Vind een opleiding

Zakelijk Engels (Business English) - Laudius

Doelgroep:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.


Duur: 9 maanden
Richtprijs: €469
Taal: Nederlands
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Werk je voor een internationaal bedrijf, of wil je met je eigen bedrijf de grens over gaan, en beschik je al over een goede basiskennis van de Engelse taal? Dan is deze cursus perfect voor jou! De cursus Zakelijk Engels leidt op voor een erkend diploma en leert je alles wat je nodig hebt om op internationaal niveau zaken te doen.

Wat kun je met deze cursus Zakelijk Engels?

De cursus Business Engels leidt op voor een erkend diploma en leert je alles wat je nodig hebt om op internationaal niveau zaken te doen. Je leert niet alleen meer over het Engelse taalgebruik op zakelijk gebied, maar ook met welke zaken op juridisch gebied je rekening moet houden.

Met de erkende cursus Business Engels haal je alle kennis in huis die je nodig hebt om zaken te doen op internationaal niveau. En dat is voor zowel grote, internationale bedrijven als voor kleine bedrijven die graag internationaal zaken doen van groot belang.

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

    Het alledaagse kantoorleven
    Je maakt kennis met het kantoorleven van alledag in een internationale omgeving. Je leert hoe je je op kantoor uit kunt drukken in het Engels, en je vergroot je zakelijke woordenschat.

    Persoonlijke stijl van werken
    Je verdiept je in je eigen stijl van werken. Je leert deze in het Engels te beschrijven, en je krijgt een aantal handige tips en ideeën om jouw stijl van werken nog effectiever te maken.

    Handel met het buitenland
    Je leert meer over hoe je handel kunt drijven met het buitenland. Je leert met welke zaken je rekening moet houden bij het aangaan van een internationale transactie, en hoe je alles goed op papier zet.

    Economie
    Je verdiept je in de economie in het algemeen, en verder in de bedrijfseconomie. Je leert hoe je verschillende economische termen in het Engels kunt gebruiken en hoe je een gesprek aan kunt gaan over de economie.

    Luister- en spreekvaardigheidsoefeningen
    Tijdens de cursus zul je regelmatig oefenen met het luisteren en spreken van zakelijk Engels. Zo heb je de nieuwe woorden snel onder de knie en oefen je meteen je Engelse uitspraak.


>> Meer info