Vind een opleiding

Bachelor Pedagogiek - NTI

Duur: 36 maanden
Richtprijs: € 190,00 p/m
Taal: Nederlands
Aanbieder: NTI

>> proefles

Ben jij geïnteresseerd in opvoedingsvraagstukken? Kies dan voor Bachelor Pedagogiek en behaal een officieel bachelor-diploma. Door de huidige maatschappelijke ontwikkelingen hebben veel kinderen, jongeren en hun opvoeders ondersteuning nodig van een pedagoog. Ouders weten namelijk niet altijd hoe ze op een goede manier met ontwikkelingen als social media, pesten en overgewicht om moeten gaan. De opleiding Bachelor Pedagogiek biedt jou een mooie toekomst, bijvoorbeeld in de jeugdzorg, de kinderopvang of het onderwijs.

Na Bachelor Pedagogiek weet jij alles over de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en jongeren. Je kunt adviseren, begeleiden en coachen. Daarnaast weet jij maatschappelijke problemen aan te pakken door creatieve oplossingen te bedenken. Na deze erkende bachelor-opleiding kun je vele kanten op. Je kunt onder andere aan de slag bij:

jeugdgezondheidszorg
thuiszorgorganisaties
consultatiebureaus
kinderopvang
pedagogische adviesbureaus

Tijdens de Pedagogiek opleiding leg je een stevige basis op pedagogisch vakgebied. Hierdoor kun je na de opleiding direct aan de slag als pedagoog. Tijdens de Pedagogiek opleiding volg je onder andere de volgende vakken:

Sociale ontwikkeling van het kind
Opvoedingsondersteuning en coaching
Pedagogiek in jeugdzorg en onderwijs


Gratis: 14 praktijkbijeenkomsten 
Tijdens deze bijeenkomsten geven topdocenten jou uitleg over de theorie. Op deze manier gaat die beter voor je leven. Daarnaast leer je samen met andere studenten van de opleiding Pedagogiek de vaardigheden die je later nodig hebt.


>> Meer info