteit is net niet goed genoeg en je wilt de achtergrond bewerken. Herkenbaar? Met het gratis bewerkingsprogramma Gimp bewerk je het beeld ('photoshoppen') en maak je foto's nog beter. Met een beeld- of fotobewerkingsprogramma kun je foto's bewerken. De kwalite..
Meer info


Bedrijf: Laudius     Duur: 4 months     Richtprijs: €99    

Met de cursus webdesign kun jij straks een website ontwerpen in je eigen stijl. Na het volgen van deze korte cursus bouw je zonder problemen een aansprekende, interactieve en gebruiksvriendelijke website voor jezelf, je vereniging of je eigen bedrijf. Je leert werken met populaire "freeware" (GRATIS softwa..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Stap voor stap leer je werken met Windows Movie Maker om jouw opnames te monteren in de stijl die jij wilt. Knip en plak daarbij scènes aan elkaar, breidt een actie uit en bouw de spanning op door het in slowmotion af te spelen of voeg handige markeringen toe aan je instructief filmpje. De cursus videomo..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €209.00     

Van thuis uit en tegen de scherpste prijs ontwikkel je jezelf tot professioneel Landschapsfotograaf. Op eigen tempo krijg je alle kunstjes onder de knie. Je krijgt een stevige dosis theorie mee en je neemt alle functies van je camera onder de loep. Je slaagt er al gauw in om de belichting tussen landschap en luchtpa..
Meer info


Bedrijf: Centrum voor Afstandsonderwijs     Duur: 6-9 maanden     Richtprijs: €239.00     

Zegt een beeld jou meer dan duizend woorden? Mensen houden van foto´s, afbeeldingen en visualisaties. Photoshop is zowat het meest gebruikte beeldbewerkingsprogramma ter wereld. Kennis hiervan is dan ook een enorme troef op de arbeidsmarkt, zeker in grafische of commerciële functies. Met deze thuiscursus ..
Meer info