Vind een opleiding

Basiskennis boekhouden - Laudius

Doelgroep:

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig om deze cursus te kunnen volgen.


Duur: 5 maanden
Richtprijs: €99
Taal: Nederlands
Aanbieder: Laudius

>> proefles

Hebben cijfers en getallen geen geheimen voor jou en beschouw je investeren als een uitdaging? Maak dan kennis met de thuisstudie basiskennis boekhouden. Om deze boekhoudcursus te kunnen volgen, is geen specifieke vooropleiding vereist. Een gezonde portie nieuwsgierigheid en een passie voor boekhouden zijn voldoende! Naar goede boekhouders zal altijd vraag zijn.

Een goede boekhouding is onmisbaar voor elke organisatie. De meeste beslissingen in het bedrijfsleven worden immers genomen op basis van inkomsten en uitgaven. Een goede boekhouder heeft inzicht in de economische activiteiten van een bedrijf. In de opleiding basiskennis boekhouden leer je om jouw bedrijf tot bloei te brengen.

Hebben cijfers en getallen geen geheimen voor jou en beschouw je investeren als een uitdaging? Maak dan kennis met de thuisstudie basiskennis boekhouden. Om deze boekhoudcursus te kunnen volgen, is geen specifieke vooropleiding vereist. Een gezonde portie nieuwsgierigheid en een passie voor boekhouden zijn voldoende!

Naar goede boekhouders zal altijd vraag zijn. Na de cursus basiskennis boekhouden kun je aan de slag als boekhouder in kleine of middelgrote ondernemingen (of kmo's). Maar natuurlijk kun je ook als zelfstandige je eigen boekhouding bijhouden!

In deze boekhoudcursus worden de volgende onderwerpen behandeld:   

Balans en resultatenrekening
BTW en hoe dit werkt
Factureren
Enkelvoudig boekhouden
Dubbel boekhouden
Aankopen en verkopen
Financiële verrichtingen
Personeel
Investeringen
Financiering
Afsluitverrichtingen
Resultaatbepaling en -bestemming
Privé of rekening-courant
Jaarrekeningen


>> Meer info