Vind een opleiding

Wedding planner - Laudius

Doelgroep:

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.


Duur: 9 maanden
Richtprijs: €319
Taal: Nederlands
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Ben je gefascineerd door de glitter, glamour en romantiek van bruidsfeesten? Bent je een echte organisator en vind je het prachtig om feestjes een speciaal tintje te geven? Dan heeft heb je het vast in je om Wedding Planner te worden. In deze cursus leer je alle geheimen die nodig zijn om als zelfstandig Wedding Planner aan de slag te gaan. Profiteer nú van de explosief groeiende vraag!

Wat kun je met deze cursus Weddingplanner?

De cursus weddingplanner leidt op voor een erkend diploma en leert je hoe je elke bruiloft kunt organiseren. Groot of klein, bescheiden of decadent. Jij weet rekening te houden met de wensen van het bruidspaar, en zorgt ervoor dat de mooiste dag van hun leven tot in de puntjes is verzorgd.

Met de erkende cursus weddingplanner leer je de mooiste huwelijksdagen organiseren en begeleiden. Aan de hand van de wensen van het bruidspaar, vrienden en familie zet jij voor iedereen een onvergetelijke dag neer. Je kunt zelfs als zelfstandig weddingplanner starten en je eigen inkomen verdienen.

De cursus bestaat uit een aantal onderdelen:

    Weddingplanner
    Je neemt een kijkje in de wereld van de weddingplanner. Je leert het vakgebied kennen en verdiept je in de geschiedenis, achtergronden en trends.

    Het plannen van een huwelijk
    Je leert met welke zaken je rekening moet houden als je een huwelijksdag gaat plannen.

    De ceremonie
    Je bekijkt de huwelijksceremonie van dichtbij, en leert welke zaken je moet regelen om dit deel van de dag vlekkeloos te laten verlopen.

    Receptie en feest
    Je leert wat je nodig hebt om een goed georganiseerde receptie neer te zetten. Ook kijk je naar het daarop volgende feest.

    Faciliteiten
    Je bekijkt welke zaken je moet regelen voor een mooie huwelijksdag. Je verdiept je onder andere in het kiezen van een goede locatie, het regelen van catering, fotografie, muziek en entertainment.

    De huwelijksdag
    Na al dat regelen is het dan eindelijk zo ver: de huwelijksdag. Je leert hoe je zaken op de dag zelf organiseert.

    Je eigen onderneming
    Je maakt kennis met een aantal zaken die je nodig hebt om je eigen onderneming als weddingplanner te starten. Je leert onder andere een ondernemingsplan te schrijven, en kijkt naar de dagelijkse gang van zaken en het aantrekken van klanten.


>> Meer info