Vind een opleiding

Big Data - Laudius

Duur: 5 months
Richtprijs: €849
Taal: Nederlands
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Je kunt er niet meer omheen, Big Data is overal en steeds meer organisaties zien het belang van Big Data dan ook in. Een ruime meerderheid van alle organisaties verwacht de komende jaren een groot tekort aan Big Data-specialisten. Tijdens deze erkende cursus leer je over de drie grote stappen van Data Analyse: Data verzamelen, Data onderzoeken en Data laten spreken.

De hoeveelheid data neemt steeds meer toe in zowel gestructureerde als ongestructureerde vorm. Voor organisaties is het nu de uitdaging om deze gegevens te analyseren en vervolgens tactisch in te zetten. Dankzij Big Data krijgen organisaties een 360-graden beeld van hun klanten. Zo kun je met predictieve analytics trends identificeren, consumenten beter begrijpen, de prestaties van je organisatie verhogen, gedrag voorspellende en data-gedreven besluiten nemen. Uit verschillende onderzoeken wordt duidelijk dat met Big Data enorme winst te behalen valt. Steeds meer bedrijfsbeslissingen zijn data gedreven, waardoor organisaties het organisatiebudget effectiever en efficiënter kunnen inzetten.

Voor jou biedt dat natuurlijk een enorme kans. Hoe geweldig is het dat jij straks diegene bent die betekenis geeft aan de verzamelde, losse data en dat jouw inspanningen tot betere en waardevollere processen leiden? Jij als Big Data-specialist staat aan de vooravond van het leggen van een goede basis om alle uitdagingen te lijf te gaan. Deze thuisstudie laat je uitgebreid kennis maken met de wereld van Big Data. Je leert om antwoorden te geven op vragen als: Welke data is bruikbaar en hoe zetten we de bruikbare data strategisch in?


>> Meer info